Husky Trail

Vierumäellä saat lenkille tai reippailulle mukaasi mitä mukavinta seuraa; huskyja!
Pääset koirien mukana Vierumäen luonnonkauniisiin harjumaisemiin ja välkehtivien järvien rannoille.

Vierumäen Husky Trail Run ja Husky Trail Hike perustuvat Euroopassa syntyneeseen canicross eli koirajuoksu -lajiin, joka kehitettiin valjakkokoirien harjoittamiseen lumettomalla maalla.
Osallistujat saavat vyötärölleen tukevan valjaan, johon koira kiinnitetään. Huskyt ovat vetokoiria, joten saat varmasti mukavasti boostia suoritukseen!

 

Husky Trail Run

Husky trail run on kahdesta Husky Trail tuotteesta se haastavampi. Kyseessä on noin seitsemän kilometrin mittainen hikilenkki lenkki Vierumäen ulkoliikuntareiteillä. Menohaluja ja vauhtia ei huskyilta puutu ja se tarttuu varmasti myös ohjastajaan. Tuote sopii siis parhaiten säännöllisesti kuntoileville henkilöille.

Kokoontuminen tapahtuu Flowparkin parkkipaikalla. Ohjaaja tutustuttaa osallistujat valjaisiin ja käy läpi turvallisuusohjeet. Koirat kiinnitetään joustavalla taluttimella valjaisiin ja vielä viimeisenä ennen lähtöä tehdään pieni harjoituskierros. Lenkiltä palattaessa on mahdollisuus käydä suihkussa.

 

Husky Trail Hike

Husky Trail Hike vie sinut reippailemaan valjakkokoirien kanssa Vierumäen luontopoluille. Lenkin mitta on noin viisi kilometriä, jonka jälkeen istahdetaan makkaratulille nauttimaan virvokkeesta. Tunnelmallisella kodalla on aikaa tutustua koiriin paremmin ja oppia niiden elämästä.

Patikointi koiran kanssa on jonkin verran vaativampaa kuin poluilla kävely normaalisti, sillä pääosa koirista vetää koko ajan. Tuote sopii kuitenkin kaikille. Kokoontuminen on urheiluhallin edessä ja kuten Husky Trail Runissakin, ennen lähtöä käydään ohjatusti turvallisuusasiat läpi.