Active Hours liikuntatuntien info

Monipuolisia liikuntatunteja tarjolla

Vierumäellä voit osallistua ohjatuille Active Hours -ryhmäliikuntatunneille. Monipuolisia liikuntatunteja on tarjolla niin aikuisille, lapsille kuin perheille yhdessä.

Mistä löydät tuntitarjonnan?

Tuntitarjonta näkyy tällä hetkellä helpoiten uudessa Vierumäki Friends -sovelluksessa. Sovelluksen pystyt lataamaan puhelimeen App Storesta tai Google Play-palvelusta. Sovelluksen kautta näet kätevästi ohjelman lisäksi tuntikuvaukset sekä suorituspaikat.

Huomioithan, että Vierumäki Friends on päivittynyt. Mikäli sinulla on ladattuna vanha versio, käy lataamassa sovellus uusimpaan versioon!

Liput ja hinnat

Active Hours-tunneille pystyy ostamaan paikkoja  Vierumäki Friends-sovelluksen kautta. Tekemällä paikkaoston sovelluksen kautta varaat paikkasi sekä maksat osallistumisesi kätevästi samalla kertaa ilman jonottamista. Sovelluksen kautta tehdyistä tuntiostoista tulee näyttää tunnin ohjaajalle paikan päällä älylaitteen ruudulta QR-koodillinen lippu, josta ilmenee tunnin päivämäärä ja aika. Huomioithan, että lipuksi ei käy sähköpostiin oston yhteydessä saapunut kuitti / vahvistus.

Vanhat paperiset liikuntaliput sekä 10-kerran kortit käyvät maksuvälineinä vuoden 2020 loppuun. Varataksesi paikan tunnille käy vaihtamassa lippusi palvelupisteillämme uniikkiin koodiin, jonka avulla voit Vierumäki Friends- sovelluksen kautta ilmoittautua mukaan tunnille, liput on vaihdettava viimeistään 31.12.2020. HUOMIOITHAN, ETTÄ TUNTIEN TÄYTTYESSÄ ETUSIJALLA OSALLISTUMAAN OVAT FRIENDS-SOVELLUKSEN KAUTTA PAIKAN VARANNEET HENKILÖT.

Palvelumyyntipisteemme: Urheiluhallin palvelupiste, Greeni ja Tahkon kahvila.

Lasten tunnit alk. 4€/hlö
Aikuisten tunnit alk. 8€/hlö
Koko perheen tunnit alk. 10€/perhe

HUOM! Tuntien paikkamääriä on hieman supistettu, jotta voimme taata osallistujille turvaväleiltään sopivat etäisyydet.