Finnhockey School

Tule oppimaan ja hakemaan elämyksiä Vierumäeltä!

Vierumäen Finnhockey Schoolit tulevat taas! Leirit järjestetään yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton sekä Vierumäellä toimivan Kansainvälisen Jääkiekon Kehityskeskuksen kanssa. Leirien teemat ja sisältö vastaavat Suomen Jääkiekkoliiton Leijona-polun mukaista ohjelmaa.

Leirien vetämisestä vastaavat ammattitaitoiset valmentajat. Jokaisella leirillä valmentaa kaksi päävalmentajaa ja heidän lisäkseen yksi apuvalmentaja sekä maalivahtivalmentaja.

Finnhockey School -leireillä toimintaa ohjaavat lasten ja nuorten liikunnan ja urheilun arvot, joista tärkeimpinä toiminnan innostavuus ja hallintasuuntautuneen motivaatioilmaston ylläpitäminen kasvun asennetta hyödyntäen. Leirien pääpaino on jääkiekkoon vaadittavien taitojen kuten luistelemisen sekä maalintekotaitojen oppimisessa ja kehittymisessä.

Leirit ovat avoimia kaikille 9-16-vuotiaille jääkiekkoa harrastaville tytöille ja pojille.

Leiri sisältää majoituksen ja ruokailujen lisäksi

  • kaksi jääharjoitusta päivässä
  • oheisharjoittelua
  • leirin t-paita ja pelipaita
  • sisäänpääsy seikkailupuisto Flowparkkiin
  • uusia ystäviä
  • iloa, riemua ja naurua
  • lätkän juhlaa

Uutta kesällä 2019

Kesän 2019 leirien teemat ovat luistelu, maalinteko ja pelikäsitys. Leireillä maalivahdit saavat myös intensiivistä valmennusta, sillä jokaisella leirillä on oma maalivahtivalmentaja.  Lisäksi kesän 2019 leireille osallistuvat saavat maksutta käyttöönsä yksilöllisen neljän viikon harjoitteluohjelman oman harjoittelunsa tueksi.

Leiriohjelma

Leirin alustavan ohjelman voit katsoa alla olevasta linkistä. Mikä olisikaan parempaa kuin ottaa ilo irti kesästä lempiharrastuksen parissa samanhenkisten pelikavereiden seurassa?

Finnhockey School Vierumäki

Leiriajankohdat

3.-7.6.2019 Maalintekoleiri (loppuunmyyty)
10.-14.6.2019 Luisteluleiri (loppuunmyyty)
16.-20.6.2019 Pelikäsitysleiri (loppuunmyyty)
24.-28.6.2019 Luisteluleiri (loppuunmyyty)
1.-5.7.2019 Maalintekoleiri (loppuunmyyty)
15.-19.7.2019 Pelikäsitysleiri (loppuunmyyty)
29.7.-2.8.2019 Maalintekoleiri (loppuunmyyty)