Liikuntatilat

Sisäliikunta

Jäähalli
Jääkaukaloita on kaksi. Talvisin Jäähallin vieressä hiekkakentällä on käytössä ulkojää säävarauksella. Huomaathan, että Jäähalli on avoinna yleisölle ympäri vuoden yleisöluisteluajankohtina – katso tästä.

Pallohalli
Pallohalli soveltuu korkean huonetilansa ansiosta erityisen hyvin vaikkapa lentopalloon. Pallohallin lattia on parkettia ja yksi seinä kokonaan peiliä, joten sali on ihanteellinen paikka myös erilaisille jumppa- ja tanssitunneille. Pallohalli on mitoiltaan 28 m x 14 m. Pallohallin tiedustelut Urheiluhallilta tai myynnistä. Katso pohjakuva (pdf)

Uimahalli
Vierumäen uimahallilla on virkistysallasosasto sekä viisiratainen kuntoallas. Virkistysallasosastolla on lasten kahluuallas ja opetusallas, lämmin poreallas, kylmäallas sekä toiminta-allas vesihierontapisteineen. Kuntoaltaassa on viisi 25 metrin rataa. Katso 360-kuvat.

Urheiluhalli
Pelikentät alatasolla: sulkapallo/pickleball, salibandy, lentopallo, kuntonyrkkeily ja kuntosali. Tilat ylätasolla: pituushyppy, juoksurata, heittopaikka (kuula, keihäs), taistelu- ja kamppailulajit, koripallokorit, trx ja pingis. Urheiluhalliin pääsee hallimaksulla tai Sporttipassilla. Ilmoittauduthan Infotiskillä.
Katso 360-kuvat.

  • Yleiset pyöräilyvuorot kaudella 2018-2019 ovat sunnuntaisin klo 16-18 Urheiluhallin juoksuradalla 11.11.18 – 14.4.19. (Päivinä 17.2., ja 3.3. ei pyöräilyvuoroja!). Pyöräilyvuoron hinta on hallimaksu eli 8€ aikuiset, 4€ alle 15 vuotiaat. Pyöräilyvuorojen aikana juoksuradalle ja takasuoralle on muilta asiakkailta pääsy kielletty.

Vierumäki Areena
Hallista löytyy ilma-asehuone, jousiammunta, lentopallo, käsipallo, futsal, kaksi salibandykenttää, yhdeksän sulkapallokenttää ja peilisali parkettilattialla (max 30 hlö). Rytmisen mattoja löytyy 2 kpl ja cheerleadingmattoja 2 kpl. Areenasta löytyy myös voimisteluun soveltuva Volttiareena. Volttiareena mahdollistaa TeamGymin, telinevoimistelun ja akrobatiavoimistelun laadukkaan sekä tavoitteellisen harjoittelun. Areenan käyttö on maksullista. Volttiareena on ainoastaan ohjattujen ryhmien käytössä. Jousiammuntaa toteutetaan vain ohjaajan johdolla ja se tulee varata etukäteen myynnin kautta. Areenan tiedustelut Urheiluhallilta  Katso 360-kuvat.

Vierumäkihalli
Kuusi tenniskenttää, golfin talviharjoittelualue, vuonna 2013 täysin uusittu laadukas squash-kenttä sekä laadukas, omatoiminen Greeni Kuntostudio. Käy maksamassa kuntosali / kenttämaksut Greeni Kauppa&Kahvilaan.  Katso 360-kuvat.

Voimistelusali – REMONTISSA 28.1.-17.2.
Sopii erityisen hyvin telinevoimisteluun ja cheerleadingiin, mutta myös erilaiset venyttelyt, rentoutus- ja tanssiharjoitukset onnistuvat salissa (mattojen alla parketti ja seinällä peilit). Voimistelusalin varustukseen kuuluvat telinevoimisteluvälineiden lisäksi irralliset jumppamatot sekä AV-laitteet. Voimistelusaliin pääsee hallimaksulla tai Sporttipassilla, tiedustelut Urheiluhallilta Katso pohjakuva (pdf).

Ulkoliikunta

Frisbeegolf
Vierumäen alueella on 7-väyläinen perhefrisbeegolfrata. Radan voi liikkua läpi rattaiden kanssa. Radan pituus on n. 1 km. Lähtöpaikka sijaitsee jäähallin päädyssä. Frisbeet, peliohjeet sekä ratakartta ovat saatavilla Urheiluhallilta.

Suunnistus
Kiintorastikarttoja ostettavissa urheiluhallilta. Päiväkävijöille 3€/kpl, majoittuville asiakkaille 2€/kpl. Karttojen isompien määrien varaus urheiluhallille, puh. 010 5777 030. Lue lisää suunnistuksen olosuhteista täältä.

Beach Volley
Beach Volleyta voi pelata kesäkaudella kahdella pehmeähiekkaisella 8 x 16 m kentällä, jotka sijaitsevat Vierumäkihallin ja Jäähallin välissä.

Hiekkakenttä
Hiekkapohjainen harjoituskenttä Vierumäkihallin takana soveltuu pesäpallolle tai erilaisille pihapeleille. Kentän koko on 100 x 70 m. Talvisin kolmannes kentästä toimii ulkojääkaukalona.

Nurmikenttä
Urheilukentän keskellä sijaitseva nurmikenttä on kooltaan 101,5 x 71,5 m. Nurmikenttä soveltuu hyvin mm. jalkapalloon (96 x 67m ), jumppaan tai ulkopeleihin. Katso 360 kuva

Pienpeliareena Jimi
Urheilukentän päädyssä sijaitseva Pienpeliareena Jimi on hiekkatekonurmipohjainen pelikenttä, jossa voi pelata sählyä, lentopalloa, koripalloa ja jalkapalloa. Kenttä on kooltaan 13 x 26 m.

Ulkotenniskentät
Urheiluhallin vieressä neljä perinteistä massakenttää ja viisi Plexipave kenttää. Massakentille pääsee pelaamaan ainoastaan oikeilla tenniskengillä. Mökkikylissä on omat hiekkatekonurmipohjaiset tenniskentät ja ne varataan suoraan kentältä varauspoletilla. Tenniskentät vain vuoron varanneille. Lue lisää kentistä täältäKatso 360-kuvat.

Urheilukenttä
Urheilukentällä on 400 m juoksurata sekä keihäänheitto-, pituushyppy- ja kuulantyöntöpaikka. Hiekkakentällä erikseen kiekon- ja moukarinheittopaikka. Katso 360-kuva

Vakiokenttä
Lämmitettävä tekonurmikenttä mahdollistaa jalkapallon pelaamisen Vierumäellä lähes ympärivuotisesti. Vakiokenttä on kooltaan 105 x 68 m.
Kentän pohjana on syyskuussa 2017 uusittu ja FIFA 2 STAR luokiteltu huippulaatuinen tekonurmi. Vakiokentälle pääsee hallimaksulla tai sporttipassilla silloin, kun varattuja vuoroja ei ole. Avain kuitattava Urheiluhallilta.