Vierumäki Resort Hotel Standard -huoneet

Vierumäki Resort Hotel tarjoaa laadukasta majoitusta jokaiseen makuun. Hotellissa voit nauttia makuelämyksistä tyylikkäissä ravintoloissa, hemmotella itseäsi Day Span hoidoissa sekä viihtyä keilaradalla tai yökerhossa.

Hotellin moderni ja lämmin ilmapiiri sekä Vierumäen lukuisat vapaa-ajan ja liikunnan palvelut takaavat, että viihdyt varmasti! Hyödynnä myös sporttipassietusi! Vierumäki Resort Hotellissa majoittuville nyt sporttipassi veloituksetta koko majoituksen ajaksi! Lue lisää sporttipassista täältä.

Yritysasiakkaille hotelli tarjoaa lukuisia hyvin varusteltuja kokoustiloja sekä laadukkaan ravintolatarjonnan. Juhlatila Ballroomissa voit viettää jopa 500 hengen yritystilaisuuden.

Vierumäki Resort Hotel Standard -huoneet

Standard-huoneet ovat viihtyisiä huoneita kattavalla varustelutasolla sekä lämmitetyllä keraamisella lattialla. Huoneiden varustelutasoon kuuluvat muun muassa TV, moderni kylpyhuone, ilmastointi ja ilmanjäähdytin, silitysrauta ja -lauta, kirjoituspöytä ja tuoli sekä hiustenkuivaaja. Osassa perhehuoneita väliovi.

Hotellin check-in klo 16.00, check-out klo 12.00. Sunnuntaisin veloitukseton Late Checkout! Hyödynnä etu!

Standard single

Viihtyisä huone enintään 2 henkilölle, 22 m². Yhden hengen vuode (90cm.)

Standard

Viihtyisä huone enintään 2 henkilölle, 22 m². Erilliset vuoteet (90 cm)

Family Standard

Mukavassa ja viihtyisässä perhehuoneessa yöpyy enintään 3 henkilöä. 23 m². Osassa huoneita väliovi, huoneet yhdistettävissä lisämaksusta.

Varaa verkkokaupastamme!

Varaa huone verkkokaupastamme ja vietä rentouttava miniloma! Sporttipassi nyt veloituksetta kaikille majoittujille! Alla esillä kuluvan päivän hinta. Päivän hinta vaihtelee ajankohdan mukaan.