Yleisöluistelu

YLEISÖLUISTELUT

HUOM! JÄÄHALLI SULJETTU TOISTAISEKSI KORONARAJOITUSTEN VUOKSI, JOTEN TÄLLÄ HETKELLÄ EMME PYSTY JÄRJESTÄMÄÄN YLEISÖLUISTELUVUOROJA 

YLEISÖLUISTELUN VARAAMINEN JA MAKSAMINEN ON SIIRTYNYT ALUEELLISEN KORONASTA JOHTUVAN KOKOONTUMISRAJOITUKSEN VUOKSI KOKONAAN VIERUMÄKI FRIENDSIIN. VUOROLLE VOIDAAN OTTAA KERRALLAAN N. 10 LUISTELIJAA, JA SIKSI MYÖS MAILATTTOMAN VUORON VARAUKSET TEHDÄÄN FRIENDSISSÄ. VUOROJA ON HENKILÖMÄÄRÄRAJOITUKSEN VUOKSI LISÄTTY. RAJOITE ON VOIMASSA TOISTAISEKSI.

Ohjeet Vierumäki Friendsin lataamiseen löydät Mailalliset vuorot -kohdasta.

MUISTATHAN, ETTÄ YLEISÖLUISTELUVUOROT ON TARKOITETTU VAPAA-AJAN LUISTELIJOILLE.

Mailallinen vuoro:

Mailallisille yleisöluisteluvuoroille varataan paikka sekä ostetaan lippu etukäteen uuden Vierumäki Friends -sovelluksen kautta. Sovelluksen pystyt lataamaan puhelimeen App Storesta tai Google Play-palvelusta.

Mistä löydät ajankohdat?

Mailallisten yleisöluisteluvuorojen ajat näkyvät tällä hetkellä paitsi tällä sivulla, myös uudessa Vierumäki Friends -sovelluksessa.

Huomioithan, että Vierumäki Friends on päivittynyt. Mikäli sinulla on ladattuna vanha versio, käy lataamassa sovellus uusimpaan versioon!

Lipun ostaminen

Mailallisille yleisöluisteluvuoroille pystyy ostamaan paikkoja ainoastaan Vierumäki Friends-sovelluksen kautta. Vuorot ovat suosittuja, ja niinpä haluamme taata asiakkaillemme laadukkaan ja turvallisen luistelukokemuksen. Vuoron maksimiosallistujamäärä on rajattu n.10 hlöön.

Tekemällä paikkaoston sovelluksen kautta varaat paikkasi sekä maksat osallistumisesi kätevästi samalla kertaa ilman jonottamista. Sovelluksen kautta tehdyistä tuntiostoista tulee näyttää luisteluvuoron valvojalle paikan päällä älylaitteen ruudulta QR-koodillinen lippu, josta ilmenee luisteluvuoron päivämäärä ja aika. Huomioithan, että lipuksi ei käy sähköpostiin oston yhteydessä saapunut kuitti / vahvistus.

Vanhat paperiset liikuntaliput sekä 10-kerran kortit käyvät maksuvälineinä vuoden 2020 loppuun.

Palvelumyyntipisteemme: Urheiluhallin palvelupiste, Greeni ja Tahkon kahvila.