Evelina Lorekin luisteluleiri

  • Evelina Lorek, Bianceneve, Evelina Lorekin luisteluleiri
  • evelina lorek, taitoluisteluleiri

Esiintyminen ja ilmaisu ovat tärkeitä osia taitoluistelijan esityksessä. Nyt sinulla on mahdollisuus kehittyä esiintyjänä Evelina Lorekin -luisteluleirillä, jossa osallistujat pääsevät harjoittamaan luovaa ilmaisua niin jäällä kuin kuivalla. Ohjelma painottuu ilmaisutaitoon, esiintymiseen sekä kehonhuoltoon. Jääharjoittelussa keskitytään ilmaisun lisäksi mm. perusluisteluun, askeltekniikkaan, piruetteihin sekä liukuihin. Tekniikkaharjoittelu huipentuu hyppyihin!

Oheisharjoittelussa kannustetaan löytämään oma sisäinen esiintyjä Evelinan sekä muiden ammattitaitoisten valmentajien johdolla. Lisäksi tiedossa on kivaa yhteistä tekemistä kuten letunpaistoa iltanuotion ääressä sekä retki Vierumäen seikkailupuisto Flowparkiin. Leirin yhteistyökumppanina toimii kotimainen perheyritys Foodin, joka maahantuo ja valmistaa luomuelintarvikkeita ja superfoodeja.

Evelina Lorekin -luisteluleiri on suunnattu innokkaille taitoluistelijoille 7-vuotiaasta ylöspäin. Luistelijat jaetaan ryhmiin taitotason mukaan. Leirille ovat tervetulleita minit, taitajat, aluesarjalaiset, A- ja B-Silmut, debytantit sekä kansallisen että SM-tason luistelijat.

Ajankohta

1.-4.8.2019

Leiriohjelman painopisteet

Leiriohjelmassa keskitytään taito- ja jääharjoitteluun sekä ilmaisutaitoon.  Näiden lisäksi leirillä harjoitellaan tanssia, huolletaan kehoa, voimistellaan, uidaan ja tehdään rentoutusharjoituksia.

Leiriohjelma
Evelina Lorekin taitoluisteluleiri 1.-4.8.2019

Hinta

345€/hlö täysihoidolla. Hinta sisältää opistotason majoituksen, täysihoitoruokailut sekä leiriohjelman harjoitteineen ja aktiviteetteineen.

Huomioithan, että osallistujille lähetetään sähköpostitse n. kuukautta ennen leirin alkamisajankohtaa erillinen lisätietolinkki, jonka avulla voit ilmoittaa mahdolliset erikoisruokavaliot, huonekaveritoiveet sekä mahdollisen leiripaidan koon ja muut lisähuomiot.