Viikonlopun aikana tutustutaan retkeilyn perusteisiin ja rauhoitutaan luonnon helmassa. Yhden yön kurssi sisältää mm. maastopyöräilyä metsämaisemissa, melontaa, ruuanlaittoa nuotiolla sekä trangialla ja paljon muuta perustietoa tulevia seikkailujasi varten.

Aiempaa kokemusta retkeilystä et tarvitse. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut luonnosta ja haluaisit oppia taitoja jotka mahdollistavat omatoimisen retkeilyn. Kurssi toteutetaan ulkona säästä riippumatta ja se on suunnattu aikuisille.

Ajankohta ja ohjelma

Seuraava Suutana luonto viikonloppu järjestetään 14.-15.9.2019.

Kurssilla pääset nauttimaan kokin valmistamaa nuotiolounasta sekä illallistamaan ihanan Valkjärven rannassa sijaitsevaan tilausravintola Lyhtyyn. Kurssin kruunaa rantasauna ja uiminen lähdepohjaisessa Valkjärvessä. Tämä kurssi on täynnä uusia taitoja, läsnäoloa ja rauhoittumista luonnossa sekä sen mahdollisuuksien näkemistä. Tule mukaan!

Suuntana luonto -viikonloppu
Viikonlopun ohjelma

Kurssin ruokailut

Kurssin hinta sisältää myös täysihoitoruokailut. Aamiainen majoituspaikan ravintolassa, telttailijoiden aamiainen ravintola Wanha Salissa Kaskelassa. Ensimmäisen kurssipäivän lounas nautitaan ulkona nuotiolla. Illalla luvassa yhteistä illanviettoa ja ruokailu ravintola Lyhdyssä. Kurssin päätöslounas Vierumäki Resort Hotellin ravintola Resort & Kitchenissä.

Hinnat ja majoituskohteet

alk. 333€ / hlö täysihoito Vierumäki Resort Hotellin majoituksella
alk. 318€ / hlö täysihoito sporttihotelli Ilkassa
alk. 275€ / hlö ohjelma, ruokailut ja telttamajoitus omalla teltalla

Täysihoitoviikonlopun hintaan sisältyy majoitus 2 hh:ssa, ruokailut, sekä kurssin ohjelma. Majoittuessasi sporttihotelli Ilkassa, aamiainen ravintola Wanha Salissa. Majoittuessasi Vierumäki Resort Hotellilla aamiainen majoituskohteen ravintolassa. Majoittuessasi telttamajoituksessa aamiainen ravintola Wanha Salissa.

Jos haluat varata huoneen vain omaan käyttöösi, singlelisä on 35€/vrk.

Kurssin osallistujille ilmoitetaan kurssin toteutumisesta viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamisajankohtaa.

VARAA LOMASI MYYNTIPALVELUSTA, MA–PE KLO 8.00–16.00

 010 5777 012

 vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi