Active Hours liikuntatuntien info

Monipuolisia liikuntatunteja tarjolla joka päivä

Vierumäellä voit osallistua ohjatuille Active Hours -ryhmäliikuntatunneille. Monipuolisia liikuntatunteja on tarjolla niin aikuisille, lapsille kuin perheille yhdessä. Ohjattuja liikuntatunteja on tarjolla joka päivä.

Liput ja hinnat

Lippuja myydään vastaanotossa, urheiluhallilla ja Tahkon kahvilassa.

Hinnat:
Aikuisten tunnit 8€ / kerta, sarjalippu 80€ /10krt, 11. kerta ilmainen
Lasten tunnit 4€ / kerta, sarjalippu 40€ /10 krt, 11. kerta ilmainen

Erikoishintaiset tunnit löytyvät myös tapahtumakalenterista hintoineen.

Ennakkoilmoittautuminen

Kaikille aikuisten ohjatuille liikuntatunneille, eli Active Hours -tunneille tulee ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautumislinkin löydät kunkin Active Hours -tunnin tapahtumakalenteri-ilmoituksesta. Ennakkoilmoittautuminen on uusiutunut maaliskuun alusta ja ilmoittautuminen avautuu kuukautta ennen viikon alkua jolloin kyseinen tunti on. Tämä koskee kaikkia Active Hours -tuntejamme, myös kesän ajalta.

Jos sinulla on ongelmia ennakkoilmoittautumisessa voit olla suoraan yhteydessä liikunnanohjaukseemme sähköpostitse osoitteeseen maikki.prusila@vierumaki.fi.

Tunnin peruminen

Muistathan myös perua osallistumisesi, jos et pääsekään tunnille. Peruutus tulee suorittaa ennen tunnin alkua vahvistusviestissä tulleen muokkaa-linkin kautta. Peruuttamattomista ilmoittautumisista tulemme lähettämään laskun, joka sisältää tunninmukaisen osallistumismaksun sekä 15€ laskutuslisän.

Perumisen teet näppärästi sinulle sähköpostiin tulleesta vahvistusviestistä. Katso alta opastusvideo ilmoittaumisen perumiseen.

Liity postituslistalle

Liittymällä Active Hours- postituslistallemme saat ensikädessä tietoa Active Hours- tuntimuutoksista, uutuustunneista, Active Hours-kursseista ja -teemaviikonlopuista.

Active Hours-teemapäivät

Seuraava teemapäivä Active Hours-tunneilla on lauantaina 21.9. Teemana on”vinkkejä kotitreeneihin”. Kurkaa päivän ohjelma ja lisätiedot täältä.