Maastopyöräily, E-fatbiket ja pyörävuokraus

Maastopyöräily

Vierumäki tarjoaa kesällä maastoltaan erinomaiset puitteet maastopyöräilyyn. Valikoimamme maastopyörät ovat Merida MTB:n laadukkaita BIG.SEVEN TEAM ja BIG.NINE TEAM -malleja. Lisäksi maastopyörillämme on kattava huolto-ohjelma yhteistyökumppanimme kautta.

Maastopyöristä löytyy rungon tuumakoot 15″-21″ jotka soveltuvat 155cm – 195cm pituisille käyttäjille sekä 2kpl junnupyöriä (145-160cm).

E-Fatbiket

Hauskuudesta puheen ollen, Vierumäeltä löytyy myös sähköavusteisia Fatbikeja, eli paksurenkaisia, maastossa todella mukavasti kulkevia polkupyöriä. Merkkinä on Rock Machine ja sähköavustejärjestelmänä pyörissä on Shimano Steps. Rock Machine -fatbikien painopiste on mahdollisimman alhaalla ja pyörää on todella helppo käsitellä myös maastossa.

Aiempaa kokemusta sähköpyöristä tai fatbikeista ei tarvita kunhan muistaa vain, että pyörät ovat sähköavusteisia eivätkä täysin sähköllä kulkevia, mikä tarkoittaa, että oman polkemisen ja etenkin oikeaoppisen vaihteidenvaihdon merkitys on edelleen suuri.

Sähköavusteisella pyörällä ajaminen on kuitenkin todella vaikuttava kokemus ja kun yhden kerran sellaisen selkään nousee, voi olla, että oman suosikkimenopelin valinta maastopyöräilyyn jatkossakin on sillä selvä!

Hybridit ja citypyörät

Meiltä saat vuokrattua maastopyörien lisäksi myös Meridan hybridipyöriä ja perinteisiä Jopo-, Aino- ja Oiva-pyöriä sekä lasten pyöriä ja potkulautoja. Pyöräilykypärät saa veloituksetta lainaan.

Astetta hauskempaa kulkemista varten löydät meiltä vuokralle myös suositut Kickbiket!

Pyörien ja välineiden vuokraus Urheiluhallilta.
Katso aluekartta ja reittivaihtoehdot tästä.
Urheiluhalli on kartalla merkillä 15a merkinnän iso E kohdalla.