Puustelli

Vuonna 1933 valmistunut, arkkitehti Erik Brygmannin suunnittelema huvila, henkii Urheiluopiston historiaa.  Lähes kaikki Suomen Urheiluopiston johtajat ovat asuneet tässä talossa, joka sijaitsee upealla paikalla puhtaiden järvien välissä olevalla harjulla.

Puustelli on erinomainen paikka järjestää pieniä juhlia, kokouksia ja muita tärkeitä tilaisuuksia.

Kokous- ja ruokailutilat

Puustellin salissa on juhlava tunnelma. pitkän pöydän ääreen mahtuu hyvin 14 ihmistä pitämään kokousta tai  nauttimaan upeasta illallisesta. Tilassa oleva suuri TV toimii tarvittaessa tietokoneen näyttönä.

Oleskelutilat

Suuren salin vieressä on viihtyisä olohuone, jossa voi viettää aikaa keskustellen, katsellen televisiota tai nauttien kauniista ympäristöstä.

Majoitustilat

Puustellissa on  neljä upeasti sisustettua kahden hengen huonetta.  Kaksi makuuhuonetta alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Lisävuodemahdollisuus. Hinta sisältää liinavaatteet ja loppusiivouksen.

Puustellin keittiö

Puustellissa on hyvin varusteltu keittiö, jossa voi valmistaa ateriat vieraille. Astiat, aterimet ja ruoanlaittovälineet löytyvät keittiöstä. Juomalasit ovat salin vitriinissä.

Pesutilat ja WC:t

Yläkerrassa sijaitsee yksi suihkutila ja WC. Alakerrassa on kaksi erillistä WC:tä sekä sauna ja pesutilat. Saunaan mahtuu kerralla 4 henkilöä.

Internet

Kohteessa WLAN.

Hinta ja varaukset

Hinta- ja varaustiedot voit tarkistaa verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta.

Check-in klo 16.00
Check-out klo 12.00

Tutustu varausehtoihin täältä 

 

Huoneistotyyppi Hinta alkaen
Puustelli 8 henkilöä
€ 431 Lisää ostoskoriin