Vierumäki Resort Hotel

Vierumäki Resort Hotel tarjoaa laadukasta majoitusta jokaiseen makuun. Hotellissa voit nauttia makuelämyksistä tyylikkäissä ravintoloissa, hemmotella itseäsi Day Span hoidoissa sekä viihtyä keilaradalla tai yökerhossa. Hotellissamme on sekä Standard että Superior -tasoisia huoneita. Hotellin vastaanotto on avoinna läpi vuorokauden. Soita ja varaa!

Alla esillä kuluvan päivän hinta. Päivän hinta vaihtelee ajankohdan mukaan.

Vierumäki Resort Hotel Standard -huoneet

Huoneita jokaiseen makuun! Kattava varustelu. Saatavilla Standard Single sekä Family-huoneita. Aamiainen ja sporttipassi sisältyvät hintaan. Lue lisää.

Vierumäki Resort Hotel Superior -huoneet

Tilavia, laadukkaita ja ylellisiä! Kattava ja moderni varustelu. Aamiainen ja sporttipassi sisältyvät hintaan. Lue lisää.

Hyödynnä sporttipassietusi!

Liiku sydämesi kyllyydestä! Vierumäki Resort Hotellissa majoittuville nyt sporttipassi veloituksetta koko majoituksen ajaksi! Lue lisää.

Herkuttele ravintolamaailmassa

Vierumäki Resort Hotellissa sinua palvelevat buffet-ravintola Resort & Kitchen, herkullisia à la carte -annoksia tarjoileva ravintola Grill, viihtyisä Sport Bar sekä yökerho Teatro. Hotellin alakerrassa, yökerho Teatron välittömässä läheisyydessä sijaitseva GR8 Bowl Vierumäki on nykyaikainen 10-ratainen keilahalli, jossa voit rentoutua keilauksen parissa. Yritysasiakkaille hotelli tarjoaa lukuisia hyvin varusteltuja seminaari- juhla- ja kokoustiloja.

Liikuntaa, hyvinvointia ja hemmottelua

Hyvinvointia ja hemmottelua kaipaaville Vierumäki Day Spa & Massage hotellin pääkerroksessa tarjoilee laajan kattauksen hemmottelevia kasvo- ja vartalohoitoja. Monipuolinen liikuntatarjontamme sekä upeat ulkoilumaastot houkuttelevat liikkumaan ja rentoutumaan lempilajien parissa. Tiesitkö, että meillä voit harrastaa yli sataa liikuntalajia? Kokeile esimerkiksi seikkailuhuvipuisto Flowparkia, ui uimahallissa, golfaa, pelaa tennistä tai osallistu ohjatuille ryhmäliikuntatunneille.

Hotellin välittömästä läheisyydestä löydät myös tenniskentän, Golf Paviljongin sekä Cooke-goflkentän. Paviljonki palvelee golfinystäviä golfpalveluillaan ja maukkaalla lounas- ja à la carte -ruuallaan golfkentän aukioloajan mukaisesti. Myös Vierumäki Areena sekä Vierumäkihalli sijaitsevat lyhyen kävelyetäisyyden päässä.

Hotellin moderni ja lämmin ilmapiiri sekä Vierumäen lukuisat vapaa-ajan ja liikunnan palvelut takaavat, että viihdyt varmasti!