Padel

Suomessa suosiotaan nopeasti kasvattava padel on saapunut nyt myös Vierumäelle! Olitpa sitten padelin kokenut konkari tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva, huippulaadukkailla kentillämme peli kulkee.

Mitä padel on?

Padel on tenniksen ja squashin ominaisuuksia yhdistelevä mailapeli. Laji on hauska, sosiaalinen ja helppo omaksua, sillä säännöt ovat yksinkertaiset ja onnistuneeseen peliin tarvitaan hauiksen sijaan ennemminkin peliälyä. Lajia pelataan seinin varustetulla kentällä, jossa kentän lisäksi pallo saa kimmota myös seinien kautta.

Padel on loistava laji kaikenikäisille ja pelin luonteen vuoksi sitä on helppo pelata myös perheen pienempien kanssa yhdessä. Peli soveltuu siis hyvin eritasoisten pelaajien kesken pelattavaksi. Padelia pelataan aina nelinpelinä, mutta sitä voi pelata myös kaksi tai kolme pelaajaa.

Padelin sääntöihin voit tutustua Suomen Padelliiton sivuilla.

Nyt myös padel-valmennusta saatavilla!

Yksityistuntien valmennuksesta vastaa Boden Racket Sportsin mailapelivalmentaja Piers Boden. Valmennuskieli on englanti. Varaa valmennustuntisi numerosta 045 1188 790 tai email piers@bodenracketsports.com

Padel Vierumäellä

Vierumäeltä, Vierumäkihallilta löydät kaksi Suomen kovatasoisinta padelkenttää.
Padelmailat ja -pallot saa vuokrattua Sportif Pro Shopista.
Sportif Pro Shop palvelee Ma-Ti klo 11-18, Ke-Pe klo 10-19, La klo 10-17 & Su klo 10-15.