Maastopyöräilyn peruskurssi aloittelijoille, 1 vrk täysihoidolla

Kurssi on suunnattu aloitteleville harrastajille, joilla on vähän tai ei ollenkaan kokemusta maastossa ajamisesta. Kuntotason suhteen olisi hyvä että 1-2 tunnin liikuntasuoritukset olisivat osallistujille tuttuja.

Kesä 2023

Henkilökohtainen ohjaus ja harjoitteiden videointi oppimisen tueksi antavat hyvät eväät maastopyöräilyn harrastamiseen kotipoluilla. Mukaan lähtevät myös vinkit pyörän huoltoon.

Kurssin tavoitteena on antaa perustiedot ja -taidot maastopyöräilyn harrastamisesta turvallisesti.

Osallistujille suositellaan omaa maastopyörää, mutta vuokrakalustolla osallistuminen on myös mahdollista. Aloittelijoiden peruskurssinkurssin hinta sisältää maastopyörän vuokran. Mikäli tarvitset vuokrapyörän, olethan yhteydessä myyntipalveluumme puh 0300 870 870 (puhelun hinta on 0,49 €/minuutti sis. alv 24 %). Valmennukseen voi osallistua myös tieliikennelain mukaisella sähköavusteisella polkupyörällä. Ehjä, tarkoituksenmukainen pyöräilykypärä on edellytys valmennukseen osallistumiselle.

12 tunnin valmennuskokonaisuus on suunnattu aloitteleville harrastajille, joilla on vähän (max. 50 h) tai ei ollenkaan kokemusta maastossa ajamisesta. Kuntotason suhteen odotuksena on, että 1-2 tunnin kuntoliikuntasuoritukset ovat sinulle tuttuja.

Kurssin valmentajana toimii pyöräilynohjaaja, Personal MTB Trainer Antti Nousiainen. Yli 10 vuoden lajikokemus yhdistettynä monen eri alalajin kilpailutaustaan (mm. marathon-kilpailut, MTB-enduro ja pyöräsuunnistus) ja usean vuoden tekniikkavalmennustoimintaan takaavat, että Antin kursseilta saat vinkit ja neuvot oman ajosi kehittämiseen olitpa sitten vasta-alkaja tai polkujen veteraani.

Tutustu kurssin infokirjeeseen. Tervetuloa ottamaan uusi harrastus haltuun ammattilaisen opein sekä nauttimaan viikonlopusta Vierumäen upeissa olosuhteissa.


HUOM! Majoitushinta on oletuksena 1 hlö/huone. Ostaessasi kurssin kahdelle henkilölle, jotka majoittuvat samassa huoneessa, alentuu hinta sen mukaiseksi. 

Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan. 


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa.

Ajankohta
13.-14.5.2023
Kesto
Yksi vuorokausi
Hinta
Hinta määräytyy valitun majoituskohteen mukaan. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0300 870 870 (puhelun hinta on 0,49 €/minuutti sis. alv 24 %) tai tai myynti@vierumaki.fi. Kurssin hinta ilman majoitusta 199 €.

Malliohjelma

Katso kurssin alustava ohjelma tästä. Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Ruokailu
Hotellissa tai sporttimajoituksessa majoittuvien kurssilaisten täysihoitohintaan sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen.
Majoitus
Valitsemassasi kohteessa. Majoitus sisältää aamiaisen joko ravintola V:ssä tai Puhtissa majoituspaikasta riippuen. Kurssi ilman majoitusta ei sisällä aamiaista.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.