Luontoseikkailuviikonloppu, 1 vrk täysihoidolla

Liikuntaa ja elämyksiä luonnon omassa liikuntasalissa, Vierumäen maastoissa, yhdessä Salpausselkä Geoparkin upeista luontokohteista.

Luontoseikkailuviikonloppu on suunnattu kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille.

Viikonlopun aikana liikutaan luonnossa pyöräillen, meloen, suppaillen ja patikoiden. Pääset myös haastamaan itseäsi tiimityötä ja nokkeluutta vaativissa luontopakopelin tehtävissä. Elämyskellunta tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden rentoutua, sekä palautua luonnon ja veden ympäröimänä.

Vierumäellä on monipuolinen ja kovassa nosteessa oleva luontoliikuntatarjonta. Luontoseikkailuviikonloppu toteutetaan yhteistyössä luontoelämyksiä tarjoavan Nature Escape -yrityksen kanssa.

Tule kokemaan viikonlopun aikana monipuolinen lajitarjonta sekä yhdessä tekemisen ilo. Mukaasi saat luonnon antamat hyvinvointivaikutukset pitkäksi aikaa.

Ajankohta
9.-10.9.2023
Kesto
Yksi vuorokausi
Hinta
Hinta määräytyy valitun majoituskohteen mukaan. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %) tai myynti@vierumaki.fi. Kurssin hinta ilman majoitusta on 199 €/hlö.

Malliohjelma

Katso Luontoseikkailuviikonlopun malliohjelma tästä. Ohjelma on alustava ja pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Ruokailu
Kurssin täysihoitohintaan sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen.
Majoitus
Valitsemassasi kohteessa. Majoitus sisältää aamiaisen joko ravintola V:ssä tai Puhtissa majoituspaikasta riippuen. Kurssi ilman majoitusta ei sisällä aamiaista.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.