Juhannuspaketti

  • vierumäki, perheloma

Vietä mutkaton juhannus Vierumäellä

Juhannuksen suosittu perheiden täysihoitoloma on täynnä takuuvarmaa rentoutusta! Kaikki valmiissa paketissa, jotta sinä ja perheesi voitte keskittyä lomailuun!

Ajankohta ja ohjelma

Ajankohta 21.-23.6.2019. Juhannuspaketti sisältää tekemistä monipuolisen liikunnan ja kesätekemisen parissa. Juhannuksen kruunaa Wanha Gardenin juhannusjuhlat upean järvimaiseman äärellä!

Juhannuspaketti sisältää majoituksen, ohjelman mukaisen liikunnan sekä ruokailut herkullisten buffet-pöytien äärellä. Juhannuspaketin tarkempaan ohjelmaan voit tutustua alta löytyvän ohjelman avulla.

Ohjelma
Juhannuspaketti 21.-23.6.2019 ohjelma

Hinta ja majoituskohteet

Juhannuspaketti saatavilla sporttihotelli Ilkan tai Vierumäki Resort Hotellin majoituksella ja ruokailuilla. Majoittuessasi sporttihotelli Ilkassa aamiainen, lounas ja päivällinen ravintola Wanha Salissa. Majoittuessasi Vierumäki Resort Hotellilla ruokailut ravintola Resort & Kitchenissä.

Juhannuspaketti opistotason majoituksella, esimerkiksi sporttihotelli Ilkan majoituksella ja ruokailuilla alk. 250€/aikuinen, 125€/lapsi.

Juhannuspaketti Vierumäki Resort Hotellin majoituksella ja ruokailuilla alk. 280€/aikuinen, 140€/lapsi.

Lapsihinnat koskevat 5-14-vuotiaita.

Varaa verkkokaupastamme

Varaa juhannuspaketti verkkokaupastamme klikkaamalla ”verkkokauppa” painiketta sivun oikeassa laidassa tai yläreunassa. Syötä majoitushakuun juhannuspaketin päivämäärät (saapumis- ja lähtöpäivämäärineen) ja valitse majoitustyypiksi ”juhannuspaketti”. Jatka varaustasi verkkokaupan ohjeiden mukaan.

Varaa myyntipalvelustamme (ma-pe klo 8-16)

 010 5777 012

 vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi