Juhannuspaketti

  • vierumäki, perheloma

Vietä mutkaton juhannus Vierumäellä

Juhannuksen suosittu perheiden täysihoitoloma on täynnä takuuvarmaa rentoutusta! Vietä kesän ihaninta juhlaa perheen kesken liikkuen, nauttien ja iloiten. Juhannuspaketti sisältää liikuntaa ja hemmottelua koko perheelle. Juhannuksen kruunaa Wanha Gardenin juhannusjuhlat upean järvimaiseman äärellä!

Juhannuspaketti sisältää majoituksen, ohjelman mukaisen liikunnan sekä ruokailut herkullisten buffet-pöytien äärellä.

Hinnat ja majoituskohteet

Juhannuspaketti saatavilla sporttihotelli Ilkan, Country Clubin tai Vierumäki Resort Hotellin majoituksella ja ruokailuilla. Majoittuessasi sporttihotelli Ilkassa aamiainen, lounas ja päivällinen ravintola Wanha Salissa. Majoittuessasi Country Clubilla tai Vierumäki Resort Hotellilla ruokailut majoituskohteen ravintoloissa.

Juhannuspaketti 21.-24.6.2018
Sporttihotelli Ilkan tai Country Clubin majoituksella ja ruokailuilla alk. 315€/aikuinen, 156€/lapsi. Vierumäki Resort Hotellin majoituksella ja ruokailuilla alk. 411€/aikuinen, 204€/lapsi.

Juhannuspaketti 22.-24.6.2018
Sporttihotelli Ilkan tai Country Clubin majoituksella ja ruokailuilla alk. 220€/aikuinen, 110€/lapsi. Vierumäki Resort Hotellin majoituksella ja ruokailuilla alk. 268€/aikuinen, 134€/lapsi.

Lapsihinnat koskevat 5-14-vuotiaita.

Tutustu ja varaa verkkokaupastamme

Valitse perheellesi sopiva majoituskohde ja varaa unelmiesi juhannusloma Vierumäen maisemiin. Juhannuspaketin tarkempaan ohjelmaan voit tutustua klikkaamalla kurssin nimeä.