Nosta oikein – selkä kiittää Workshop

Välty selkäkivuilta oppimalla nostamaan oikein ja harjoittamaan keskivartaloa turvallisesti. Workshopissa opit selän hyvinvoinnista ja siitä, miten tuet selkääsi liikunnassa ja arjen toiminnoissa.

Tästä workshopista on hyötyä kaikille, jotka haluavat säilyttää selän terveenä ja vahvana sekä oppia, miten selkää tulee käyttää liikunnassa ja arjessa. Tässä toiminnallisessa koulutuksessa käydään läpi keskivartalon toimintaa teoriassa, sekä opettelemme käytännössä lannerangan keskiasennon hallintaa ja turvallisia nostotekniikoita. Käymme myös läpi arjen tilanteita, joissa selkä joutuu koville.

Jopa kahdeksan kymmenestä aikuisesta kärsii jonkinasteisista selkäkivuista elämänsä aikana. Useilla saattaa olla monia selkäkipujaksoja. Omakohtaisen kokemuksen ja kouluttautumisen voimin Jani jakaa tärkeää tietoa selän toiminnasta ja sen käyttämisestä workshopissaan. Meistä suurimmalla osalla on selän kanssa jonkinlaista ongelmaa ja nyt tämä on oiva aika ja loistava paketti tilanteeseesi.

Keskittämällä ajatuksen siihen, että keskivartalo on meidän voimakeskus ja että tarvitsemme enemmän keskivartaloa voiman välittäjänä, kuin tuottajana. Tarvitsemme myös kiertoliikkeiden kontrollointia, jota emme saa istumaannousuilla ja selän ojennusliikkeillä, vaan stabiliteettiharjoituksilla ja kierron vastustamisliikkeillä. On myös tärkeää saada liikkuvuutta rankaan ja hallintaa lannerangan neutraaliasentoon.” 

Ajankohta

Workshop järjestetään lauantaina 16.3. klo 14.00-16.30 Pihkala-rakennuksen voimistelusalissa. Tervetuloa osallistumaan mukaan!

Hinta ja varaukset

Workshopin hinta 29€/hlö. Hinta sisältää 2,5h mittaisen workshopin harjoitteineen. Varaa paikkasi workshoppiin verkkokaupastamme tai myyntipalvelustamme. Verkkokaupastamme voit varata myös majoituksen workshop-viikonloppuun!

Nosta oikein – selkä kiittää Workshop toteutuu, jos siihen osallistuu vähintää 10 osallistujaa. Workshopin ostaneihin ollaa yhteydessä noin viikkoa ennen kyseistä tapahtumaa käytännön asioista ja toteutumisesta.

Kurssi Päivämäärät Hinta
Nosta oikein – selkä kiittää -workshop 16.3.2019
Alkaen Paikat
16.03.2019 Vapaata
€ 29 Lisää ostoskoriin