Active Hours palloilu- ja joukkuelajit

Palloilu

Palloilu, niin joukkuepelit kuin mailapelitkin, kuuluvat luonnollisesti myös Active Hours -tuntien tarjontaan. Mitä kaikkea pallolla voikaan tehdä? Tule ja testaa! Meiltä löytyy palloilulajeja joka lähtöön ja makuun.

Joukkuepelit

Paintball (90 min)
Paintball eli värikuulapeli on vauhdikas ja mukaansatempaava urheilulaji. Pelin varusteina olevilla merkkaimilla pyritään eliminoimaan vastustajajoukkueen pelaajia pois pelistä merkkaamalla heidät värikuulan osumalla. Peliä pelataan kesäkaudella ulkona Vierumäki Areenan viereisellä paintballkentällä ja talviaikaan sisällä Vierumäki Areenassa.

Vierumäen puolesta osallistujat saavat merkkaimen, pelikuulat ja kasvot peittävän suojamaskin. Suojavaatteita ei tuntiin sisälly, vaan jokainen pelaa omalla vaatetuksellaan. Vaatetukseksi suosittelemme laittamaan säänmukaiset PITKÄHIHAISET ylä- ja alaosat, jotka paitsi suojaavat väritahroilta, myös vaimentavat kuulan osumaa. Paintballkuulien väri on vesiliukoista ainetta, mutta niistä saattaa jäädä värijälkiä asusteisiin ja vaatteisiin, joten suosittelemme pukeutumaan sellaisiin varusteisiin, jotka voivat pelin tuoksinassa likaantua. Huomioithan, että paksusankaiset silmälasit eivät välttämättä mahdu kasvomaskin alle.

Sähly, jalkapallo, koripallo
Tutuissa joukkuepeleissä Active Hours -tunnit toimivat pelitreffien tapaan. Tunti ei sisällä tekniikkaopetusta, vaan tavoitteena on koota ihmiset yhteen, ja pelailla rennoin mielin tavoitteena hyvä tunnelma ja kunnon hiki.

Mailapelit

Pickleball
Yhdysvalloista Suomeen rantautunut mailapeli, jossa yhdistyvät sulkapallon, tenniksen ja pöytätenniksen parhaat puolet. Peliä pelataan sulkapallokentällä, jossa verkko on laskettu suunnilleen tennisverkon korkeudelle. Pickleball toimii sekä nelin- että kaksinpelinä ja toimii hyvin ryhmäliikuntana. Peli soveltuu kaikille kouluikäisestä senioriin, ja hurmaa kaikki hauskuudellaan

Syketennis
Hauska tennistunti, jossa jätetään lyöntitekniikan hienoudet taka-alalle ja keskitytään sykkeen nostattamiseen erilaisten drillien ja sykeharjoitteiden avulla. Aiempaa pelikokemusta ei tällä tunnilla tarvita.