Ajankohtaista

Haemme Vierumäen voittajajoukkueeseemme Account Manageria

Vierumäki – Matkalla huipulle.

Uuden strategian myötä Vierumäki on palaamassa juurilleen ja tulee jatkossa keskittymään koulutukseen, huippu-urheiluun ja liikuntaan. Matkalla huipulle tarvitaan mahdollistajia, joten ravintoon, lepoon ja olosuhteisiin tullaan myös jatkossa panostamaan uudenlaisella otteella. Sisäinen tahtotila on korkealla, mutta matka on pitkä ja suunnan muuttaminen tulee vaatimaan uudenlaista asennetta ja osaamista niin jokaiselta yksilöltä kuin koko organisaatiolta.

Koulutamme edistyksellisin menetelmin liikunnan ja urheilun ammattilaisia, tarjoamme maailmanluokan olosuhteet painopistelajien huippu-urheilijoille ja olemme vetovoimaisin paikka urheilun harrastajille sekä vapaa-ajan liikkujille. Edistämme liikunnallisen elämäntavan toteutumista kaikkien suomalaisten keskuudessa. Kaikki Vierumäen toiminnot ovat taloudellisesti kannattavia, eettisesti oikein ja ekologisesti kestäviä.


Oletko energinen myynnin ammattilainen, jonka hymy ja mahtava asenne välittyvät positiivisesti parantaen asiakkaan päivää? Haussa nyt todellinen tiimipelaaja vahvistamaan Vierumäki Sports Oy:n rivejä Account Manager -positioon.

Account Managerina toimit yritysasiakkaidemme parissa, vastaat menestyksekkäästä uusasiakashankinnasta ja nykyisten asiakkuuksien kasvattamisesta. Myyt yritysasiakkaillemme Vierumäen tapahtumapalveluja laaja-alaisesti ja saat aikaan erinomaisen asiakaskokemuksen. Olet myös aktiivinen tiimipelaaja ja viestit sujuvasti asiakkaiden sekä kollegoiden kanssa.

Työssä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä ja sopivaa kaupallista koulutusta tai myyntikokemusta. Päivittäisessä työssämme yhdistyvät hymy ja hiki – odotamme, ettet kaihda kumpaakaan. Työmme on pitkäjänteistä ja vaatii tekijältään uurtamista sekä kestävyyttä.

Tarjoamme sinulle mielettömän työyhteisön, jolla on aito tahtotila kehittyä ja tuottaa ympärilleen onnistumisia. Uuden roolin myötä saat joustavan, itsenäisen ja palkitsevan työn. Meidän kasvavassa tiimissämme menestyminen vaatii sosiaalista luonnetta, huumorintajua ja kiinnostusta olla kanssamme matkalla huipulle. Olemme keväällä 2020 uudistaneet strategiamme täysin – tutustu tulevaisuutemme tästä linkistä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työn voi aloittaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Valtaosa asiakkaistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla, joten luonnollisesti myös valtaosa tehtävästä työstä sijoittuu tälle alueelle. Odotamme kuitenkin myös näkevämme kasvosi viikoittain Vierumäellä. Rekrytointiprosessi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa – Hae tehtävää tästä linkistä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä

Recruitment Consultant Suvi Väänänen
Manpower
suvi.vaananen@manpowergroup.fi

Recruitment Consultant Laura Parviainen
Manpower
laura.parviainen@manpowergroup.fi