Kesätarjous - kaksi yötä yhden hinnalla

VIERUMÄKI AVAUTUU JÄLLEEN liikuttavan edullisella kesätarjouksella – yövy sporttihotelli Ilkassa 2 yötä 1 hinnalla!

Vierumäellä on tilaa nauttia turvallisesti liikunnan ja ulkoilun iloista Suomen suvessa – tervetuloa viihtymään edullisin kesähinnoin!

Tarjous on voimassa 22.5.-13.6.2020 ja etuhintaiset huoneet on varattavissa ajalle 1.6.-15.7.2020. Majoituksen lisäksi hintaan sisältyy herkullinen aamiainen ravintola Kaskelassa. Tarjous koskee sporttihotelli Ilkan kahden hengen huoneita.

Ravintoloistamme Greeni, Kaskela ja Tahkon kahvila avaa ovensa myös 1.6. – lue lisää aukioloajoista täältä ja tule herkuttelemaan!

Tarjouksen ehdot

Tarjoukseen kuuluvia huoneita saatavilla rajoitettu määrä ajalle 1.6.-15.7.2020 ja ne ovat varattavissa tarjouksen voimassaoloaikana 22.5.-13.6.2020. Etu koskee uusia, kahden yön vapaa-ajan varauksia sporttihotelli Ilkan kahden hengen huoneisiin. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Tarjousta ei voi hyödyntää laskutettaviin varauksiin. Ei peruutus- tai siirto-oikeutta.

Osta verkkokaupasta

Siirry verkkokauppaan Verkkokauppa-painikkeesta. Syötä majoituskalenteriin haluamasi saapumis- ja lähtöpäivä sekä majoittujien määrä. Valitse majoitustyypiksi “Tarjoukset”. Lisää valitsemasi huone ostoskoriin ja etene varauksessasi verkkokaupan ohjeiden mukaan. Päivän hinta vaihtelee ajankohdan mukaan.

Huom. Jotta voit hyödyntää tarjouksen, merkitsethän majoituksen kestoksi kaksi (2) yötä. Näin verkkokauppa laskee sinulle oikean tarjoushinnan ja saat majoituksen 50% alennuksella.