Joulun ajan vinkit, tapahtumat ja tärkeimmät aukioloajat

Joulu Vierumäellä on ikimuistoinen kokemus täynnä yhdessäoloa, herkullista ruokaa, rentoa olemista, monipuolista tekemistä sekä maittavia yöunia. Katso täältä joulun ajan tapahtumat, tärkeimmät aukioloajat ja liikuntavinkit.

Ravintolat ja liikuntatilat
Joulun ajan aukioloajat näet tästä.

Joulun herkulliset maut Resort & Kitchenissä.

Vierumäki Resort Hotellin ravintolamaailmaan katetaan joulun alla perinteikäs joululounas maanantaista perjantaihin 16.12.-20.12. Tule nauttimaan joulun mauista ja tuo koko ystävä-, harrastus- tai työporukka maistelemaan ruokatorimme antimia. Lue lisää ja tutustu joulun ruokalistaan

  • Vierumäen perinteikäs joululounas ma–pe 16.12.-20.12.
  • Pöytävaraukset jouluaaton ja joulupäivän illallisille 21.12. mennessä.
  • Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelustamme 0300 870870

Hiihdä, liiku luonnossa, sulattele jouluherkkuja!

Liiku ohjatuilla liikuntatunneilla, hiihdä tai pelaa erä tai kaksi tennistä. Jouluksi suosittelemme ulkoilua, uimahallin lämpöisiä vesiä tai vaikkapa keilausta. Latutilannetta voit seurata latutiedotteestamme.

Ota joulun parhaat vinkit talteen

Ihanaa joulutekemistä koko perheelle

Lapsiperheiden suosikkilomat: Perhe on Paras -kurssit on koko perheen yhteistä aikaa ilman ylimääräistä lomastressiä. Tutustu joulun ajan perinteikkääseen ohjelmaan ja tule kokemaan liikunnan riemua, yhdessäolon iloa ja uusia yllättäviä elämyksiä. Perhe On Paras -kurssit sisältävät:

  • majoituksen valitsemassasi kohteessa
  • täysihoitoruokailut
  • sekä ohjelman mukaisen liikunnan
  • Tutustu kurssiajankohtiin ja varaa verkkokaupastamme

Aito joulukuusi tuo joulun tuoksun ja tunnelman! Voit nauttia kuusen koristelun perinteestä sekä aidosta joulun tuoksusta tilaamalla oman kuusen mökkiin tai huoneistoon Rajajärven Kuusifarmilta. Kauniit joulupuut perille toimitettuina 55 €/normaali 240cm:n kuusi. Kuusen voit tilata myös valmiiksi vuokrajalkaan asennettuna (+15€) sekä valmiiksi jouluvaloilla somistettuna (+15€).

Tilaa oma joulukuusi 17.12.2019 mennessä s-postilla info@kuusifarmi.fi tai puhelimella 040 535 9396.

Laulava joulupukki ja -muori tuovat joulun tullessaan! Varaa joulupukki ja -muori mökkiin tai huoneistoon jouluaatoksi klo 13-21. Hinta 70€.

Tarkemmat tiedot ja varaukset s-postilla riikkakari7@gmail.com tai puhelimella 040 715 8341

Kiihkeitä rytmejä, tanssin sykettä ja huumaavia yllätyksiä

Nauti pitkin iltaa uskomattomista tanssi- ja lauluesityksistä, jotka vievät kosteisiin klubitunnelmiin ympäri maailmaa. Uuden vuoden INSOMNIA Show’n lomassa nautitaan Vierumäen keittiön loihtima, tyylikkäästi pöytiin tarjoiltu illallismenu. Hinta sisältää shown sekä pöytiin tarjoillun menun. Illan kruunaa vuoden vaihtuessa taivaan värjäävä upea ilotulitus. Lue lisää

  • 31.12.2019, Vierumäki Resort Hotel, Ballroom, klo 20.30-23.45
  • Hinta 72,00€/hlö. (156 € hotellimajoituksella)