Start Fitness Weekend

Oletko haaveillut tai ajatellut kilpailemisesta fitnesslavoilla? Jos olet, tämä on juuri sinulle räätälöity kokonaisuus! Viikonloppu soveltuu erityisesti fitnessurheilusta kiinnostuneille ja toimii hyvin matalankynnyksen starttina mahdolliselle harrastukselle. Viikonloppuna saat ensikosketuksen fitnesskilpailijan harjoitteluun ammattitaitoisessa otteessa. Mukana viikonlopun ohjelmassa on tekniikkatreenejä kuntosalilla, luentoja ruokavaliosta ja harjoittelun optimoinnista, poseeraustreenejä ja myös palautumisharjoitteita. Lisäksi pääset tapaamaan muita lajista innostuneita ja jakamaan kokemuksia ja nauttimaan viikonlopusta hyvässä seurassa!

Mukaan tarvitset ohjelman mukaiset liikuntavarustukset sekä sisä- että ulkoharjoitteluun, korkokengät, toppi ja luentovälineet.

Ajankohdat ja ohjelma

Start Fitness Weekend viikoloppu 19.-20.10.2019.

Varaa aika kalenterista ja tule mukaan! Paineita tulemisen suhteen ei tarvitse olla, tämä on juuri se oikea startti, josta lähdetään liikkeelle. Viikonlopun ohjelman näet alla olevasta linkistä.

Start Fitness Weekendin ohjelma
Start Fitness Weekend 19.-20.10.2019 alk. 150€

Tutustu ja varaa verkkokaupastamme

Tutustu ja varaa alta sinulle sopivalla majoituksella!

Hinta ja majoituskohteet

alk. 255 € / hlö täysihoitoviikonloppu Vierumäki Resort Hotellin majoituksella
alk. 230€ / hlö täysihoitoviikonloppu opistotason majoituksella
alk. 150 € / hlö  pelkkä ohjelma, ilman majoitusta ja ruokailuja

Täysihoitoviikonlopun hintaan sisältyy majoitus 2 hh:ssa, ruokailut, sekä viikonlopun ohjelma. Majoittuessasi opistotason majoituksessa, esimerkiksi sporttihotelli Ilkassa, aamiainen, lounas ja päivällinen ravintola Wanha Salissa. Majoittuessasi Vierumäki Resort Hotellilla ruokailut majoituskohteen ravintolassa. Ostaessasi pelkän kurssiohjelman, muistathan varata myös majoituksen kurssin ajalle. Singlelisä 35€/vrk.