Pääsiäispaketti perheille

Varaa virkistävä pääsiäisloma koko perheelle! Rentoa yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja sopivasti liikuntaa. Koko perheen pääsiäispaketti on mukava hengähdyshetki kiireiseen arkeen. Pääsiäinen Vierumäellä sisältää liikunnallisten aktiviteettien ohella rentoutumista, maistuvaa ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa. Katso, mitä kaikkea tarjoamme!

Pääsiäispaketti perheelle

Pääsiäispaketti 18.-22.4.2019 koko perheelle sisältää mukavaa yhdessäoloa ja liikunnallista tekemistä. Aktiivisen päivän päätteeksi on mukava istahtaa valmiiseen buffet-pöytään.

Ajankohta

18.-22.4.2019

Ohjelma

Pääsiäispaketin liikunnallisessa ohjelmassa muun muassa koko perheen volttivuoroja ja sirkustemppuja, lasten parkouria sekä kaupunkisotaa, aikuisten maastopyöräilyä sekä tehokasta treeniä mm. HIIT:n ja kehonhuollon merkeissä. Ja paljon muuta!

Pääsiäispaketin ohjelmaan voit tutustua alla olevan linkin kautta.

Ohjelma
Pääsiäispaketti 18.-22.4.2019

Hinnat

alk. 400€/aikuinen, 200€/lapsi (5-14-vuotta) opistotason majoituksella (esimerkiksi Ilkka) ja Wanha Salin ruokailuilla.

alk. 470€/aikuinen, 235€/lapsi (5-14-vuotta) Vierumäki Resort Hotellin majoituksella ja ruokailuilla.

Hinta sisältää majoituksen sekä täysihoitoruokailut valitsemassasi majoituskohteessa sekä ohjelman mukaiset liikkunnat sekä ohjauksen.

Varaa verkkokaupasta

Varaa pääsiäispaketti verkkokaupastamme klikkaamalla ”verkkokauppa” painiketta sivun oikeassa laidassa tai yläreunassa. Syötä majoitushakuun pääsiäispaketin päivämäärät (saapumis- ja lähtöpäivämäärineen) ja valitse majoitustyypiksi ”pääsiäispaketti”. Jatka varaustasi verkkokaupan ohjeiden mukaan.

Varaa myyntipalvelusta, avoinna ma-pe klo 08.00–16.00

 010 5777 012

 vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi