Joululoma Vierumäellä

Joulu Vierumäellä on ikimuistoinen kokemus täynnä yhdessäoloa, herkullista ruokaa, rentoa olemista, monipuolista tekemistä sekä maittavia yöunia.

Koostamme tälle sivulle joulun ajan tapahtumat, tärkeimmät aukioloajat ja liikuntavinkit. Lisäämme sisältöä sitä mukaan, kun ohjelmat ja aikataulut varmistuvat.

Tervetuloa viettämään rentoa joulua Vierumäelle!

Joulun herkulliset maut ravintoloissamme

Vierumäen ravintoloissa pääset taatusti nauttimaan joulun mauista. Tarjoamme perinteiset joulun kattaukset joulupuurosta joulupäivälliseen.

Tänä vuonna uutuutena Greenissä ja Country Clubilla aukeavat joulupuodit sekä tilattavat Vierumäen keittiön herkkukassit. Country Clubin, Brasserie Rampsin sekä Greenin tulevasta tarjoomasta,  joulukattauksista ja aikatauluista löydät lisätietoja täältä.

Tule nautiskelemaan paikan päälle tai tilaa jouluisia herkkuja mukaan Vierumäen ravintoloista!

Hiihdä, liiku luonnossa, sulattele jouluherkkuja!

Liiku ohjatuilla liikuntatunneilla, ulkoile, ui tai pelaa! Kaikkeen tähän löytyy loistavat puitteet meiltä Vierumäeltä.

Ota joulun parhaat vinkit talteen

Vierumäen hiihtokausi ei ole vielä avautunut, latutilannetta kannattaa kuitenkin  seurata aktiivisesti latutiedotteestamme.

Ihanaa joulutekemistä koko perheelle

Lapsiperheiden suosikkilomat: Perhe on Paras -kurssit on koko perheen yhteistä aikaa ilman ylimääräistä lomastressiä. Tutustu joulun ajan perinteikkääseen ohjelmaan ja tule kokemaan liikunnan riemua, yhdessäolon iloa ja uusia yllättäviä elämyksiä. Perhe On Paras -kurssit sisältävät:

  • majoituksen valitsemassasi kohteessa
  • täysihoitoruokailut
  • sekä ohjelman mukaisen liikunnan
  • Tutustu kurssiajankohtiin ja varaa verkkokaupastamme

Joulun herkut ravintoloistamme

Joululomalla voi ottaa rennosti myös omassa keittiössä, sillä Vierumäen herkulliset jouluateriat on nyt mahdollista tilata vaikka mukaan otettavaksi. Tarjolla tulee olemaan erilaisia ateriavaihtoehtoja moneen makuun. Herkkukassien menut, hinnat ja kattausvaihtoehdot julkaisemme itsenäisyyspäivän aikoihin.

Joulusaunat

Jouluaattona ja joulupäivänä on asiakkaillemme tarjolla avoimet ja maksuttomat saunavuorot Valkjärven rantasaunoilla.

Saunomisen lomassa on mahdollista pulahtaa tunnelmalliseen ja virkistävään Valkjärven avantoon. Rantasaunoilla on myös myynnissä saunajuomia sekä lämmintä glögiä. Suosittelemme ottamaan oman pyyhkeen mukaan, mutta vuokraamme myös paikan päällä pyyhkeitä 4€ hintaan.

Joulumieltä, ihanaa yhdessä olo ja joulutunnelmaa, tervetuloa!

Aaton jouluhartaus Letturannassa

Jouluaattona pidetään Saarijärven letturannassa rauhallinen jouluhartaus yhteistyössä Heinolan seurakunnan kanssa.

Hartaustilaisuus järjestetään aivan rannan tuntumassa luonnon helmassa klo 16 ja se kestää n. puoli tuntia. Reitti Saarijärven rantaan on merkattu ulkotulin.

Muistathan joulukuusi -palvelumme

Mitäpä olisi joulu ilman kuusipuuta?

Tilaa oma joulukuusi huvilaan tai huoneistoon Rajajärven kuusifarmilta. Kauniit joulupuut perille toimitettuna alkaen 55 € / kuusi.

Kuuselle voit tilata myös tukevan vuokrajalan 15 € ja jouluvalotkin löytyvät tarpeen tullen jo valmiiksi asennettuna
15 € / kuusi.

Tilaa oma joulukuusi 16.12. mennessä info@kuusifarmi.fi tai puhelimella 040 535 9396

Vallitsevan tilanteen vuoksi, emme ikävä kyllä voi välittää Joulupukki-palvelua tänä vuonna.

Alkaen 55 € / kuusi

Vierumäellä ja sen läheisyydestä löytyy myös paljon muuta toimintaa – tarjolla on monenlaista aktiviteettia.

Nature Escape tarjoaa alueellamme huikeita elämyksiä yhteisiin hetkiin. Perinteisen sisäpakohuonepelin lisäksi tarjolla on suosittu luontopakopeli ja elämyskelluntaa kelluntapuvuissa. Nature Escape sisäpakohuone löytyy Vierumäkihallista, muu toiminta tapahtuu ulkona. Lisätietoja löydät verkkosivuilta www.naturescape.fi 

Vierumäen Urheiluopiston alueella toimii Vaellustalli Toreson, joka tarjoaa Islanninhevos-vaelluksia sekä kokeneille että aloitteleville ratsastajille. Vaellusretkiä on eri mittaisia eri taitotasoin. Tutustu Toresonin tarjontaan ja varaa issikka-vaellus vaikka koko perheelle!

Heinolan Myllyojalla toimii Koira Kikka, jossa saa mahdollisuuden kokea elämyksiä Siperianhuskien kyydissä ja tutustua koiriin. Koira Kikka tarjoaa valjakkoajoa niin yksittäisille asiakkaille kuin myös isommille porukoille ja yrityksille arktisten rekikoirien kyydissä.

Koira Kikan huskyt juoksevat Vierumäellä myös uusien Husky trail -tuotteiden merkeissä. Lisätietoa täältä.

Matkat ja reitit sovittavissa asiakkaiden kanssa yksilöllisesti, lisää tietoa löytyy Koira Kikan verkkosivuilta.

Kilkkilän Farmilla Vuolenkoskella voit taas viettää elämyksellistä farmipäivää ja tutustua mm. strutseihin ja alpakoihin. Kilkkilän Farmi pitää joulutapahtuman jo 12.-13.12. viikonloppuna. Tuolloin Joulupukki ja porot ovat nähtävillä.

Joulunpyhinä vieraita otetaan vastaan ennakkovarauksella. Lisätietoja Kilkkilän Farmista löytyy täältä.