• Resort & Kitchen, ravintola, Vierumäki, perheravintola, ruokaravintola

Resort & Kitchenissä voit nauttia maukkaasta aamiaisesta, lounaasta tai illallisbuffetista. Tutustu alta valikoimaamme ja tule herkuttelemaan!

Aamiaista

Maukasta aamiaista ma–pe klo 07.00–10.00 ja la–su klo 07.00–11.00
Lapset (5-14 vuotta) syövät puoleen hintaan.

 

13€

Maukas lounasbuffet

Monipuolinen ja runsas lounasbuffet on tarjolla ma-pe  klo 11.00-14.00 ja la-su klo 11.30-15 . Lapset (5-14 vuotta) syövät puoleen hintaan. Katso lounaslista tästä.

18€

Herkullinen päivällispöytämme

Monipuolinen päivällispöytä on katettuna ma-to klo 17.00-21.00. Lapset (5-14-vuotta) syövät puoleen hintaan. Katso päivällislista tästä.

20€

Teemabuffetit viikonloppuisin

Herkulliset teemabuffetit hellivät vatsaa aina viikonloppuisin.

Wellnessbuffet perjantaisin klo 17.00-22.00

Me vierumäkeläiset haluamme sinun voivan hyvin vierailusi ajan. Katamme päivällispöytään maukkaita, tuttuja ja mieltä helliviä makuja sekä ripauksen uutuuksia hyvinvointiasi edistämään. Wellness-buffet perjantaisin 1.3. alkaen.

Hinta: aikuiset 22€, (lapset 5-14 vuotta) 11,00€. Kurkkaa menu ja tule herkuttelemaan!

Vellamo maakuntabuffet lauantaisin klo 17.00-22.00.

Vellamo maakuntabuffet suosii lähellä tuotettuja, maistuvia raaka-aineita. Pöytään on katettu muun muassa Mäkelän juustolan basilikalla maustettua Fettiinajuustoa, Merosen lammasbraatvurstia sekä Jokimaalla savustettua kalaa muiden lähituotettujen herkkujen ohella!

Hinta: Aikuiset 25€, (lapset 5-14 vuotta) 12,50€. Kurkkaa menu ja tule herkuttelemaan!

alk. 22€/aikuiset

Lounas

Pariton viikko

MAANANTAI
Palermonpastaa (l)
Chililohta (m, g)
Kasvispyöryköitä tomaattikastikkeessa (m, g)
Tilliperunoita (m, g)

TIISTAI
Viherpippurihärkää (l, g)
Juustolla täytettyä kampelafileetä ja kermaviilikastiketta
Juures-soijaratatouillea (m, g)
Täysjyväriisiä (m, g)

KESKIVIIKKO
Lidströminpihvejä sipulikastiketta (l, g)
Paistettuja muikkuja ja tillismetanaa (l)
Kasviskääryleitä ja hedelmäistä salsaa (m, g)
Perunasosetta (l,g)

TORSTAI
Broileria sitruuna-timjamikastikkeessa (l, g)
Paistettua seifileetä ja gremolata-kastiketta (l)
Papu-kasvis-tomaattipastaa (m)
Yrttiriisiä (m, g)

PERJANTAI
Itämaista riistapataa (m,g)
Paneroitua puna-ahventa, lime-majoneesia
Kasvis-tofu wokkia (m,g)
Yrttiperunoita (m, g)

LAUANTAI
Pasta Bolognese (m)
Haudutettua turskaa, persiljakastiketta (l, g)
Kasvispihvejä (m)
Purjoperunoita (m, g)

SUNNUNTAI
Riistakäristystä (m, g)
Seesami-paahdettua lohta ja wasabimajoneesia (m, g)
Kasviswokkia
Perunasosetta (l, g)

Parillinen viikko

MAANANTAI
Metsästäjänpataa (l ,g)
Täytettyjä seifileitä ja tartar-kastiketta
Kasvispihvejä, minttujugurttia
Perunasosetta (l,g)

TIISTAI
Broileria rakuunakastikkeessa (l, g)
Paahdettua lohta limemajoneesia (l, g)
Kasviscurrya ja papuja (m, g)
Ohrapilahvia (m)

KESKIVIIKKO
Wallenberginpihvejä (l, g)
Turskaa ja piparjuurikastiketta (l,g)
Bataatti-linssipaistosta (m,g)
Persiljaperunoita (m, g)

TORSTAI
Pohjolan Jambalayaa (m, g)
Yrttikuorrutettua puna-ahventa (m,g)
Kasvis-quorn-Wokkia
Mausteriisiä

PERJANTAI
Ylikypsää possua ja salviakastiketta
Kampelaa, kapris-tillikastiketta (l,g)
Härkäpapu ratatouillea (m,g)
Yrttiperunoita (m,g)

LAUANTAI
Lihamureketta (l, g)
Feta-juustolla ja pinaatilla täytettyä kampelafileetä
Punajuurikiusausta (m, g)
Juuresmuusia (l, g)

SUNNUNTAI
Possupataa Sweet and Sour (m, g)
Haukea Valkoviinikastikkeessa (l, g)
Tofu-kasvispaistosta (m, g)
Paahdettuja perunoita (m, G)

Päivällinen

Pariton viikko

MAANANTAI
Porsaan sisäfileetä ja sienikastikkeetta (l, g)  Puna-ahventa valkoviinikastikkeessa (l, g)  Feta-papuhöystöä (l, g)
Paahdettuja perunoita (m, g)

TIISTAI
Kalkkunaa inkiväärikastikkeessa (m, g)  Turskaa rapukastikkeessa (l, g)
Tofu-kasvispaistosta (m, g)
Parmesan-perunoita (l, g)

KESKIVIIKKO
Ylikypsää häränrintaa
juuresbearnaise-kastiketta (l, g)
Kampelaa ja tuoretimjamikastiketta (l,g)  Seitan-kasvisrisotto (m)
Röstiperunoita (m, g)

TORSTAI
Minttuista lammaspataa (m,g)
Paahdettua lohta Skagen (m, g)
Härkis-kasvishöystö (m, g) Valkosipuliperunoita (m, g)

PERJANTAI
Wellness-buffet

LAUANTAI
Talvinen Vellamo-maakuntabuffet

Parillinen viikko

MAANANTAI
Maissikuorrutettua porsaanfileetä, tummaa balsamico-kastiketta (m,g)
Uuniturskaa ja Dijon-kastiketta (l,g)
Kasvis cous cousia (m)
Yrttiperunoita (m, g)

TIISTAI
Ylikypsää härkää pippurikastiketta (m, g)
Puna-ahventa Välimeren tapaan(l, g)
Tofu-kasvispaistosta (m, g)
Perunagratiinia (l, g)

KESKIVIIKKO
Kalkkunaa siideri-viherpippurikastikkeessa (l, g)
Paistettua siikaa ja sienikastiketta (l,g)
Kaura-kasvispaistosta (m)
Tomaattiriisiä (m, g)

TORSTAI
Broileria tomaatti-basilikakastikkeessa (m, g)
Turskaa rapu-hollandaise kastikkeessa (l, g)
Nuudelia ja kasviksia kookoskermassa (m)

PERJANTAI
Wellness-buffet

LAUANTAI
Talvinen Vellamo-maakuntabuffet

Teemabuffetit

Wellnessbuffet

Wellnessbuffet perjantaisin  klo 17.00-22.00

Keittotorilta
Aterian alkuun maukas kasviskeitto lisukkeiden kera

Salaattitorilta
Rapeaa salaattia, ras el hanout maustettuja kikherneitä ja juureslastuja (M, L, G, vegaani)
Avocadoa, tomaattia, kurkkua ja chimichurrikastiketta (M, L, G, vegaani)
Paahdettuja juureksia, piparjuurikastiketta ja granaattiomenansiemeniä (L, G)
Kylmäsavustettua merilohta, puolukka-inkiväärimajoneesia ja täysjyväruislastuja (M, L)
Kalkkunapastramia ja Caesarkastiketta (M,L,G, kastike sisältää kalaa)
Juustoportin vuohen Grand reservajuustoa, tuoretta pinaattia, savupaprika-yrttimaustettuja paahdettuja pähkinöitä ja kuivattuja karpaloita (L,G)

Leikattuja hedelmiä
Hunajapaahdettuja auringonkukansiemeniä, paahdettuja kurpitsansiemeniä,
paahdettua maissia ja kookoslastuja
Luomuöljyjä
Kauranappeja, täysjyväruisleipää ja voita

Pääruaksi
Yrttikuorrutettua Benella-siikaa ja piimä-yrttikreemiä (L, G)
Jogurttimarinoitua kananpoikaa ja mustaherukkaa (L, G)
Ohrahelmiä, lehtipersiljaa, timjamia ja parmesaania (L)
Kukkakaali-perunacurrya (M, L, G, vegaani)

Jälkiruoaksi
Mangoa, tummaa suklaata ja marjoja (M, L, G)

Hinta 22,00€/aikuiset, 11,00€/lapset 5-14-vuotta

Vellamo maakuntabuffet

Maakunnan parhaita makuja ja sesongin herkkuja lauantain päivällisellä ajalla 6.4.-15.6.2019. 

Kevään vihreitä ja värikkäitä salaatteja M,G
Maakunnan potaattia ja lammasbraatvurstia Meroselta sulassa sovussa M,G
Keväistä rosollia M,G

Ohralätty ja perunamunavoita Asikkalan tapaan L
Mäkelän juustolan basilikalla maustettua Fettiinajuustoa ja vihanneksia L, G
Maatilaliha Merosen possun savukassleria, pikkelssiä ja piparjuurikastiketta L, G
Rypsiöljyyn säilöttyä ahventa M,G

Paikallista ruis- ja vehnäleipää voin kera

***
Jokimaalla savustettua lohta ja kuhaa, ruiscrumblea ja ruohosipulikastiketta L
Ylikypsää häränrintaa, lakulla ja karamellisipulilla aateloitua kastiketta L, G
Mustaa kaalia, voipapuja ja tomaattia kaurakermalla höystettynä M,G
Peruna-parsapyttäri M,G

***
Raparperi-vispipuuroa M, L ja vaniljavaahtoa L

Tiikerikaakkua ja pikkuleipiä paikalliselta paakarilta L
Kahvia ja teetä

Hinta 25,00€/aikuiset, 12,50€/lapset 5-14-vuotta.

Suositusviinit

Schloss Schönborn Estate Riesling
39,50 € 75 cl
Saksa
Domänanweingut Schloss Schönborn, Rheingau
Riesling
Kuiva, raikas, mineraalinen, tasapainoisen hapokas, karviaista ja sitruunaa

Navarro Correas Reserva
Malbec
47,50 € 75 cl
Argentiina
Bodega Navarro Correas
Malbec
Täyteläinen, tanniininen, kirsikkainen, luumuinen, pippurinen