Kammi sijaitsee keskellä Vierumäen koskematonta luontoa Mustalammen rannalla, noin kaksi kilometriä Vierumäen opiston tiloista. Kammin yhteydessä on perinteinen savusauna sekä uintimahdollisuus Mustalammessa. Talvisin voit pulahtaa virkistävään avantoon saunomisen lomassa.

Kallion sisään louhitun tilausravintola Kammin tunnelma koostuu hiljaisuudesta, kynttiläkruunujen hämyisästä valosta ja paikan päällä viimeisteltävän ruuan tuoksuista. Elämyskokkimme ovat paikalla, pitävät huolen ryhmän hyvinvoinnista ja valmistavat ateriat laadukkaita raaka-aineita käyttäen. Kammin ravintolatilaan mahtuu  enintään 30 henkeä.

Tilavuokra alkaen 380€

Kammin menut

Elämyskokkimme loihtivat Kammiin tunnelmaan sopivat ruoat laadukkaista raaka-aineista.

Kammin menut

Menujen laskutus tehdään vahvistetun henkilömäärän mukaan. Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden. Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 5 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Kammin menut

Menut

Kammin Poropeijaiset 69 €

Poropeijaiset katetaan noutopöytään.

Alkuruokana tarjoillaan perinteistä Päijät-Hämäläistä tattikeittoa (L,G) sekä leipurin leipäsiä ja vaahdotettua voita

Pääruuaksi valmistetaan avotulen äärellä perinteisiä poroherkkuja: poromakkaroita, poronkäristystä, poronvasanmaksaa ja riistakastiketta.Monipuolisten poroherkkujen lisäksi tarjolle katetaan myös loistelohta ja tillismetanaa, puikulapotaattimuhennosta ja juureksia. Lisäksi tarjoillaan metsäsienisalaattia, karpaloa ja kammin suolakurkkua. (L,G)

 

Grilli Menu 46 €

Kirkas keitto siiasta ja kylmäsavustetusta taimenesta (M,G) & aitoa ruisleipää ja voita

Grillattua kuvepaistia (M,G) & riistakastiketta (M,G), kermaan muhennettua perunaa (L,G), rakuunalla ja hunajalla makustettuja porkkanoita (L,G)

Kuha Menu 46 €

Lapinukon porokeittoa (L,G) & lämmintä rieskaa ja ohralepuskoita (L)

Leipämuruihin kastettua, paistettua kuhafileetä (L) & sitruunalla ryhdistettyä kapriskastiketta (L,G), ryppyperunoita (M,G) & satokauden kasviksia ja tuoretta pinaattia (L,G)

Lammas Menu 48 €

Perinteistä kermaista lohikeittoa (L,G) & Vierumäellä piimään leivottua mallasleipää ja aitoa voita

Savustettua lampaanpaahtopaistia (M,G), tummaa marsalakastiketta (M,G), valkosipuli-kermaperunoita (L,G) & säräjuureksia (L,G)

Lohi Menu  52 €

Riimisuolattua poronpaistia (M,G) & juureksia monella tapaa, katajanmarja-majoneesia ja pikkelöityjä sieniä (M,G)

Lämminsavustettua merilohta keittiömestarin savulaatikosta (M,G), kermaan muhennettuja metsäsieniä (L,G), paistettua  lapinpuikulaa (L,G) & haudutettua punakaalia ja kunnon pekonia (L,G)

Blini Menu 56 €

Valurautapannussa voissa paistettu muhkea blini (L) sekä siianmätiä pohjoiselta perämereltä 40 g (M,G) lisukkeinaan shalottisipulia, vaahdotettua smetanaa, kirkastettua voita  (L,G). Kasvisvaihtoehto saatavilla sienisalaatilla (L,G)

Ronskisti lihaa; Grillattua paahtofileetä (M,G), bearnaise-kastiketta (L,G), savuperunoita (L,G) & satokauden juureksia (L,G)

 

Huomioittehan seuraavaa:

Ruoka-annokset sisältävät allergeeneja. Huomioimme ennakkotilauksella ilmoitetut mahdolliset erityisruokavaliot varauksen yhteydessä tai sähköpostilla.

Paikan päällä allergeeneja ei pystytä huomioimaan. Tarjoilemme yhtenäisen menun koko seurueelle erikoisruokavaliot huomioiden.

Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme 5 € / henkilö.

Jälkiruokia

Jälkiruoka valinnan mukaan 10 €

Piimäpannacotta, mustikkaa ja valkosuklaata (L,G)

Kanelikermassa haudutettua leipäjuustoa ja konjakilla marinoituja lakkoja (L,G)

Ohukaisia mustikoiden ja kermavaahdon kera (L)

Nokipannukahvit 4 € / henkilö

Kammin viinilista