Ohjatut liikuntatunnit

Monipuolisia liikuntatunteja tarjolla joka päivä

Vierumäellä voit osallistua ohjatuille Active Hours -ryhmäliikuntatunneille. Monipuolisia liikuntatunteja on tarjolla niin aikuisille, lapsille kuin perheille yhdessä. Ohjattuja liikuntatunteja on tarjolla joka päivä.

Liput ja hinnat

Lippuja myydään vastaanotossa, urheiluhallilla ja Tahkon kahvilassa.

Hinnat:
Aikuisten tunnit 8€ / kerta, sarjalippu 80€ /10krt, 11. kerta ilmainen
Lasten tunnit 4€ / kerta, sarjalippu 40€ /10 krt, 11. kerta ilmainen

Erikoishintaiset tunnit löytyvät myös tapahtumakalenterista hintoineen.

Ennakkoilmoittautuminen

Kaikille aikuisten ohjatuille liikuntatunneille, eli Active Hours -tunneille tulee ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautumislinkin löydät kunkin Active Hours -tunnin tapahtumakalenteri-ilmoituksesta. Ennakkoilmoittautuminen on uusiutunut maaliskuun alusta ja ilmoittautuminen avautuu kuukautta ennen viikon alkua jolloin kyseinen tunti on. Tämä koskee kaikkia Active Hours -tuntejamme, myös kesän ajalta.

Jos sinulla on ongelmia ennakkoilmoittautumisessa voit olla suoraan yhteydessä liikunnanohjaukseemme sähköpostitse osoitteeseen maikki.prusila@vierumaki.fi.

Mikä on kuntokoulu?

Keskiviikkoisin Active Hours tunnit ovat jo vuosikymmeniä Vierumäellä ohjattuja kuntokoulu tunteja. Näitä tunteja ohjaavat LPT-opiskelijat ja 6€ lipulla pääsee jumpan lisäksi vielä vesijumppaan. Naisten kuntokoulu kestää 60 minuuttia. Miesten kuntokoulussa jumpataan 30 minuuttia, jonka jälkeen on 30 minuutin pelituokio, ennen klo 19.15-19.45 alkavaa vesijumppaa. Kuntokouluun ei ole ennakkoilmoittautumista.

Ohjatut liikuntatunnit Tulevat tapahtumat