Tervetuloa ravintola Kaskelaan.

Ravintola Kaskelan ruokatuotetta ohjaavat vastuullisesti toimivien yhteistyökumppaneiden kautta hankitut raaka-aineet, joista kokkimme valmistavat maukkaat päivän ateriat edistämään hyvinvointia ja terveyttä.  Pyrimme päivittäisessä toiminnassamme mahdollistamaan jokaiselle asiakkaalle mahdollisuuden valita ravintoarvoiltaan itselleen sopivan kokonaisuuden.

Käytämme pääasiallisesti suomalaista alkuperää olevia tuotteita. Kaikki tuotteemme ovat vastuullisesti tuotettuja ja hankittuja yleisten laatuvaatimusten mukaisesti. Jauheliha- ja kalatuotteemme sisältävät aina vähintään 70% pääraaka-ainetta.

Haluamme osaltamme vaikuttaa luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen. Toimintamme tulevaisuuden tähtäimen kärkenä ovat ekologisesti kestävät ja eettisesti oikein valitut tuotteet vieraidemme iloksi.

Aamiainen

Kaskelan aamiainen mahdollistaa opiskelijoiden, urheilevien ja liikkuvien ihmisten päivän aloituksen. Puuromme haudutetaan kaurahiutaleista ja sen kanssa voi nauttia vaikkapa rahkabaarin antimista. Tarjolla on aina sekä jogurttia että rahkaa, hedelmiä ja suomalaisia marjoja. Maukkaan täysjyväleivän lisukkeeksi voit valita kalkkunaa ja juustoa vihannesten kera. Kananmunia varmistamme kahdella tapaa ja pöydässä on aina vegaaninen lämmin kasvisruoka. Kahvia, teetä, tuoremehuja on vapaasti nautittavissa. Aamiainen on mahdollista nauttia hintaan 9,50€ ravintolassa.

Lounas ja päivällinen

Valmistamme lounaalle aina neljä vaihtoehtoa; kaksi keittoa ja kaksi lämmintä pääruokaa. Päivällisellä on kaksi vaihtoehtoa lisukkeineen. Voit valita mieleisesi vaihtoehdon vapaasti sen mukaan mikä itsellesi juuri tänään on sopivin. Komponenteista koostettu salaattibuffet ja leipävalikoima mahdollistavat proteiinien, kuitujen ja hiilihydraattien tasapainoisen päivittäisen saannin.

Kerran viikossa suunnittelemme ruokalistan hävikkiruoista: valmistamme ruoan raaka-aineista joita keittiöön on kerääntynyt. Näistä raaka-aineista ei pysty kokoamaan yhtä kokonaisuutta niin, että se riittäisi koko aterian ajalle yhdeksi kokonaisuudeksi.  Näin ollen keräämme raaka-aineet niin, että yhden ruokalajin loppuessa laitamme esille seuraavan.

 

VIIKOTTAIN VAIHTUVA RUOKALISTAMME, olkaa hyvä!

Maanantai 19.10.2020

Lounas
Hirvipataa M,G
Härkäpapu-kasviskiusausta M,G,V
Pastaa
Riisiä
Jälkiruoka

Päivällinen:
Bologneselasagnea L
Lime-kasvis-soijawokkia M,G,V
Riisiä
Nuudeleita
Jälkiruoka

Tiistai 20.10.2020

Lounas:
Lohilaatikkoa L,G
Quorn Tandoori L,kasvis
Pastaa & Riisiä
Jälkiruoka

Päivällinen:
Lihamakaronilaatikkoa L
Vegepyöryköitä M,G & parmesanmajoneesia
Pastaa&Potaattia
Jälkiruoka

Keskiviikko 21.10.2020

Lounas:
Kananpoikaa “Coq au vin”
Kasvistortellinit tomaattikastikkeella L
Riisiä&Potaattia
Jälkiruoka

Päivällinen:
Uunipaahdettua kirjolohta, hernehummusta & remouladea
Meksikonpataa Beanit M,G, V
Pastaa & Riisiä

Torstai 22.10.2020

Lounas:
Perinteistä hernekeittoa M,G
Kasvis-hernekeittoa M,G,V
Paistettua merilohta & metsäsienikastiketta L,G
Punajuuri-kurpitsansiemenpihvejä & vihreää pestoa L,G,kasvis
Jälkiruoka

Päivällinen:
Maalaispossua Baskimaan tapaan M,G
Quorn Lasagnea L
Riisiä&Potaattia
Jälkiruoka

Perjantai 23.10.2020

Lounas:
Poronkäristystä M,G
Kasviskormaa L,G, kasvis
Pastaa&muussia
Jälkiruoka

Päivällinen:

Kananpoikaa italialaiseen tapaan L,G
Kukkakaalia Mac & Cheese L
Pastaa & Riisiä
Jälkiruoka

Lauantai 24.10.2020

Lounas:
Pulled Porkia & BBQ-kastiketta M,G
Punajuuri-fetapaistosta L,G, kasvis
Jälkiruoka

Päivällinen:
Pannupihvejä & haudutettua paprikaa ja sipulia L,G
Juuresvuokaa M,G
Pastaa&Potaattia
Jälkiruoka

Sunnuntai 25.10.2020

Lounas:
Perinteistä lohikeittoa ja Vierumäen saaristolaisleipää L, G
Paistettua broileria & currykastiketta & mustaherukkahilloketta L,G
Kasvisrisottoa & paahdettuja kikherneitä L,G, kasvis
Pastaa&potaattia
Jälkiruoka