Kokoa itsellesi sopiva liikuntaloma

Vierumäen omatoimilomat sopivat kaveriporukoille, vapaa-ajan kuntoilijoille ja teholiikkujille.

Active Hours -lomapaketti alk. 65€ / vrk/ hlö

Tässä lomapaketissa majoitut 2hh:ssa ja saat lisäksi käyttöösi Vierumäen sporttipassin ja yhden liikuntalipun. Pakettiin sisältyy tietysti aamiainen.

Liikuntaliput käyvät ohjattuun aikuisten, perheiden tai lasten liikuntaan, yleisöluisteluun, ensilumen ladulle Ski Fee-maksuna, uimahalliin sekä kuntosalille.

Sporttipassi avaa ovet mm. uimahalliin, Greeni Kuntostudiolle sekä Urheiluhallin kuntosalille, yleisurheilutiloihin urheiluhallissa, ulkoilu- ja suunnistusreiteille sekä frisbeegolfradalle.

Esimerkkejä hinnoista:

1 vrk / alk. 65€/ hlö Ilkka tai Country Club -majoituksella
1 vrk / alk. 75€ / hlö Vierumäki Resort Hotel -majoituksella

2 vrk / alk. 250€ / 2 hlöä Ilkka tai Country Club -majoituksella
2 vrk / alk. 290€ / 2 hlöä Vierumäki Resort Hotel -majoituksella

Majoitus mahdollista Country Clubilla sen sesonkiaukioloaikojen puitteissa.

Kaveri- ja polttaripaketti

Paketti on tarkoitettu 6-15 hengen ryhmille. Kun ryhmässä on yli 10 henkilöä, yksi ryhmästä osallistuu veloituksetta. Majoitus joko hotellissa 2 hengen huoneissa tai 6-8 hengen mökeissä (min. 5 hlöä/mökki).

Hinnat

1 vrk / alk. 89€/ hlö Ilkka -majoituksella
1 vrk / alk. 99€ / hlö Vierumäki Resort Hotel -majoituksella

Hinta sisältää majoituksen valitussa majoitustyypissä, aamiaisen sekä *2 x 45min. ohjattua liikuntaa ryhmälle. Majoitus mahdollista Country Clubilla sen sesonkiaukioloaikojen puitteissa.

*valitse 45 minuutin ohjatuksi liikunnaksi: dance-mix, jousiammunta, kahvakuula, core-training, kisailut, vierucrossfit, vierumäkipelit, kuntonyrkkeily, lumikenkäkävely, metsäjooga, ilma-aseammunta, trx-treeni tai vesijumppa/vesijuoksu.

Kaveri- ja polttaripaketin esimerkkiohjelma

1. päivä
12.00 Inbody-kehon koostumuksen analysointi ( lisämaksu 35€/hlö )
14.00 Check in
15.00-15.45 *Ohjatut vierumäkikisailut
20.00-21.00 Hohtokeilaus ( ratamaksu 39,50€/h )

2. päivä
07.30-10.00 Aamiainen
10.15-11.00 *Vesijumppa

*Voit paketoida 2×45 minuutin ohjatun liikunnan joko samalle päivälle tai jakaa ne kahdelle päivälle.

AromaSportti-paketti

Vuorokauden AromaSportti-pakettiin sisältyy aromaattinen hieronta Day Spassa, Active Hours -ryhmäliikuntatunti sekä sporttipassi.

Active Hours -liikuntatunnit tarjoavat monipuolisia ryhmäliikuntatunteja joka päivä aina crossfitistä kahvakuulailuun ja vesijumppaan. Osaan tunneista on käytössä ennakkoilmoittautuminen.

Sporttipassilla voit tietyn ajanjakson ajan käyttää Vierumäen liikuntapaikkoja ja -välineitä omatoimiseen liikkumiseen. Sporttipassi avaa ovet mm. uimahalliin, Greeni Kuntostudiolle sekä urheiluhallin kuntosalille, yleisurheilutiloihin urheiluhallissa sekä frisbeegolfradalle.

Hinta

1 vrk / alk. 125€/ hlö Ilkka majoituksella
1 vrk / alk. 135€ / hlö Vierumäki Resort Hotel -majoituksella

Vuorokauden AromaSportti-pakettiin hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, aamiainen, aromaattinen hieronta Vierumäen omassa Day Spassa, ohjattu Active Hours- ryhmäliikuntatunti sekä sporttipassi. Majoitus mahdollista Country Clubilla sen sesonkiaukioloaikojen puitteissa.

Muistathan varata hoitoaikasi muun varauksen yhteydessä,

010 5777 426
spa@vierumaki.fi

Kunnon Skannaus -paketti

Kunnon Skannaus -paketti on suunnattu omatoimisille liikkujille, jotka haluavat testata itseään ja liikkua hyvässä seurassa. Se antaa askelmerkkejä siihen, mihin omassa kuntoilussa kannattaisi jatkossa keskittyä ja tähdätä. Kurssilla ei ole aikataulutettua ohjelmaa, vaan osallistujat voivat omatoimisesti varata aikoja ja osallistua ohjatuille tunneille. Paketti sopii kaikenikäisille.

Hinta

1 vrk / alk. 135€/ hlö Ilkka majoituksella
1 vrk / alk. 145€ / hlö Vierumäki Resort Hotel -majoituksella

Hinta sisältää majoituksen 2hh:ssa, aamupalan, InBody-kehonkoostumusmittauksen, polkupyöräergometritestin, liikuntalipun sekä sporttipassin. Majoitus mahdollista Country Clubilla sen sesonkiaukioloaikojen puitteissa.

Liikuntaliput käyvät ohjattuun aikuisten, perheiden tai lasten liikuntaan, yleisöluisteluun, ensilumen ladulle Ski Fee-maksuna, uimahalliin sekä kuntosalille.

Sporttipassi avaa ovet mm. uimahalliin, Greeni Kuntostudiolle sekä Urheiluhallin kuntosalille, yleisurheilutiloihin urheiluhallissa, ulkoilu- ja suunnistusreiteille sekä frisbeegolfradalle.