400-paikkainen Bar Bowling Nightclub Teatro sijaitsee Vierumäki Resort Hotellin alakerrassa ja siellä järjestetään säännöllisesti musiikin ja urheilun teemailtoja.

Pyörätuolilaisen avustaja pääsee sisään aina maksutta lipun ostaneen seurassa, jos avustaja on työtehtävissä. Avustajan tarpeen voi osoittaa tarvittaessa myös vammaiskortilla, ellei avustajan tarvetta ole henkilökunnan muutoin helppo havaita.

Hohtokeilausta joka päivä

GR8 Bowl Vierumäki on nykyaikainen 10-ratainen keilahalli, joka täyttää myös kaikki kilpakeilailulle asetettavat vaatimukset. Maksimi pelaajamäärä/rata, 5 henkilöä. GR8 Bowl Vierumäen tiloissa järjestyy helposti niin yritystilaisuudet, keilaseurojen mestaruuskilpailut tai vaikkapa lasten synttärit. Baarissamme on A-oikeudet ja monipuolinen ruokatarjoilu kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden.

Peruutusehdot:

Yhden (1) radan varaus / yksi (1) vrk aiemmin
Neljän (4) tai useamman radan varaus / kolme (3) vrk aiemmin
Kymmenen (10) radan varaus / viikkoa aiemmin

Päivätapahtumat

Teatrossa voit järjestää ikimuistoisen kokouksen, sillä modernilla AV-tekniikalla varustettu tila on varattavissa myös päiväsaikaan. Kick off tai tuotelanseeraustilaisuudet saavat Teatrossa ainutlaatuiset puitteet. Tarjonnasta löytyy laaja ja laadukas juomavalikoima, tarjolla myös pikkusuolaista naposteltavaa. Vierumäen runsaasta ohjelmapankista löydät tilaisuutesi myös livemusiikkia tai vaikkapa juontajan.

Teatrossa tapahtuu

Musiikkia LIVENÄ, karaokea, DJ-vierailuita ja huippuartisteja.

Teatro LIVE Tulevat tapahtumat