Olosuhteet

Vierumäellä on loistavat puitteet salibandylle. Alueellamme on helppo liikkua kävellen paikasta toiseen, sillä majoitus, ruokailut ja harjoittelupaikat ovat lähellä toisiaan. Tämän ansiosta esimerkiksi leirien aikataulut ovat tehokkaita, kun aikaa ei kulu turhaan paikasta toiseen siirtymiseen.

Salibandyn olosuhteet

Vierumäki tarjoaa salibandylle kaksi loistavaa harjoittelu- ja peliolosuhdetta. Vierumäki Areenan olosuhteet tarjoavat tilaa kahdelle täysimittaiselle salibandykaukalolle samanaikaisesti, pelialustana Pulastic -muovimatto. Vierumäki Areenasta on mahdollisuus myös vuokrata muita tiloja esimerkiksi valmennuksen tai seuran käyttöön.

Vierumäen Urheiluhallissa on lattiapinnoitteena SSBL:n ja IFF:n hyväksymä vaatimukset täyttämä Taraflex alusta. Urheiluhallin olosuhteet mahdollistavat loistavasti salibandyn harjoittelun ja pelaamisen. Tilat antavat myöden yhdelle täysimittaiselle kentälle varoalueineen. Vaihtoehtoisesti kenttäalalle saadaan yhtäaikaisesti kolme pienpeleihin soveltuvaa kaukaloa (leveys n. 15m ja pituus n. 34m).

Kokonaisuudessaan Vierumäen olosuhteet mahdollistavat salibandyn pelaamisen samanaikaisesti kolmella täysimittaisella kentällä tai vaihtoehtoisesti yhdeksällä pienellä kentällä. Joustavat ja laadukkaat tilat mahdollistavat monipuolisen salibandyn leiri- ja turnaustoiminnan Vierumäellä.

Lisäksi urheilukentän päädyssä sijaitsee pienpeliareena, joka on hiekkatekonurmipohjainen pelikenttä. Siellä voi pelata myös salibandya. Kenttä on kooltaan 13 x 26 m.

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous leirityksestä sporttimyynnistämme tai jätä tarjouspyyntö sivun alalaidan lomakkeen avulla. Olemme sinuun pian yhteydessä!