Maastopyöräilyn tekniikkakurssi

Kurssin hinta alk. 169 € Varaa

Maastopyöräily Tekniikkakurssi Syksy 2021

Maastopyöräilyn tekniikkakurssi

Maastopyöräilyn tekniikkakurssit starttaavat Vierumäellä!

Sekä keväällä että syksyllä järjestetään kurssit niin aloittelijoille kuin harrastajille. Kursseilla tutustumme maastopyöräilyn perusteisiin ja ajotekniikoihin, syvennetään jo opittua ja tarjotaan yksilöllisiä vinkkejä oman ajamisen kehittämiseen. Kursseilla valmentajana toimii pyöräilynohjaaja, Personal MTB Trainer Antti Nousiainen.

Tervetuloa mukaan nauttimaan vauhdikkaasta viikonlopusta ja arjen irtiotosta!

Tietoa kursseista:

Ensikertalaiset ja aloittelijat

12 tunnin valmennuskokonaisuus on suunnattu aloitteleville harrastajille, joilla vähän (max. 50h) tai ei ollenkaan kokemusta maastossa ajamisesta. Kuntotason suhteen odotuksena on, että 1–2 tunnin kuntoliikuntasuoritukset ovat sinulle tuttuja.

Kurssin tavoitteena on antaa perustiedot ja -taidot maastopyöräilyn harrastamiseen turvallisesti. Osallistujille suositellaan omaa maastopyörää, mutta vuokrakalustolla osallistuminen on myös mahdollista. Mikäli tarvitset vuokrapyörää, hoidathan vuokrauksen hyvissä ajoin etukäteen liikuntapaikkavaraamostamme. Valmennukseen voi osallistua myös tieliikennelain mukaisella sähköavusteisella polkupyörällä. Ehjä, tarkoituksenmukainen pyöräilykypärä on edellytys valmennukseen osallistumiselle.

Harrastajat:

12 tunnin valmennuskokonaisuus on suunnattu harrastajille, joilla on jo jonkin verran (yli 50h) tai paljon kokemusta maastossa ajamisesta. Kuntotason suhteen odotuksena on, että 2 tunnin kuntoliikuntasuoritukset ovat sinulle tuttuja.

Kurssin tavoitteena on syventää harrastajien teknistä pyöräilyosaamista ja tarjota yksilöllisiä vinkkejä oman ajamisen kehittämiseen. Kurssille osallistuvilta edellytetään omaa polkupyörää sekä ehjää, tarkoituksenmukaista pyöräilykypärää. Valmennukseen voi osallistua myös tieliikennelain mukaisella sähköavusteisella polkupyörällä.

Ajankohta
Elo-syyskuu 2021
Kesto
1 vuorokausi

Malliohjelma

Katso kurssin malliohjelma täältä!

Ruokailu
Kurssiohjelman hintaan sisältyy lounas & päivällinen. Ruokailut järjestetään Ravintola Kaskelassa.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 1 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Ei hakutuloksia