Midi- ja minitennis tour leiri + kisa, 1 vrk täysihoidolla

Kurssin hinta alk. 180,00 € Varaa

Uusi kahden päivän mittainen junioreille suunnattu leiri, jonka toisena päivänä pelataan midi/minitennis kilpailu.

Alle kouluikäiset ja alakoululaiset

Uutta Vierumäellä!

Midi- ja minitennis tour -leiri on suunnattu alle kouluikäisille ja alakoululaisille lapsille. Oiva tilaisuus tutustuttaa lapsi tenniksen tekniikoihin ryhmässä harjoitellen ja samalla päästä kisaamaan ensimmäiset kilpailunsa.

Leirillä ensimmäinen päivä vietetään tennistreeneissä ja oheisissa yhdessä harjoitellen monipuolisesti tenniksessä tarvittavia taitoja.

Toisena päivänä viedään opitut taidot käytäntöön ja pyöräytetään kilpailu käyntiin. Kilpailu pelataan kahdessa lohkovaiheessa.

Hintaan sisältyy kahdet tennistreenit sekä oheiset, ruokailut, majoitus ja kilpailumaksu. HUOM! Maanantaina ja tiistaina huoltajille on luvassa myös ohjattua oheistoimintaa.

Jos lapsen kanssa ei majoitu huoltajaa, leiriläiset sijoitellaan kahden hengen huoneisiin, huonekaveritoiveet huomioiden.


Ostettuasi leirin, muistathan täyttää leiriläisestä myös lisätietolomakkeen.


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 

Ajankohta
12.-13.6.2023
Kesto
1 vuorokausi
Hinta
Kurssin hinta ilman majoitusta 142 €. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0300 870 870 (puhelun hinta on 0,49 €/minuutti sis. alv 24 %).

Malliohjelma

Tästä voit lukea leirin infokirjeen ja malliohjelman. Malliohjelmat ovat alustavia, pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Ruokailu
Kurssiohjelman hintaan sisältyy aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Ruokailut järjestetään Ravintola Puhtissa.
Majoitus
Majoitus on opistotasoinen ja sisältyy hintaan. Jos leiri ostetaan vain leiriläiselle, ilman huoltajaa, leiriläiset sijoitellaan 2 hlön huoneisiin.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.