Ravintola Kaskela avautuu kaikille asiakkaille maanantaina 19.4. supistetuin aukioloin:
aamiainen klo 8-9
lounas klo 11-13
päivällinen klo 16-18 tai ryhmien ennakkovarausten mukaisesti

Päivitetty 16.4.2021

Tervetuloa ravintola Kaskelaan.

Ravintola Kaskelan ruokatuotetta ohjaavat vastuullisesti toimivien yhteistyökumppaneiden kautta hankitut raaka-aineet, joista kokkimme valmistavat maukkaat päivän ateriat edistämään hyvinvointia ja terveyttä.  Pyrimme päivittäisessä toiminnassamme mahdollistamaan jokaiselle asiakkaalle mahdollisuuden valita ravintoarvoiltaan itselleen sopivan kokonaisuuden.

Käytämme pääasiallisesti suomalaista alkuperää olevia tuotteita. Kaikki tuotteemme ovat vastuullisesti tuotettuja ja hankittuja yleisten laatuvaatimusten mukaisesti. Jauheliha- ja kalatuotteemme sisältävät aina vähintään 70% pääraaka-ainetta.

Haluamme osaltamme vaikuttaa luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen. Toimintamme tulevaisuuden tähtäimen kärkenä ovat ekologisesti kestävät ja eettisesti oikein valitut tuotteet vieraidemme iloksi.

Aamiainen

Kaskelan aamiainen mahdollistaa opiskelijoiden, urheilevien ja liikkuvien ihmisten päivän aloituksen. Puuromme haudutetaan kaurahiutaleista ja sen kanssa voi nauttia vaikkapa rahkabaarin antimista. Tarjolla on aina sekä jogurttia että rahkaa, hedelmiä ja suomalaisia marjoja. Maukkaan täysjyväleivän lisukkeeksi voit valita kalkkunaa ja juustoa vihannesten kera. Kananmunia varmistamme kahdella tapaa ja pöydässä on aina vegaaninen lämmin kasvisruoka. Kahvia, teetä, tuoremehuja on vapaasti nautittavissa. Aamiainen on mahdollista nauttia hintaan 9,50€ ravintolassa.

Lounas ja päivällinen

Kaskelassa tarjoillaan lounaalla kasviskeittoa ja yksi vaihtuva lämmin pääruoka lisäkkeineen. Päivällisellä tarjolle katetaan kaksi vaihtuvaa pääruokaa lisukkeineen. Kaikilla aterioilla nautittavana on monipuolinen salaattivalikoima sekä leivät levitteineen, jälkiruoka ja ruokajuomana vesi tai maito. Päivän tarjonta ilmoitetaan ravintolassa päivittäin.

Huolehdimme myös asiakasryhmien ennakkoon tilatuista välipala- ja iltapalatarjoiluista.

Talvikaudella suunnittelemme ruokalistan vaihtuvista raaka-aineista: valmistamme ruoan raaka-aineista, joita keittiössämme on. Näistä raaka-aineista ei pysty aina kokoamaan yhtä kokonaisuutta niin, että se riittäisi koko aterian ajalle yhdeksi kokonaisuudeksi.  Näin ollen keräämme raaka-aineet niin, että yhden ruokalajin loppuessa laitamme esille seuraavan. Tällä tavoin vältämme hävikkiä täysin kuranttien raaka-aineiden kohdalla.

Huolehdimme poikkeustilanteen johdosta hyvästä hygieniasta, terveydestä ja turvallisuudesta, joten teethän sinäkin samoin.