Ajankohtaista

Vierumäki Golf hakee Range-apulaisia

Vierumäki on Euroopan suurin ja monipuolisin liikunta- ja vapaa-ajankeskus vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Meillä työskentelee tällä hetkellä n. 260 eri alojen osaajaa. 

Vierumäki Golf Oy ja Vierumäki Golf Club Oy tarjoavat Vierumäen golf-keskuksen täydet palvelut sekä ylläpitävät ja hoitavat alueen golf-kentät.

Range-apulainen, Vierumäki Golf/Golf Club Oy, Heinola

Vierumäki Golf hakee Range-apulaisia (4-6 paikkaa) Vierumäen Classic- ja Cooke-kentille kesäkaudelle 2020.

Työsuhteet ovat määräaikaisia erikseen sovittaville ajanjaksoille (25,0 – 37,5 h/vko), painottuen kesäkaudelle. Töitä tehdään seitsemänä päivänä viikossa sesongin mukaisesti.

Range-apulaisen työnkuvaan kuuluvat mm. harjoitusalueiden ja golf-autojen puhtaanapito, kentänhoidon avustaminen, asiakaspalvelutilanteet golf-kenttien alueilla sekä muut tilanteiden mukaan vaihtelevat työtehtävät.

Toivomme hakijoilta iloista ja myönteistä asennetta, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä mukautua myös kiireiseen työrytmiin. Golfin lajituntemus sekä aiempi kokemus asiakaspalvelun työtehtävistä katsotaan eduksi.

Range-apulaisen työt edellyttävät vähintään 16 vuoden ikää. Palkkaus määräytyy Golf-alan työehtosopimuksen mukaan.

Toimitathan vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.3.2020 mennessä osoitteella: rekrytointi@vierumaki.fi

Pidämme haastatteluja jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävistä antaa:
Matias Keskikylä, p. 010 5777 305 tai matias.keskikyla@vierumaki.fi.