Pilates tekee keskivartalosta voimapesän

Pilates-menetelmä on Yhdysvalloissa Joseph Hubertus Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä. Sen pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, opettamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä. Menetelmä vahvistaa syviä ryhtiä ylläpitäviä lihaksia ja koordinoi tuki- ja liikuntaelinten käyttöä.

Pilates-menetelmästä hyötyvät kaikentasoiset liikkujat ja liikkumisen vasta aloittelevat. Pilateksen avulla voidaan parantaa ryhtiä ja kehonhallintaa. Lisäksi Pilatesharjoitusten avulla voidaan oppia käyttämään kehon niveliä ja lihaksia tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon lihakset yhdessä ryhtiä tukevien lihasten kanssa vahvistuvat.

Pilatesviikonlopun aikana tutustutaan ja  harjoitellaan pilateksen kehonhallintatekniikkaan, joka opettaa käyttäjilleen tarkkaa koordinaatiota ja kehon hallintaa. Pilates-menetelmän avulla saat voimaa, kestävyyttä, tasapainoisen vartalon sekä notkean ja pitkälinjaisen lihaksiston. Pilates-harjoitukset kehittävät myös kehotietoisuutta ja keskittymistä.

Ajankohdat ja ohjelma

Seuraava pilatesviikonloppu järjestetään 25.4.-26.4.2020. Viikonlopun ohjelman näet alla olevasta linkistä.

Pilatesviikonloppujen ohjelmat
Pilatesviikonloppu 25.4.-26.4.2020 195€/ 215€/ 160€

Tutustu ja varaa verkkokaupastamme

Tutustu ja varaa alta sinulle sopivalla majoituksella!

Hinnat ja majoituskohteet

alk. 215€ / hlö täysihoitoviikonloppu Vierumäki Resort Hotellin majoituksella
alk. 195€ / hlö täysihoitoviikonloppu opistotason majoituksella
alk. 160€/ hlö vain viikonlopun ohjatut tunnit

Täysihoitoviikonlopun hintaan sisältyy majoitus 2 hh:ssa, ruokailut, sekä viikonlopun ohjelma. Majoittuessasi opistotason majoituksessa, esimerkiksi sporttihotelli Ilkassa, aamiainen, lounas ja päivällinen ravintola Wanha Salissa. Majoittuessasi Vierumäki Resort Hotellilla ruokailut majoituskohteen ravintolassa.