Vierumäen salibandyakatemia

Meillä leivotaan salibandyn huippupelaajia! Ensimmäiset akatemiapelaajat ovatkin nousseet omissa seuroissaan jo liiga- tai ykkösdivisioonatasolle. Vierumäen salibandyakatemiassa viedään nuorten tavoitteellinen treenaaminen vielä askeleen pidemmälle ja tarjoamme eväät huipulle pääsemiseen. Olemmekin saaneet kiitosta pedagogisesta kasvatusotteestamme, joka tukee paitsi lajiharjoittelua myös kaikkea, mitä urheilijan elämässä tapahtuu kentän ulkopuolella. Meillä lajin lisäksi opetellaankin jo nuorena ottamaan vastuuta ammattiurheilijaksi kasvamisesta ja lajin treenaamisesta. Haluamme tukea niitä pelaajia, jotka haluavat oppia ja kehittyä!

Mukana valmentamassa ovat myös salibandyn maajoukkue- ja -liigapelaajat Mikko Kohonen ja Miko Kailiala, joiden oma kokemus salibandyn huipulle pääsemisestä tukee nuorten matkaa tarjoten elävän elämän esikuvia. Lisäksi huippupelaajilla on antaa nuorille tarkkoja vinkkejä ja tukea lajissa kehittymiseen. Joukkueiden valmentajia valmentamassa on valmentajamentoreita.

Kenelle akatemiatoiminta on tarkoitettu?

Vierumäen salibandyakatemia on tarkoitettu urheilu-uraa tavoitteleville salibandyn B-, C- ja D-juniorijoukkueille, tytöille ja pojille sekä valmentajille. Akatemiassa on ollut mukana kausittain vuodesta 2016 alkaen aina vuosittain n. 100 pelaajaa.

Salibandyakatemia tukee tavoitteellista lajiharrastamista ja auttaa pelaajia kehittymään niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Kiitosta saanutta pedagogista kasvatusotettamme hyödynnämme akatemiajoukkueiden valmentamisessa niin laji- ja fysiikkaharjoittelun, henkisen valmennuksen, urheilijatestauksen, ravintoon liittyvien asioiden sekä henkilökohtaisten pelitaitojen kehittämisen osalta. Tavoitteemme on tukea seurojen pelaajia ja valmentajia jatkuvassa kokonaisvaltaisessa kehittymisessä sekä jakaa tietämystämme huippu-urheilijan elämäntyylin vaatimustekijöistä.

Vierumäen salibandyakatemia on ollut toiminnassa neljä vuotta ja saamamme palaute on jokaiselta toimintavuodelta kiitettävää. Tuomas Pulkkinen Jyväskylän O2-seurasta tiivisti toimintakauden Vierumäen blogitekstissä.

Hakuaika

Salibandyakatemian haku kaudelle 2020-2021 on nyt käynnissä ja haku päättyy 13.5.2020.

Akatemiaan haetaan joukkueena vaikka kehitämme lähtökohtaisesti yksilöitä.

Hinta

Leirihinta 75€/hlö/vrk täysihoidolla sisältäen valmennuksen, materiaalit ja harjoitukset.

Tämän lisäksi joukkuekohtainen akatemiamaksu 1 200€ (ilman valmentajan ammattitutkintoa) tai 3 300€ (yhden valmentajan ammattitutkinnon kanssa). Hinnat sisältävät akatemiatuotteet (paita ja koulutusmateriaalit ja -välineet). Katso lisätiedot ja ehdot hakulomakkeesta sivun alareunasta.

Akatemiaan sisältyy neljä kahden vuorokauden leiriä arkipäivinä (ma-ke tai ke-pe) Vierumäellä. Leireihin haetaan lupa koulusta. Leirien hinta sisältää opistotason majoituksen, täysihoidon, urheilijatestauksen ja koulutuksen.

Leirit

Leirit sijoittuvat kaudella 2020-2021 syksyllä elokuun lopulle ja marraskuun alkuun sekä jatkuvat vuonna 2021 tammi- ja maaliskuulla. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan akatemiaan valituille joukkueille. Leirit muodostavat pelikauden mittaisen oppimisprosessin, eivätkä ole siis yksittäisiä leirejä. Akatemiassa opiskellaan salibandyä myös etätehtävien muodossa.