Vierumäen monipuolinen ravintolamaailma kutsuu sinua herkuillaan! Tutustu täällä ravintoloiden ajankohtaisiin tapahtumiin, uutuuksiin sekä tarjouksiin.

Tervetuloa herkuttelemaan ja nauttimaan Vierumäen ravintoloihin!

Koronaviruksen vaikutukset ravintoloissamme

Toimimme hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti estääksemme osaltamme koronaviruksen leviämistä. Toimenpiteillä on vaikutusta myös ravintoloidemme toimintoihin.

Seuraavat ravintolamme ja kahvilamme on suljettu toistaiseksi:

  • Tahkon kahvila
  • Grill à la carte
  • Opiskelijaravintola Kaskela
  • Ravintola Wanha Sali
  • Greeni Kauppa & Kahvila

Keskitämme ravintolapalvelumme Vierumäki Resort Hotellille, jossa ruokaa tarjoillaan aamiaisesta illalliseen mukaan lukien opiskelija- ja henkilöstöruokailu.

Aamiainen

Aamiaista tarjoillaan ma-pe klo 7-10 ja la-su klo 7-11 avokeittiön ruokatorilta, jolloin hovimestari palvelee Grill à la carten pisteellä.

Lounas

Lounas tarjoillaan ma-pe avokeittiön ruokatorilta klo 11-14. Hinta 12€. Hovimestari palvelee Grill à la carten pisteellä.

Sport Barista saatavilla myös keittolounasta ma-su klo 11-17. Hinta 8€.

Sport Barin pizzauuni kuumenee joka päivä jo klo 11 alkaen.

Päivällinen

Päivällisaikaan voit nauttia annoksia Sport Barin listalta totutusti ja lisäksi ma-la klo 14-22 on tarjolla päivittäin raaka-aineiden mukaan vaihtuvia illallisannoksia (kala- ,liha- & kasvisvaihtoehto) avokeittiöstämme hintaan 19€.

Sport Barin listalta voit tilata ruokaa päivällisajan ulkopuoleltakin voimassaolevien aukioloaikojen mukaisesti:

Takeaway ja kotiinkuljetus

Kaikkia valikoimassa olevia ruoka-annoksia on saatavana mukaan ostettavaksi tai myös mökkiin kuljetettuna, maksuton ruoankuljetus ma-la klo 12-21 välisenä aikana. Tiedustele ja tilaa hovimestarilta 010 5777 424.

Nappaa pizza mukaan mökille tai matkaevääksi!

Herkulliset pizzat myös mukaasi! Ota vaikka mukaan mökille tai matkaevääksi. Pizzan tilaat kätevästi numerosta 010 5777 424 tai Sport Barin tiskiltä. Pizzat paistamme Sport Barin aukioloaikoina. Muistathan myös, että ravintolastamme voit ostaa mukaasi myös virvokkeita ja mietoja juomia klo 9-21 välisenä aikana!

Katso pizzalista täältä.

15,00€

Laaja kattaus tarjontaa viihderavintoloissamme

Liikunnallisen päivän jälkipelit pelataan Sport Barissa! Sport Bar on tunnelmallinen ja viihtyisä seurustelupaikka Vierumäki Resort Hotellin aulan välittömässä läheisyydessä.

Yökerho Teatro sekä GR8 Bowl Vierumäki upeine hohtokeilaratoineen muodostavat ainutlaatuisen viihdekokonaisuuden rentoon ja sporttiseen iltaan. Yökerho ja keilaradat sijaitsevat hotellin alakerrassa. Live-esiintyjiä, karaokea, DJ-vierailuja sekä huippuartisteja säännöllisesti!

Sport Barissa katsotaan Sport Barissa tapahtuu
Ravintolat ja viihde Viihde- ja musiikkitapahtumat