Tule viettämään ihanaa tanssin täyteistä viikonloppua kanssamme! Paritanssiviikonloppu 6.-7.4.2019 pitää sisällään tanssiasentojen ja perusaskelien opettelua hitaasta valssista, valssista, kuviofoksista ja humpasta.

Kenelle paritanssiviikonloppu soveltuu?

Paritanssiviikonloppu sopii kaiken tasoisille pareille. Voitte olla kiinnostuneita liikkumaan tai harrastamaan yhdessä, oppimaan uutta tai verestämään aiemmin opittuja tanssiaskelia. Mitään taitotasoa ei vaadita, voitte siis olla aivan aloittelijoita tai jo tanssineita. Paritanssiviikonloppu sopii erinomaisesti myös häätanssin opettelun pohjaksi!

Tanssinopettajamme Hellevi ja Jorma ottavat jokaisen parin käsittelyyn heidän tasonsa mukaisesti. Paritanssiviikonlopussa on kyse yhdessä tekemisestä ja oppimisesta, tanssista syntyvästä ilosta sekä rennosta ja mukavasta oppimisympäristöstä. Jorma ja Hellevi ovat tanssineet ensimmäiset yhteiset tanssinsa jo 40 vuotta sitten lavatansseissa. Yhteinen harrastus kaartui vuosien mittaan myös opetus- ja ohjaustyöhön. Heidän pitkäjänteinen, lempeä ja innostava ohjausote tempaisee arimman opettelijan mukaansa , Tervetuloa mukaan!

“Tanssi tekee ihmiselle hyvää kokonaisuudessaan ja mukavan lisän siihen tuo se, että sen ilon saa jakaa jonkun toisen kanssa”

Ajankohdat ja ohjelma

Paritanssiviikonloppu 6.-7.4.2019. Varaa aika kalenterista ja tule mukaan! Tutustu viikonlopun ohjelmaan alta.

Paritanssiviikonlopun ohjelma
Paritanssiviikonloppu 6.-7.4.2019 ohjelma

Osta verkkokaupastamme

Paritanssiviikonlopulle voit ostaa paikkasi joko koko viikonlopuksi täysihoidolla tai pelkällä lauantain ohjelmalla ilman majoitusta ja ruokailuja.

Hinta ja majoituskohteet

alk. 215 € / hlö täysihoitoviikonloppu Vierumäki Resort Hotellin majoituksella
alk. 195 € / hlö täysihoitoviikonloppu sporttihotelli Ilkan majoituksella
alk. 60 € / hlö pelkkä ohjatut lauantain tanssitunnit

Täysihoitoviikonlopun hintaan sisältyy majoitus 2 hh:ssa, ruokailut, sekä viikonlopun ohjelma. Majoittuessasi opistotason majoituksessa, esimerkiksi sporttihotelli Ilkassa, aamiainen, lounas ja päivällinen ravintola Wanha Salissa. Majoittuessasi Vierumäki Resort Hotellilla ruokailut majoituskohteen ravintolassa. Singlelisä 35€/vrk.