Ajankohtaista

Haemme valmentajakouluttajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1.2020 – 30.9.2021

Suomen Urheiluopiston Valmennuskeskus etsii nyt valmentajakouluttajaa määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1.2020 – 30.9.2021.

Osaamisen kehittäjänä tulet toimimaan Suomen Urheiluopiston valmentajien oppimisen edistämisen parissa. Pääset mukaan mm. yhteistyölajiliitojemme, sekä ammattitutkintojen toimintoihin. Suomen Urheiluopisto tarjoaa laaja-alaisen toimintaympäristön, jossa työnkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisesi suunnassa.

Valmentajakouluttajan työtehtävät edellyttävät vankkaa kokemusta käytännön valmennustyöstä, hyviä pedagogisia taitoja, vuorovaikutustaitoja, joustavuutta työajoissa (viikonloppu- ja iltatyöt mahdollisia) sekä matkustusvalmiutta.

Arvostamme kokemustasi koulutustyöstä sekä ammattitutkintojen tuntemusta, kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta, digipedagogiikan hallintaa sekä liikunta-alan koulutusta ja opettajan pedagogista pätevyyttä. Työtehtävässä eduksi ovat myös hyvä englannin kielen taito sekä laajat verkostot eri urheilutoimijoiden kesken.

Sinun työtapaasi kuvaavia sanoja voisivat olla: luominen, arvioiminen, soveltaminen, kehittäminen ja analysointi. Jos olet kehitysmyönteinen, tiimityöskentelystä pitävä, toimeen rivakasti tarttuva henkilö ja pidät vaihtelevista työtehtävistä, sekä pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn, niin olet mahdollisesti etsimämme tekijä.

Me tarjoamme sinulle haasteellisen työn kehittämiskärjellä, ainutlaatuisen työympäristön ja mukavan työyhteisön sekä monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja muut henkilökuntaedut. Tartu mahtavaan tilaisuuteen työskennellä Vierumäellä upeissa olosuhteissa huippuammattilaisten joukossa ja tuo valmennuksen kärkiosaamisesi meille!

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 11.12.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@vierumaki.fi. Huomaathan, että emme huomioi myöhässä tulleita hakemuksia.

Lisätietoja työtehtävästä antaa:

Maiju Kokkonen, valmentajakouluttaja

+35810 5777 277

maiju.kokkonen@vierumaki.fi