Active Hours liikuntatuntien info

Monipuolisia liikuntatunteja tarjolla joka päivä

Vierumäellä voit osallistua ohjatuille Active Hours -ryhmäliikuntatunneille. Monipuolisia liikuntatunteja on tarjolla niin aikuisille, lapsille kuin perheille yhdessä. Ohjattuja liikuntatunteja on tarjolla joka päivä.

Liput ja hinnat

Lippuja myydään vastaanotossa, urheiluhallilla ja Tahkon kahvilassa.

Hinnat:
Aikuisten tunnit 8€ / kerta, sarjalippu 80€ /10krt, 11. kerta ilmainen
Lasten tunnit 4€ / kerta, sarjalippu 40€ /10 krt, 11. kerta ilmainen

Erikoishintaiset tunnit löytyvät myös tapahtumakalenterista hintoineen.

Ennakkoilmoittautuminen

Kaikille aikuisten ohjatuille liikuntatunneille, eli Active Hours -tunneille tulee ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautumislinkin löydät kunkin Active Hours -tunnin tapahtumakalenteri-ilmoituksesta. Ennakkoilmoittautuminen on uusiutunut maaliskuun alusta ja ilmoittautuminen avautuu kuukautta ennen viikon alkua jolloin kyseinen tunti on. Tämä koskee kaikkia Active Hours -tuntejamme, myös kesän ajalta.

Jos sinulla on ongelmia ennakkoilmoittautumisessa voit olla suoraan yhteydessä liikunnanohjaukseemme sähköpostitse osoitteeseen maikki.prusila@vierumaki.fi.

Syyslomaviikkojen aikana kaikille ohjatuille liikuntatunneillemme on ennakkoilmoittautuminen.

HUOM! Ohjattujen tuntien ilmoittautumisjärjestelmä tulee muuttumaan lähikuukausina. Tästä johtuen myös ohjattujen liikuntatuntien tarjonta tulee näkymään vain aina parin viikon päähän ja ennakkoilmoittautumiset aukeavat normaalia myöhemmin.

Tunnin peruminen

Muistathan myös perua osallistumisesi, jos et pääsekään tunnille. Peruutus tulee suorittaa ennen tunnin alkua vahvistusviestissä tulleen muokkaa-linkin kautta. Peruuttamattomista ilmoittautumisista tulemme lähettämään laskun, joka sisältää tunninmukaisen osallistumismaksun sekä 15€ laskutuslisän.

Perumisen teet näppärästi sinulle sähköpostiin tulleesta vahvistusviestistä. Katso alta opastusvideo ilmoittaumisen perumiseen.

Liity postituslistalle

Liittymällä Active Hours- postituslistallemme saat ensikädessä tietoa Active Hours- tuntimuutoksista, uutuustunneista, Active Hours-kursseista ja -teemaviikonlopuista.

Active Hours-teemapäivät

Seuraava teemapäivä Active Hours-tunneilla on lauantaina 21.9. Teemana on”vinkkejä kotitreeneihin”. Kurkaa päivän ohjelma ja lisätiedot täältä.