Active Hours liikuntatunnit koko perheelle

Vierumäki liikuttaa koko perhettä. Perheiden tunnilla kaikki hikoilevat yhdessä hymyssä suin. Yhteisistä liikuntahetkistä syntyy tärkeitä muistoja, jotka edesauttavat myös liikunnallisen elämäntavan periytymisessä vanhemmilta lapsille.

Perheiden liikuntamenusta näet tuntisisällöt perheiden yhteisiin lajeihin.

Crosstraining
Crosstraining on monipuolista kestävyys- ja voimaharjoittelua. Rankka koko kehoa kuormittava tunti, jossa aikuiset tekevät täysillä, ja lapset iästä riippuen joko tekevät mukana tai toimivat aikuisille lisäpainoina. Ja samalla nauru raikuu!

Kaupunkisota
Joukkuepeli, jossa joukkueet pommittavat toisiaan pehmopalloilla ja yrittävät polttaa vastustajajoukkueen pelaajia pois pelistä. Aikuiset vastaan lapset -matsi tunnin lopussa on ehdoton helmi!

Kisailut
Tunti sisältää hassunhauskoja tarkkuutta, nokkeluutta, näppäryyttä ja notkeutta vaativia tiimitehtäviä, joissa isot tarvitsevat pieniä ja pienet isoja. Käytössä erilaisia uusia välineitä tai vanhoja tuttuja välineitä, joita käytetään ihan totutusta poikkeavalla tavalla.

Liikuntaleikit
Perheen pienimpien lasten ehdoilla tapahtuva yhteinen liikuntatuokio.

Luistelu
Tuntikohtaisesti mahdollisuus jääpelien pelailuun, luisteluleikkeihin sekä perusluistelun harjoitteluun.

Mailapelit
Tunnilla pelaillaan sulkista, pingistä ja pickleballia.

Musamuuvit
Musaliikuntaan perustuva tunti, jonka sisällön muodostavat erilaiset liikuntaleikit ja tanssit.

Pallopelit
Koko perheen joukkuepelejä. Tunti toteutetaan pienempien lasten ehdoilla.

Venyttely
Lihashuolto on tärkeä osa niin lasten kuin aikuistenkin kehon toimintakyvyn ylläpitämisessä. Venyttelytunnilla avustetaan toinen toistaan ja opitaan uusia hauskoja venytystapoja.

Vierumäkipelit
Koko perheen joukkuepelejä. Tunti on suunnattu perheille, joilla on kouluikäisiä lapsia.

Voimistelutuokio
Pihkalan voimistelusalissa tapahtuva kehonhallinta- ja toimintatunti, jossa hyödynnetään mm. tramppaa, puomia, rekkiä, puolapuita ja permantoa.

Volttivuoro
Upouudessa huipputason telinevoimistelun ja teamgymin treenisalissa Volttiareenassa tapahtuva peuhu- ja touhutunti, jossa tekemistä, pomppimista ja haastetta riittää vauvasta vaariin. Tunnille mahtuu 40 osallistujaa.