Tee varaus

Ohjatut liikuntatunnit

Monipuolisia liikuntatunteja tarjolla joka päivä

Vierumäellä voit osallistua ohjatuille Active Hours -ryhmäliikuntatunneille. Monipuolisia liikuntatunteja on tarjolla niin aikuisille, lapsille kuin perheille yhdessä. Ohjattuja liikuntatunteja on tarjolla joka päivä.

Liput ja hinnat

Lippuja myydään vastaanotossa, urheiluhallilla ja Tahkon kahvilassa.

Hinnat:
Aikuisten tunnit 8€ / kerta, sarjalippu 80€ /10krt, 11. kerta ilmainen
Lasten tunnit 4€ / kerta, sarjalippu 40€ /10 krt, 11. kerta ilmainen

Erikoishintaiset tunnit löytyvät myös tapahtumakalenterista hintoineen.

Ennakkoilmoittautuminen

Kaikille aikuisten ohjatuille liikuntatunneille, eli Active Hours -tunneille tulee ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautumislinkin löydät kunkin Active Hours -tunnin tapahtumakalenteri-ilmoituksesta. Ennakkoilmoittautuminen on uusiutunut maaliskuun alusta ja ilmoittautuminen avautuu kuukautta ennen viikon alkua jolloin kyseinen tunti on. Tämä koskee kaikkia Active Hours -tuntejamme, myös kesän ajalta.

Jos sinulla on ongelmia ennakkoilmoittautumisessa voit olla suoraan yhteydessä liikunnanohjaukseemme sähköpostitse osoitteeseen maikki.prusila@vierumaki.fi.

Liittymällä Active Hours- postituslistallemme saat ensikädessä tietoa Active Hours- tuntimuutoksista, uutuustunneista, Active Hours-kursseista ja -teemaviikonlopuista.

Active Hours -teemaviikonloput syksyllä

Uutta tarjonnassamme! Active Hours -teemaviikonloput tarjoavat liikunnan iloa ja mukavaa meininkiä kivassa porukassa! Teemaviikonloppuna treenataan liikuttavan teeman mukaisesti, tunteja sekä aikuisille, lapsille ja koko perheelle. Kaikki ohjatut liikuntatunnit näet tapahtumakalenteristamme. Tule mukaan!

 

Joulukuussa
1.-3.12.2017 Rennosti liikkuen
Liikunnasta nautiskellen rauhallisten ja pehmeiden lajien parissa. Ota aikaa itsellesi ja tule unohtamaan arjen kiireet hetkeksi kanssamme.

Parisuhdeperjantaisin 1.12. ja 15.12. kaksi aikuista treenaa yhden hinnalla!