Melonnan peruskurssi

Kurssin hinta alk. 189,00 € Varaa

Melonta antaa täysin uuden perspektiivin ulkoiluun! Nyt voit aloittaa melontaharrastuksen alkeiskurssilla, jossa opit perusteet turvallisesti ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Kurssi soveltuu yli 15-vuotiaille uimataitoisille henkilöille.

Melonta Alkeiskurssi Kesä 2022

Melonnan peruskurssi

Suomessa on ihanteelliset olosuhteet melonnan harrastamiseen ja moni unelmoi melonnasta yhtenä retkeilyn muotona, kuntoilumuotona tai yhteisenä ajanviettotapana, vaikka perheen tai kavereiden kesken. Melontaharrastus kannattaa kuitenkin aloittaa alkeiskurssilla, jossa opit melonnan perusteet turvallisesti ammattitaitoisen kouluttajan opastuksessa.

Vierumäki tarjoaa kuvankauniin ympäristön melontakurssille. Rauhalliset ja peilityynet järvet sekä lammet antavat kokonaisvaltaisen luontokokemuksen niin uusia taitoja oppien kuin maisemia ihaillen. Melontakurssin jälkeen voit turvallisesti osallistua retkille tai harrastaa melontaa omatoimisesti tutuilla vesialueilla. Alkeiskurssi noudattaa melonta- ja soutuliiton Meloja 1 -kurssin sisältöjä.

Kurssi sisältää kajakin ja muut tarvittavat melontavälineet, opetuksen sekä kurssidiplomin. Tarvitset mukaasi vain vaihtovaatteet ja iloista seikkailumieltä! Kurssin vetäjinä toimivat koulutetut melonnanohjaajat Carita Tanskanen sekä Jarkko Heikkonen. Molemmilla on kertynyt kokemusta melonnan ohjaamisesta jo useamman vuoden ajalta niin järvillä kuin merilläkin. Melonta on kuljettanut kaksikkoa retkille pitkin kotimaata aina Atlantin aalloille asti ja melontaretkeily onkin molemmille mieluisin muoto liikkua luonnossa. Carita ja Jarkko tarjoavat laadukkaita ja ammattitaidolla toteutettuja melontapalveluja pääasiallisesti Päijät-Hämeen kotivesillä.

Kurssin infokirjeen voit lukea tästä.

Kurssille osallistuville on luvassa hauska viikonloppu, melonnan harjoittelua ja puljaamista Vierumäen kirkkaissa vesissä.

Tervetuloa mukaan! 


Melonnan peruskurssien ajankohdat:

28.-29.5.2022

11.-12.6.2022

2.-3.7.2022

Ajankohta
Touko-heinäkuu 2022
Kesto
1 vuorokausi

Malliohjelma

Kurssin alustava malliohjelma löytyy täältä. Pidätämme oikeudet ohjelman muutoksiin.

Ruokailu
Kurssin ohjelma sisältää lounaan ja päivällisen. Ruokailut järjestetään Ravintola Puhtissa.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä

Kurssin varaus

Kurssivalinta

Lisää henkilöitä
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Ei hakutuloksia