Vierumäki Resort Hotel Superior -huoneet

Superior Plus

Kuvassa Superior Plus -huone.

Superior huoneet ovat tilavia, laadukkaita ja ylellisiä kattavalla varustetasolla. Huoneiden varustelutasoon kuuluvat muun muassa TV, moderni kylpyhuone, ilmastointi ja ilmanjäähdytin, silitysrauta ja -lauta, kirjoituspöytä ja tuoli sekä hiustenkuivaaja. Osassa perhehuoneita väliovi.

  • Check-in klo 16.00 – Check-out klo 12.00. 
  • Sunnuntaisin veloitukseton Late Checkout, hyödynnä etu

Superior

Superior-huoneessa kylpyhuoneesta löydät ammeen ja tietenkin kylpyvaahtoa. Osassa huoneista on myös ihanan muhkea parivuode (180cm). Huoneesta löytyy myös kylpytakit sekä tohvelit. Huoneessa yöpyy enintään 3 henkilöä. Huoneen kokonaispinta-ala 22 m2. Vuodenojatuoli.

Superior Family

Superior Family -huoneet ovat tilavia perhehuoneita. Huone koostuu kahdesta väliovellisesta huoneesta, joten tilaa on hyvin isommallekin perheelle. Huoneiden kokonaispinta-ala on 45 m². Huoneessa yöpyy enintään 5 henkilöä. Vuodenojatuoli.

Superior Extra

Superior Extra -huoneissa on tilaa käytössäsi reilummin. Huoneessa yöpyy enintään 4 henkilöä. Huoneesta löytyy myös kylpytakit sekä tohvelit. Huoneen kokonaispinta-ala 30 m². Vuodesohva.

Superior Plus

Superior Plus -huone koostuu erillisestä makuu- ja olohuoneesta. Tilavassa ja ylellisessä huoneessa yöpyy enintään 4 henkilöä. Laadukkaan majoituksen kruunaa huoneen oma sauna sekä kylpyhuone suihkulla ja kylpyammeella. Huoneesta löytyy myös kylpytakit sekä tohvelit. Huoneissa King size -vuoteet (180 cm). Huoneen kokonaispinta-ala 43 m².

  • Superior Plus
  • Superior Plus
  • Superior Plus
  • Superior Plus

Vierumäki Resort Hotel tarjoaa laadukasta majoitusta jokaiseen makuun. Hotellissa voit nauttia makuelämyksistä tyylikkäissä ravintoloissa, hemmotella itseäsi Day Span hoidoissa sekä viihtyä keilaradalla tai yökerhossa.

Hotellin moderni ja lämmin ilmapiiri sekä Vierumäen lukuisat vapaa-ajan ja liikunnan palvelut takaavat, että viihdyt varmasti! Yritysasiakkaille hotelli tarjoaa lukuisia hyvin varusteltuja kokoustiloja sekä laadukkaan ravintolatarjonnan. Juhlatila Ballroomissa voit viettää jopa 500 hengen yritystilaisuuden.

Varaa verkkokaupastamme

Alla esillä kuluvan päivän hinta. Päivän hinta vaihtelee ajankohdan mukaan.