Liikuntatilat

Sisäliikunta

Jäähalli
Jääkaukaloita on kaksi.  Talvisin jäähallin vieressä on käytössä ulkojää (säävaraus). Huomaathan, että jäähalli on avoinna yleisölle yleisöluisteluajankohtina – katso tästä.

Pallohalli
Pallohalli soveltuu korkean huonetilansa ansiosta erityisen hyvin vaikkapa lentopalloon. Pallohallin lattia on parkettia ja yksi seinä kokonaan peiliä, joten sali on ihanteellinen paikka myös erilaisille jumppa- ja tanssitunneille. Pallohalli on mitoiltaan 28 m x 14 m. Katso pohjakuva (pdf)

Uimahalli
Vierumäen uimahallilla on virkistysallasosasto sekä viisiratainen kuntoallas. Virkistysallasosastolla on lasten kahluuallas ja opetusallas, lämmin poreallas, kylmäallas sekä toiminta-allas vesihierontapisteineen. Kuntoaltaassa on viisi 25 metrin rataa. Katso 360-kuvat.

Urheiluhalli
Pelikentät alatasolla: sulkapallo/pickleball, salibandy, lentopallo, kuntonyrkkeily ja kuntosali. Tilat ylätasolla: pituushyppy, korkeushyppy, juoksurata, heittopaikka (kuula, keihäs), taistelu- ja kamppailulajit, koripallokorit, trx ja pingis.
Yleiset pyöräilyvuorot Torstaisin ja Sunnuntaisin kello 19.00 – 21.00.
Pyöräilyvuoroa ei järjestetä hiihtolomaviikkojen aikana seuraavina päivinä:
su 18.2., to 22.2., su 25.2. ja to 1.3.
Katso 360-kuvat.

Vierumäki Areena
Hallista löytyy ilma-asehuone, jousiammunta, lentopallo, käsipallo, futsal, kaksi salibandykenttää, yhdeksän sulkapallokenttää ja peilisali parkettilattialla (max 30 hlö). Rytmisen mattoja löytyy 2 kpl ja cheerleadingmattoja 2 kpl. Areenasta löytyy myös voimisteluun soveltuva Volttiareena. Volttiareena mahdollistaa TeamGymin, telinevoimistelun ja akrobatiavoimistelun laadukkaan sekä tavoitteellisen harjoittelun. Katso 360-kuvat.

Vierumäkihalli
Kuusi tenniskenttää, golfin talviharjoittelualue, vuonna 2013 täysin uusittu laadukas squash-kenttä sekä laadukas, omatoiminen Greeni Kuntostudio. Katso 360-kuvat.

Voimistelusali
Sopii erityisen hyvin telinevoimisteluun ja cheerleadingiin, mutta myös erilaiset venyttelyt, rentoutus- ja tanssiharjoitukset onnistuvat salissa. Voimistelusalin varustukseen kuuluvat telinevoimisteluvälineiden lisäksi irralliset jumppamatot sekä AV-laitteet. Katso pohjakuva (pdf).

Ulkoliikunta

Frisbeegolf
Vierumäen alueella on 7-väyläinen perhefrisbeegolfrata. Radan voi liikkua läpi rattaiden kanssa. Radan pituus on n. 1 km. Lähtöpaikka sijaitsee jäähallin päädyssä. Frisbeet, peliohjeet sekä ratakartta ovat saatavilla Urheiluhallilta.

Suunnistus
Kiintorastikarttoja ostettavissa urheiluhallilta. Päiväkävijöille 5€/kpl, majoittuville asiakkaille 2€/kpl. Karttojen isompien määrien varaus urheiluhallille, puh. 010 5777 030.

Beach Volley
Beach Volleyta voi pelata kesäkaudella kahdella pehmeähiekkaisella 8 x 16 m kentällä, jotka sijaitsevat Vierumäkihallin ja Jäähallin välissä.

Hiekkakenttä
Hiekkapohjainen harjoituskenttä Vierumäkihallin takana soveltuu pesäpallolle tai erilaisille pihapeleille. Kentän koko on 100 x 70 m. Talvisin kolmannes kentästä toimii ulkojääkaukalona.

Nurmikenttä
Urheilukentän keskellä sijaitseva nurmikenttä on kooltaan 101,5 x 71,5 m. Nurmikenttä soveltuu hyvin mm. jalkapalloon (96 x 67m ), jumppaan tai ulkopeleihin. Katso 360 kuva

Pienpeliareena Jimi
Urheilukentän päädyssä sijaitseva Pienpeliareena Jimi on hiekkatekonurmipohjainen pelikenttä, jossa voi pelata sählyä, lentopalloa, koripalloa ja jalkapalloa. Kenttä on kooltaan 13 x 26 m.

Ulkotenniskentät
Neljä perinteistä massakenttää, kolme harmaata massakenttää ja viisi Plexipave kenttää. Massakentille pääsee pelaamaan ainoastaan oikeilla tenniskengillä. Mökkikylissä on omat hiekkatekonurmipohjaiset tenniskentät ja ne varataan suoraan kentältä varauspoletilla. Katso 360-kuvat.

Urheilukenttä
Urheilukentällä on 400 m juoksurata sekä keihäänheitto-, pituushyppy- ja kuulantyöntöpaikka. Hiekkakentällä erikseen kiekon- ja moukarinheittopaikka. Katso 360-kuva

Vakiokenttä
Lämmitettävä tekonurmikenttä mahdollistaa jalkapallon pelaamisen Vierumäellä lähes ympärivuotisesti. Vakiokenttä on kooltaan 105 x 68 m.
Kentällä on syyskuussa 2017 uusittu ja FIFA 2 STAR luokiteltu huippulaatuinen tekonurmi.