Active Hours -liikuntatuntien info

Huom. Ohjatut Active Hours -tuntimme on peruttu 8.3.2021 alkaen.

Monipuolisia liikuntatunteja tarjolla

Vierumäellä voit osallistua ohjatuille Active Hours -ryhmäliikuntatunneille. Monipuolisia liikuntatunteja on tarjolla niin aikuisille, lapsille kuin perheille yhdessä.

Tuntien järjestäminen turvallisesti

Osallistujamäärät on rajoitettu toistaiseksi seuraavasti:

  • aikuisten tunnit 10 henkilöä/tunti
  • lasten tunnit 20 henkilöä/tunti

Perhetunnit toteutetaan pisteharjoitteluna, jossa huolehditaan riittävistä turvaväleistä perheiden välillä.

Välineet ja alustat desinfioidaan tai puhdistetaan käytön jälkeen ryhmäliikuntatunneilla. Tunneille osallistujia suositellaan käyttämään maskia tunnin alkuun asti sekä välittömästi tunnin päättymisen jälkeen.

Mistä löydät tuntitarjonnan?

Tuntitarjonta näkyy tällä hetkellä helpoiten uudessa Vierumäki Friends -sovelluksessa. Sovelluksen pystyt lataamaan puhelimeen App Storesta tai Google Play-palvelusta. Sovelluksen kautta näet kätevästi ohjelman lisäksi tuntikuvaukset sekä suorituspaikat.

Huomioithan, että Vierumäki Friends on päivittynyt. Mikäli sinulla on ladattuna vanha versio, käy lataamassa sovellus uusimpaan versioon!

Lippujen osto

Active Hours-tunneille pystyy ostamaan paikkoja  Vierumäki Friends -sovelluksen kautta. Tekemällä paikkaoston sovelluksen kautta varaat paikkasi sekä maksat osallistumisesi kätevästi samalla kertaa ilman jonottamista. Sovelluksen kautta tehdyistä tuntiostoista tulee näyttää tunnin ohjaajalle paikan päällä älylaitteen ruudulta QR-koodillinen lippu, josta ilmenee tunnin päivämäärä ja aika. Huomioithan, että lipuksi ei käy sähköpostiin oston yhteydessä saapunut kuitti / vahvistus.

Huom. Vanhojen paperisten liikuntalippujen sekä kymmenen kerran korttien käyttö on päättynyt vuoden 2020 loppuun.

Palvelumyyntipisteemme: Urheiluhallin palvelupiste, Greeni ja Tahkon kahvila.