Tule viettämään ihanaa tanssin täyteistä viikonloppua kanssamme! Paritanssiviikonloppu 6.-7.4.2019 pitää sisällään tanssiasentojen ja perusaskelien opettelua hitaasta valssista, valssista, kuviofoksista ja humpasta.

Kenelle paritanssiviikonloppu soveltuu?

Paritanssiviikonloppu sopii kaiken tasoisille pareille. Voitte olla kiinnostuneita liikkumaan tai harrastamaan yhdessä, oppimaan uutta tai verestämään aiemmin opittuja tanssiaskelia. Mitään taitotasoa ei vaadita, voitte siis olla aivan aloittelijoita tai jo tanssineita. Paritanssiviikonloppu sopii erinomaisesti myös häätanssin opettelun pohjaksi!

Tanssinopettajamme Hellevi ja Jorma ottavat jokaisen parin käsittelyyn heidän tasonsa mukaisesti. Paritanssiviikonlopussa on kyse yhdessä tekemisestä ja oppimisesta, tanssista syntyvästä ilosta sekä rennosta ja mukavasta oppimisympäristöstä. Jorma ja Hellevi ovat tanssineet ensimmäiset yhteiset tanssinsa jo 40 vuotta sitten lavatansseissa. Yhteinen harrastus kaartui vuosien mittaan myös opetus- ja ohjaustyöhön. Heidän pitkäjänteinen, lempeä ja innostava ohjausote tempaisee arimman opettelijan mukaansa , Tervetuloa mukaan!

“Tanssi tekee ihmiselle hyvää kokonaisuudessaan ja mukavan lisän siihen tuo se, että sen ilon saa jakaa jonkun toisen kanssa”

Paritanssiviikonlopun ohjelma
Paritanssiviikonloppu 6.-7.4.2019 ohjelma

Lisätiedot ja hinta

Paritanssiviikonlopulle voit ostaa paikkasi joko koko viikonlopuksi täysihoidolla tai pelkällä lauantain ohjelmalla ilman majoitusta ja ruokailuja.

Osta verkkokaupastamme