Active Hours -liikuntatunnit koko perheelle

Huom. Ohjatut Active Hours -tuntimme on peruttu 8.3.2021 alkaen.


Tuntien järjestäminen turvallisesti

Perhetunnit toteutetaan pisteharjoitteluna, jossa huolehditaan riittävistä turvaväleistä perheiden välillä.

Välineet ja alustat desinfioidaan tai puhdistetaan käytön jälkeen ryhmäliikuntatunneilla. Tunneille osallistuvia yli 12-vuotiaita suositellaan käyttämään maskia tunnin alkuun asti sekä välittömästi tunnin päättymisen jälkeen.


Vierumäki liikuttaa koko perhettä. Perheiden tunnilla kaikki hikoilevat yhdessä hymyssä suin. Yhteisistä liikuntahetkistä syntyy tärkeitä muistoja, jotka edesauttavat myös liikunnallisen elämäntavan periytymisessä vanhemmilta lapsille.

Perheiden liikuntamenusta näet tuntisisällöt perheiden yhteisiin lajeihin.

Active Hours -liikuntatuntitarjontamme näkyy tällä hetkellä helpoiten uudessa Vierumäki Friends -sovelluksessa. Sovelluksen voit ladata maksutta puhelimeesi App Storesta tai Google Play-palvelusta. Sovelluksen kautta näet kätevästi ohjelman lisäksi tuntikuvaukset sekä suorituspaikat.


 

Kaupunkisota
Joukkuepeli, jossa joukkueet pommittavat toisiaan pehmopalloilla ja yrittävät polttaa vastustajajoukkueen pelaajia pois pelistä. Aikuiset vastaan lapset -matsi tunnin lopussa on ehdoton helmi!

Kuntopiiri
Koko kehon lihaskuntotunti, jossa aikuiset tekevät täysillä, ja lapset iästä riippuen joko tekevät mukana tai toimivat aikuisille lisäpainoina.

Liikuntaleikit
Perheen pienimpien lasten ehdoilla tapahtuva yhteinen liikuntatuokio.

Mailapelit
Tunnilla pelaillaan sulkista, pingistä ja pickleballia.

Musamuuvit
Musaliikuntaan perustuva tunti, jonka sisällön muodostavat erilaiset liikuntaleikit ja tanssit.

Pallopelit
Koko perheen joukkuepelejä. Tunti toteutetaan pienempien lasten ehdoilla.

Parkour
Koko perhe pääsee kokeilemaan matalalla kynnyksellä parkourin perustekniikoita mm. ylityksiä. Tunnilla liikutaan paljain jaloin tai sukkasiltaan. Suosittelemme tuntia yli 5-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Vierumäkipelit
Koko perheen joukkuepelejä. Tunti on suunnattu perheille, joilla on kouluikäisiä lapsia.

Volttivuoro
Huipputason telinevoimistelun ja teamgymin treenisalissa Volttiareenassa tapahtuva peuhu- ja touhutunti, jossa tekemistä, pomppimista ja haastetta riittää vauvasta vaariin.