Ajankohtaista

Haemme ravintolamaailman puolelle toistaiseksi voimassa oleviin osa-aikaisiin työsuhteisiin ravintolatyöntekijöitä.

Vierumäki Country Club Oy hakee nyt ravintolamaailman puolelle osa-aikaisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin tekijöitä

Vierumäki Resort on monipuolinen kongressi-, liikunta- ja vapaa-ajankeskus noin 1,5 tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Alueella sijaitsee myös arvostettu 90-vuotias Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan koulutus- ja urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Tarjoilijan työtehtävät ja osaamisvaatimukset

Työtehtävä: Tarjoilija / Salit

Työntekijälukumäärä: 2

Työtunnit:  60 h / 3 vko

Työtehtäviin kuuluu Vierumäen salitoimintojen osalla mm. astiahuoltoa, buffet-pöytien laittoa, siistimistä, kassatyöskentelyä ja anniskelua tarvittaessa.

Osaamis- ja kokemusvaatimuksina ovat vähintään kolmen kuukauden mittainen aiempi työkokemus tarjoilijan työtehtävistä sekä suoritetut hygienia- ja anniskelupassit. Alan koulutus on eduksi, mutta sitä ei vaadita tarjoilijan työtehtäviin.

Tarjoilijoiden työsuhteet alkavat ensi vuoden puolella, sopimuksen mukaan.

Astiahuoltajan – ravintolatyöntekijän työtehtävät ja osaamisvaatimukset

Työtehtävä: Astiahuoltaja – ravintolatyöntekijä / Ravintolat

Työntekijälukumäärä: 2

Työtunnit:  90 h / 3 vko

Työtehtäviin kuuluu Vierumäen ravintoloiden osalla päivittäinen astiahuolto kokonaisuudessaan, joka käsittää ruoanvalmistus-, tarjoilu- ja ruokailuastioiden käsin- ja koneellista pesua, astioiden lajittelua ja niiden paikoilleen laittamista, astiahuoltoalueiden puhtaudesta ja yleisestä turvallisuudesta näillä alueilla huolehtimisesta sekä jätehuollosta vastaamisesta. Työtehtävät sisältävät myös aputöitä keittiöiden ruoanvalmistuksessa sekä salityötehtävissä.

Osaamisvaatimuksena on suoritettu hygieniapassi. Kokemus ravintolatyöntekijän työtehtävistä, alan koulutus sekä suoritettu anniskelupassi katsotaan eduksi.

Työtehtävät edellyttävät lisäksi järjestelykykyä, ripeyttä ja fyysistä voimaa. On hyvä huomioida myös, että astiahuollossa käsitellään pesuaineita, joten erilaisista ruoka- ja pesuaineallergioista kärsivät eivät välttämättä sovellu ko. työtehtäviin.

Astiahuoltajan – ravintolatyöntekijän paikat täytetään heti työtehtäviin sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

***

Molemmat työtehtävät ovat kaksivuorotyötä mukaan lukien viikonloput. Työtehtävät aloitetaan paikan päällä tapahtuvalla perehdytysjaksolla. Palkkaus määräytyy MaRa-alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tuohan aina iloinen asiakaspalveluasenteesi sekä reipas työnteko-otteesi meille viihtyisään Vierumäkeen! Me tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ohella aktiivisen ja antoisan työpaikan ravintopalveluiden keskiössä sekä loistavat henkilökuntaedut upeine liikuntamahdollisuuksineen! Vierumäelle on hyvät julkiset kulkuyhteydet.

Pidämme haastatteluja jo hakuaikana, joten toimitathan vapaamuotoisen työhakemuksesi ja CV:n pikimmiten, kuitenkin viimeistään 9.12.2019 klo 15.30 mennessä osoitteella:

rekrytointi@vierumaki.fi

Lisätietoja tarjoilijoiden työtehtävistä antaa ravintolapäällikkö Nita Hämäläinen, p. 010-5777 226 ja

astiahuoltaja – ravintolatyöntekijöiden työtehtävistä keittiöpäällikkö Teiju Vesa, p. 050-5799 714.