Ohjatut liikuntatunnit

Monipuolisia liikuntatunteja tarjolla joka päivä

Vierumäellä voit osallistua ohjatuille Active Hours -ryhmäliikuntatunneille. Monipuolisia liikuntatunteja on tarjolla niin aikuisille, lapsille kuin perheille yhdessä. Ohjattuja liikuntatunteja on tarjolla joka päivä.

Liput ja hinnat

Lippuja myydään vastaanotossa, urheiluhallilla ja Tahkon kahvilassa.

Hinnat:
Aikuisten tunnit 8€ / kerta, sarjalippu 80€ /10krt, 11. kerta ilmainen
Lasten tunnit 4€ / kerta, sarjalippu 40€ /10 krt, 11. kerta ilmainen

Erikoishintaiset tunnit löytyvät myös tapahtumakalenterista hintoineen.

Ennakkoilmoittautuminen

Kaikille aikuisten ohjatuille liikuntatunneille, eli Active Hours -tunneille tulee ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautumislinkin löydät kunkin Active Hours -tunnin tapahtumakalenteri-ilmoituksesta. Ennakkoilmoittautuminen on uusiutunut maaliskuun alusta ja ilmoittautuminen avautuu kuukautta ennen viikon alkua jolloin kyseinen tunti on. Tämä koskee kaikkia Active Hours -tuntejamme, myös kesän ajalta.

Jos sinulla on ongelmia ennakkoilmoittautumisessa voit olla suoraan yhteydessä liikunnanohjaukseemme sähköpostitse osoitteeseen maikki.prusila@vierumaki.fi.

Liittymällä Active Hours- postituslistallemme saat ensikädessä tietoa Active Hours- tuntimuutoksista, uutuustunneista, Active Hours-kursseista ja -teemaviikonlopuista.

Active Hours -teemaviikonloput syksyllä

Uutta tarjonnassamme! Active Hours -teemaviikonloput tarjoavat liikunnan iloa ja mukavaa meininkiä kivassa porukassa! Teemaviikonloppuna treenataan liikuttavan teeman mukaisesti, tunteja sekä aikuisille, lapsille ja koko perheelle. Kaikki ohjatut liikuntatunnit näet tapahtumakalenteristamme. Tule mukaan!

Elokuussa
25.-27.8.2017 Metsänpuhti – vireyttä luontoliikunnasta
Hae metsästä voimaa päivääsi osallistumalla Vierumäen ohjatuille tunneille Vierumäen ainutlaatuisessa luonnossa.

Syyskuussa
15.-17.9.2017 Tiukkaa treeniä ja street workouttia!
Toiminnallisia lajeja, joissa on mahdollisuus kokeilla omia rajoja ja laittaa itsensä likoon halutessaan. Lauantaina 16.9. pääset haastamaan itsesi street workoutin parissa joko ohjatusti tai omatoimisesti.

27.-29.10.2017 Perheen kanssa liikkuen
Viikonlopun tarjonnassa on perheille suunnattuja tunteja. Luvassa on mm. liikuntaleikkejä, pallopelejä ja musiikkiliikuntaa. Rohkeasti perheen kanssa yhdessä liikkumaan ja kokeilemaan uusiakin tuttavuuksia!

Marraskuussa
13.11.-19.11.2017 Vierumäen 90v. juhlaviikko
Vierumäen 90-vuotista taivalta juhlitaan erilaisin teemoin ja tuntein koko viikon ajan. Tarjonnassa on nykyaikaisia suosittuja lajeja, mutta myös lajeja vuosien varrelta vuosikymmenen teemanmukaisesti.

Joulukuussa
1.-3.12.2017 Rennosti liikkuen
Liikunnasta nautiskellen rauhallisten ja pehmeiden lajien parissa. Ota aikaa itsellesi ja tule unohtamaan arjen kiireet hetkeksi kanssamme.

Parisuhdeperjantaisin 1.12. ja 15.12. kaksi aikuista treenaa yhden hinnalla!