Melonnan peruskurssi (aloittelijat), 1 vrk täysihoidolla

Melonta antaa täysin uuden perspektiivin ulkoiluun! Nyt voit aloittaa melontaharrastuksen alkeiskurssilla, jossa opit perusteet turvallisesti ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Kurssi soveltuu yli 15-vuotiaille uimataitoisille henkilöille.

Alkeiskurssi Kesä

Melonta antaa täysin uuden perspektiivin ulkoiluun!

Suomessa on ihanteelliset olosuhteet melonnan harrastamiseen ja moni unelmoi melonnasta yhtenä retkeilyn muotona, kuntoilumuotona tai yhteisenä ajanviettotapana vaikka perheen tai kavereiden kesken.

Melontaharrastus kannattaa kuitenkin aloittaa alkeiskurssilla, jossa opit melonnan perusteet turvallisesti ammattitaitoisen kouluttajan opastuksessa.

Vierumäki tarjoaa kuvankauniin ympäristön melontakurssille. Rauhalliset ja peilityynet järvet sekä lammet antavat kokonaisvaltaisen luontokokemuksen niin uusia taitoja oppien kuin maisemia ihaillen. Melontakurssin jälkeen voit turvallisesti osallistua retkille tai harrastaa melontaa omatoimisesti tutuilla vesialueilla.

Alkeiskurssi noudattaa Melonta- ja soutuliiton Meloja 1 -kurssin sisältöjä. Kurssi sisältää kajakin ja muut tarvittavat melontavälineet, opetuksen sekä kurssidiplomin. Tarvitset mukaasi vain vaihtovaatteet ja iloista seikkailumieltä!

Kurssin vetäjinä toimivat koulutetut melonnanohjaajat Carita Tanskanen sekä Jarkko Heikkonen. Molemmilla on kertynyt kokemusta melonnan ohjaamisesta jo useamman vuoden ajalta niin järvillä kuin merilläkin. Melonta on kuljettanut kaksikkoa retkille pitkin kotimaata aina Atlantin aalloille asti ja melontaretkeily onkin molemmille mieluisin muoto liikkua luonnossa. Carita ja Jarkko tarjoavat laadukkaita ja ammattitaidolla toteutettuja melontapalveluja pääasiallisesti Päijät-Hämeen kotivesillä.


Kurssille osallistuville on luvassa hauska viikonloppu, melonnan harjoittelua ja puljaamista Vierumäen kirkkaissa vesissä.

Tervetuloa mukaan! 


HUOM! Majoitushinta on oletuksena 1 hlö/huone. Ostaessasi kurssin kahdelle henkilölle, jotka majoittuvat samassa huoneessa, alentuu hinta sen mukaiseksi.


Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan.


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 

Ajankohta
1.-2.7.2023
Kesto
1 vuorokausi
Hinta
Hinta määräytyy valitun majoituskohteen mukaan. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %) tai myynti@vierumaki.fi. Kurssin hinta ilman majoitusta 199 €.

Malliohjelma

Malliohjelma alustava ohjelma. Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Katso kurssin infokirje ja malliohjelma.

Ruokailu
Hotellissa tai sporttimajoituksessa majoittuvien kurssilaisten täysihoitohintaan sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen.
Majoitus
Valitsemassasi kohteessa. Majoitus sisältää aamiaisen joko ravintola V:ssä tai Puhtissa majoituspaikasta riippuen. Kurssi ilman majoitusta ei sisällä aamiaista.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.