Olosuhteet

Vierumäellä on loistavat puitteet salibandylle. Alueellamme on helppo liikkua kävellen paikasta toiseen, sillä majoitus, ruokailut ja harjoittelupaikat ovat lähellä toisiaan. Tämän ansiosta esimerkiksi leirien aikataulut ovat tehokkaita, kun aikaa ei kulu turhaan paikasta toiseen siirtymiseen.

Salibandyn olosuhteet

Vierumäki tarjoaa salibandylle kaksi loistavaa harjoittelu- ja peliolosuhdetta. Vierumäki Areenan olosuhteet tarjoavat tilaa kahdelle täysimittaiselle salibandykaukalolle samanaikaisesti. Vierumäki Areenasta on mahdollisuus myös vuokrata muita tiloja esimerkiksi valmennuksen tai seuran käyttöön.

Vierumäen urheiluhallin lattiaremontti valmistui elokuussa 2017. Uuden lattiapinnan myötä myös urheiluhallin olosuhteet mahdollistavat salibandyn entistä paremman harjoittelun ja pelaamisen. Urheiluhallin tilat antavat myöden yhdelle täysimittaiselle kentälle. Tilat mahdollistavat myös kolmen pienpeleihin soveltuvan kaukalon käytön.

Kokonaisuudessaan Vierumäen olosuhteet mahdollistavat salibandyn pelaamisen samanaikaisesti kolmella täysimittaisella kentällä tai vaihtoehtoisesti yhdeksällä pienellä kentällä. Joustavat ja laadukkaat tilat mahdollistavat monipuolisen salibandyn leiri- ja turnaustoiminnan Vierumäellä.

Lisäksi urheilukentän päädyssä sijaitsee pienpeliareena, joka on hiekkatekonurmipohjainen pelikenttä. Siellä voi pelata myös salibandya. Kenttä on kooltaan 13 x 26 m.

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous leirityksestä sporttimyynnistämme tai jätä tarjouspyyntö sivun alalaidan lomakkeen avulla. Olemme sinuun pian yhteydessä!