Ajankohtaista

Millainen on hyvä tapahtumapaikka?

Millainen on hyvä tapahtumapaikka?

Tapahtumajärjestäjä saa jokaisen tapahtuman yhteydessä sylin täydeltä palautetta – päin naamaa tai selän takana. Suurin osa negatiivisesta palautteesta koskee usein tapahtumapaikkaa. Paikalle oli vaikea löytää, parkkipaikkoja oli liian vähän tai kahvi oli kelvotonta.

Ja sitten PUM!

Täyden kympin tapahtumapaikka

Järjestimme keväällä Kasvu Open -tapahtumapäivän Vierumäellä. Paikalle saapui Kasvu Open -tiimin lisäksi 15 kasvuyritysten edustajaa ja 15 sparraajaa. Väkeä oli reilusti enemmän kuin kourallinen, Vierumäen Resort & Kitchen-ravintolan mittarilla neljännes ravintolasalia.

Vaikka kyseessä oli Hämeen alueen Kasvupolku, tapahtumapaikaksi valittiin Vierumäki, koska tapahtumapäivän osallistujat tulivat paikalle laajemmalta kuin Hämeen alueelta. Vierumäelle ajeltiin pidemmästä matkasta muun muassa Jyväskylästä, Tampereelta ja Vantaalta sekä lähempää Lahdesta ja Heinolasta.

Vierumäki valikoitui tapahtumapaikaksi hyvän tarjouksen, sijainnin, saavutettavuuden ja tilojen ansiosta. Ja hyvä, että valikoitui, sillä tapahtuma oli menestys!

  • Jokainen löysi perille.
  • Parkkitilaa oli paljon. -Tapahtumatiloissa oli tilavaa. (Ballroom ja Vierumäki Resort Hotel kokoustilat)
  • Tekniikka toimi kuin unelma.
  • Henkilökunta oli ystävällistä ja valmiina auttamaan.
  • Ruoka oli loistavaa.
  • Kokousvieraat saivat juoda kahvia niin paljon kuin halusivat.

Tapahtumapaikka, jossa voi yöpyä

Kasvu Openin neljän hengen tiimi saapui Vierumäelle jo edellisenä iltana ja majoittui Vierumäki Resort Hotellissa. Aamupalalla ennen tapahtumapäivän alkua ehdimme visioida, miten hyvin Vierumäki sopisi useamman päivän mittaisen tapahtuman paikaksi. Samassa rakennuksessa sijaitsevat majoitus, tapahtumatilat ja ravintolapalvelut ovat täysi kymppi tapahtuman sujuvuuden kannalta.

Ja sitten ne aktiviteetit.

Missä muualla voit tapahtumapäivän päätteeksi golfata, uida altaassa/järvessä tai maastopyöräillä (aivan järjettömän upeassa maastossa!)? Itse en laittaisi pahakseni päättää työpäivää Day Spassa ja kuntosalilla. Huikeaa olisi myös ottaa pari erää Padelia!

Huomasin tapahtumapäivämme lopuksi, että myös moni omista vieraistamme huomasi Vierumäen potentiaalin. Päivän jälkeen, päin naamaa ja selän takana, suurin osa tapahtumapaikkaa koskevasta palautteesta oli positiivista. Paikalle oli helppo löytää, parkkipaikkoja oli hyvin ja kahvi oli hyvää. Tällaisen palautteen edessä jokainen tapahtumajärjestäjä tietää löytäneensä helmen.

 

Teksti: Anna-Kaisa Talvitie, Kasvu Open, viestintäpäällikkö

Kuvat: Matias Ulfves/Kasvu Open