Vierumäen salibandyakatemia

Meillä leivotaan salibandyn huippupelaajia! Vierumäen salibandyakatemiassa viedään nuorten tavoitteellinen treenaaminen vielä askeleen pidemmälle ja tarjoamme eväät huipulle pääsemiseen. Olemmekin saaneet kiitosta pedagogisesta kasvatusotteestamme, joka tukee paitsi lajiharjoittelua myös kaikkea, mitä urheilijan elämässä tapahtuu kentän ulkopuolella. Meillä lajin lisäksi opetellaankin jo nuorena ottamaan vastuuta ammattiurheilijaksi kasvamisesta ja lajin treenaamisesta.

Mukana valmentamassa ovat myös salibandyn maajoukkue- ja SM-liigapelaajat Mikko Kohonen ja Miko Kailiala, joiden oma kokemus salibandyn huipulle pääsemisestä tukee nuorten matkaa tarjoten elävän elämän esikuvia. Lisäksi huippupelaajilla on antaa nuorille tarkkoja vinkkejä ja tukea lajissa kehittymiseen. Joukkueiden valmentajia valmentamassa on kokenut maailmanmestarivalmentaja Petri Kettunen.

Kenelle akatemiatoiminta on tarkoitettu?

Vierumäen salibandyakatemia on tarkoitettu urheilu-uraa tavoitteleville salibandyn B-, C- ja D-juniorijoukkueille, tytöille ja pojille sekä valmentajille. Akatemiassa oli mukana kaudella 2018-2019 yhteensä 100 pelaajaa.

Salibandyakatemia tukee tavoitteellista lajiharrastamista ja auttaa pelaajia kehittymään niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Kiitosta saanutta pedagogista kasvatusotettamme hyödynnämme akatemiajoukkueiden valmentamisessa niin laji- ja fysiikkaharjoittelun, henkisen valmennuksen, urheilijatestauksen, ravintoon liittyvien asioiden sekä henkilökohtaisten pelitaitojen kehittämisen osalta. Tavoitteemme on tukea seurojen pelaajia ja valmentajia jatkuvassa kokonaisvaltaisessa kehittymisessä sekä jakaa tietämystämme huippu-urheilijan elämäntyylin vaatimustekijöistä.

Vierumäen salibandyakatemia on ollut toiminnassa kolme vuotta ja saamamme palaute on jokaiselta toimintavuodelta kiitettävää.

Hakuaika

Salibandyakatemian haku kaudelle 2019-2020 on nyt käynnissä ja haku päättyy 13.5.2019.

Hinta

Leirihinta 70€/hlö/vrk täysihoidolla sisältäen valmennuksen.

Tämän lisäksi joukkuekohtainen akatemiamaksu 1 100€ (ilman valmentajan ammattitutkintoa) tai 3 300€ (yhden valmentajan ammattitutkinnon kanssa). Hinnat sisältävät akatemiatuotteet (paita ja koulutusmateriaalit ja -välineet). Katso lisätiedot ja ehdot hakulomakkeesta sivun alareunasta.

Akatemiaan sisältyy neljä kahden vuorokauden leiriä arkipäivinä (ma-ke tai ke-pe) Vierumäellä. Leireihin haetaan lupa koulusta. Leirien hinta sisältää opistotason majoituksen, täysihoidon, urheilijatestauksen ja koulutuksen.

Leirit

Leirit sijoittuvat kaudella 2019-2020 syksyllä elokuun lopulle ja marraskuun alkuun sekä jatkuvat vuonna 2020 tammi- ja maaliskuulla. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan akatemiaan valituille joukkueille. Leirit muodostavat pelikauden mittaisen oppimisprosessin, eivätkä ole siis yksittäisiä leirejä. Akatemiassa saa opiskella salibandyä!