Yleisöluistelu

JÄÄHALLI AVOINNA

YLEISÖLUISTELUT

Mailaton vuoro:

Viikon 40 mailattomat vuorot:

Lauantai 3.10. klo 14.00-15.30
Sunnuntai 4.10. klo 10.00-11.30

Hinnat
Lapset (5-14v.) 5 €
Aikuiset 9 €
Perhelippu 22 € (sis. 2 aikuista ja max 2 lasta)

Lipunmyynti jäähallilla.

Mailallinen vuoro:

Mailallisille yleisöluisteluvuoroille varataan paikka sekä ostetaan lippu etukäteen uuden Vierumäki Friends -sovelluksen kautta. Sovelluksen pystyt lataamaan puhelimeen App Storesta tai Google Play-palvelusta.

Mistä löydät ajankohdat?

Mailallisten yleisöluisteluvuorojen ajat näkyvät tällä hetkellä paitsi tällä sivulla, myös uudessa Vierumäki Friends -sovelluksessa.

Huomioithan, että Vierumäki Friends on päivittynyt. Mikäli sinulla on ladattuna vanha versio, käy lataamassa sovellus uusimpaan versioon!

Viikon 40 mailalliset vuorot:

Lauantai 3.10. klo 15.30-17.30
Sunnuntai 4.10. klo 11.30-13.30

Liput ja hinnat

Mailallisille yleisöluisteluvuoroille pystyy ostamaan paikkoja ainoastaan uuden Vierumäki Friends-sovelluksen kautta. Vuorot ovat suosittuja, ja niinpä haluamme taata asiakkaillemme laadukkaan ja turvallisen luistelukokemuksen. Vuoron maksimiosallistujamäärä on rajattu 45 hlöön.

Tekemällä paikkaoston sovelluksen kautta varaat paikkasi sekä maksat osallistumisesi kätevästi samalla kertaa ilman jonottamista. Sovelluksen kautta tehdyistä tuntiostoista tulee näyttää luisteluvuoron valvojalle paikan päällä älylaitteen ruudulta QR-koodillinen lippu, josta ilmenee luisteluvuoron päivämäärä ja aika. Huomioithan, että lipuksi ei käy sähköpostiin oston yhteydessä saapunut kuitti / vahvistus.

Vanhat paperiset liikuntaliput sekä 10-kerran kortit käyvät maksuvälineinä vuoden 2020 loppuun. Varataksesi paikan vuorolle käy vaihtamassa lippusi palvelupisteillämme uniikkiin koodiin, jonka avulla voit Vierumäki Friends- sovelluksen kautta ilmoittautua mukaan vuorolle. HUOMIOITHAN, ETTÄ VUOROJEN TÄYTTYESSÄ ETUSIJALLA OSALLISTUMAAN OVAT FRIENDS-SOVELLUKSEN KAUTTA PAIKAN VARANNEET HENKILÖT.

Palvelumyyntipisteemme: Urheiluhallin palvelupiste, Greeni ja Tahkon kahvila.

Lipun hinta: 9€/hlö (2h:n vuoro)