Padel

8.3.2021 alkaen

Vierumäkihallin padel -kentät palvelevat asiakkaita normaalisti aukioloaikojen puitteissa. Varattavat vuorot ovat tunnin mittaisia ja alkavat tasatunnein, turvavälit kentille liikkuvien osin on turvattu siten, että kentille käynti järjestetään alakäytävän kautta ja poistuminen pelihallin yläparven kautta, kaikki Vierumäkihallin ulko-ovet (myös kenttien päädyistä sekä toisen kerroksen päädyistä) on käytössä varmistaaksemme turvallisen liikkumisen sisätiloissa.

Vierumäkihallin aulatila, mukana lukien urheilutarvikekauppa Sportif sekä Kahvila Greenin take-away ostot, määritellään yhdeksi sisätilaksi, jossa kerrallaan asioivien määrä rajataan 10 henkeen.

Henkilökuntamme ovella varmistaa asiaa ja auttaa tarkistamaan etukäteen varatun kentän numeron ja ohjaamaan liikkumista turvallisesti.

Vierumäkihallin tilat käytössä 8.3 alkaen seuraavasti:

ma-ke 8-20

to 8-21

pe-la 8-22

su 8-18


Suomessa suosiotaan nopeasti kasvattava padel on saapunut nyt myös Vierumäelle! Olitpa sitten padelin kokenut konkari tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, huippulaadukkailla hiekkatekonurmialustaisilla kentillämme peli kulkee.

Mitä padel on?

Padel on tenniksen ja squashin ominaisuuksia yhdistelevä mailapeli. Laji on hauska, sosiaalinen ja helppo omaksua, sillä säännöt ovat yksinkertaiset ja onnistuneeseen peliin tarvitaan hauiksen sijaan ennemminkin peliälyä. Lajia pelataan seinin varustetulla kentällä, jossa kentän lisäksi pallo saa kimmota myös seinien kautta.

Padel on loistava laji kaikenikäisille ja pelin luonteen vuoksi sitä on helppo pelata myös perheen pienempien kanssa yhdessä. Peli soveltuu siis hyvin eritasoisten pelaajien kesken pelattavaksi. Padelia pelataan aina nelinpelinä, mutta sitä voi pelata myös kaksi tai kolme pelaajaa.

Padelin sääntöihin voit tutustua Suomen Padelliiton sivuilla.

Padel Vierumäellä

Vierumäeltä, Vierumäkihallilta löydät kaksi Suomen kovatasoisinta padelkenttää.
Padelmailat ja -pallot saa vuokrattua Sportif Pro Shopista.
Sportif Pro Shop palvelee Ma-Ti klo 11-18, Ke-Pe klo 10-19, La klo 10-17 & Su klo 10-15.