Vierumäen monipuolinen ravintolamaailma kutsuu sinua herkuillaan! Tutustu täällä ravintoloiden ajankohtaisiin tapahtumiin, uutuuksiin sekä tarjouksiin.

Tervetuloa herkuttelemaan ja nauttimaan Vierumäen ravintoloihin!

Teemabuffetit viikonloppuisin

Herkulliset teemabuffetit hellivät vatsaa aina viikonloppuisin.

Herkkubuffet perjantaisin klo 17.00-22.00

Me vierumäkeläiset haluamme sinun voivan hyvin vierailusi ajan. Katamme päivällispöytään maukkaita, tuttuja ja mieltä helliviä makuja sekä ripauksen uutuuksia hyvinvointiasi edistämään.

Hinta: aikuiset 25€, lapset 5-14 vuotta 12,50€. Kurkkaa menu ja tule herkuttelemaan!

Borssia & Blinejä -ruokatori lauantaisin klo 17.00-22.00.

Tammi-helmikuussa Resort & Kitchen -ruokatorilla nautiskellaan venäläisen keittiön hengessä pakkaspäivien kausiherkkuja – Borssia & Blinejä. Tervetuloa keittiömme loihtimien makujen äärelle. Emme ole unohtaneet myöskään perheen pikkuväkeä.

Hinta: Aikuiset 29€, lapset 5-14 vuotta 14,50€. Kurkkaa menu ja tule herkuttelemaan!

 

Tuoretta leipää omasta uunista!

Tiesitkö, että ravintoloissamme tarjoiltava leipä paistetaan paikan päällä?

Halusimme panostaa uunituoreuteen sekä herkullisuuteen ja ryhdyimme paistamaan leipää Vierumäellä itse. Anna palautetta ravintolahenkilökunnallemme paikan päällä, niin tiedämme maistuiko sinullekin!

Muista frendin etuhinnat ravintoloissamme!

Vierumäki Friends -etuasiakkaanamme saat etuja ja alennuksia myös ravintolamaailmassamme.

Nappaa pizza mukaan mökille tai matkaevääksi!

Herkulliset pizzat myös mukaasi! Ota vaikka mukaan mökille tai matkaevääksi. Pizzan tilaat kätevästi numerosta 010 5777 424 tai Sport Barin tiskiltä. Pizzat paistamme Sport Barin aukioloaikoina. Muistathan myös, että ravintolastamme voit ostaa mukaasi myös virvokkeita ja mietoja juomia klo 9-21 välisenä aikana!

Katso pizzalista täältä.

15,00€

Laaja kattaus tarjontaa viihderavintoloissamme

Liikunnallisen päivän jälkipelit pelataan Sport Barissa! Sport Bar on tunnelmallinen ja viihtyisä seurustelupaikka Vierumäki Resort Hotellin aulan välittömässä läheisyydessä.

Yökerho Teatro sekä GR8 Bowl Vierumäki upeine hohtokeilaratoineen muodostavat ainutlaatuisen viihdekokonaisuuden rentoon ja sporttiseen iltaan. Yökerho ja keilaradat sijaitsevat hotellin alakerrassa. Live-esiintyjiä, karaokea, DJ-vierailuja sekä huippuartisteja säännöllisesti!

Sport Barissa katsotaan Sport Barissa tapahtuu
Ravintolat ja viihde Viihde- ja musiikkitapahtumat