Vierumäen KesäKimara

Kesälle 2019 olemme uudistaneet lasten sporttileirimme ja samalla muutimme myös leirin nimen, Vierumäen KesäKimaraksi. Nyt KesäKimara -kokonaisuudesta voit valita mieleisesi leirin erilaisten teemojen kokonaisuuksista. Leiriohjelman lisäksi Vierumäen kesäiset maisemat tarjoavat myös muuta mukavaa tekemistä – uintia, saunomista ja sisäänpääsyn seikkailupuisto Flowparkiin. Leirille voit tulla yhdessä sisaruksen, serkkujen tai kavereiden kanssa.

Ajankohta

KesäKimara-leirit toteutetaan 10.-14.6.2019

Kohderyhmä

8-14-vuotiaat lapset ja nuoret

Leiriohjelmat

Valitse KesäKimarasta mieleisesi leiri kolmen eri vaihtoehdon joukosta. KesäKimaran leirit ovat suunnattu pääsääntöisesti kustakin lajista kiinnostuneille ja aloittelijoille. Jo lajia harrastavat (kuten partiolaiset tai voimistelijat) ovat lämpimästi tervetulleita, tarkemmat leirisisällöt mietitään niin, että tekeminen on kaikille mieluista! Tarkempi leirikohtainen ohjelma päivitetään sivuille kevään aikana.

Leirit sisältävät majoituksen ja ruokailujen lisäksi paljon kokemuksia liikunnan parissa, sisäänpääsyn seikkailupuisto Flowparkiin sekä roppakaupalla uusia kavereita, iloa, riemua ja naurua ja liikunnan juhlaa.

KesäKimara-leirit

eSports-leiri

KesäKimaran eSport-leiri on suunnattu 9-12-vuotiaille pelaajille, jotka ovat vasta oman pelaamisensa alussa. Pelinä leirillä on Fortnite. Valmentajan johdolla opetellaan pelin saloja ja uusia kikkoja. Pelaamista on 1-2 kertaa päivän aikana, mutta paljon on muitakin aktiviteetteja luvassa, niin ulkona kuin sisällä.

Monilajileiri 8-11-vuotiaille ja 12-14-vuotiaille

Monilajileiri on perinteinen lasten ja nuorten sporttileiri, jossa kokeillaan lajeja laidasta laitaan! Leirin ohjelmasta ehdottomasti löytyvät niin kaupunkisota, telinerata, parkour kuin vesirallikin. Valittavana on kaksi eri ikäryhmää, 8-11-vuotiaiden tai 12-14-vuotiaiden ryhmä.

VieruGym-leiri

VieruGym on ollut aikasempina vuosina omana leirinään, mutta nyt se pääsee mukaan KesäKimaraan. Leirillä tehdään monipuolisesti voimistelua sekä kehonpainoharjoittelua. Mukana on mm. parkouria, sirkustelua sekä lisäksi köysipelejä.

Hinta

315€/henkilö täysihoidolla. Hinta sisältää opistostason majoituksen, täysihoitoruokailut sekä leiriohjelman.

Huomioithan, että osallistujille lähetetään sähköpostitse n. kuukautta ennen leirin alkamisajankohtaa erillinen lisätietolinkki, jonka avulla voit ilmoittaa mahdolliset erikoisruokavaliot, huonekaveritoiveet sekä mahdollisen leiripaidan koon ja muut lisähuomiot.