Vierumäen Salibandyakatemia

Vierumäen Salibandyakatemia on tarkoitettu urheilu-uraa tavoitteleville salibandyn A-, B,- ja C-juniorijoukkueille, tytöille ja pojille sekä valmentajille. Akatemiassa oli mukana kaudella 2017-2018 yhteensä 100 pelaajaa.

Akatemiatoiminnan tavoitteena on tukea seurojen valmentajia jatkuvassa kokonaisvaltaisessa kehittymisessä sekä pelaajia kasvamaan kokonaisvaltaiseen urheilijan elämään. Erityisesti salibandyn lajiharjoittelussa, fysiikkaharjoittelussa, urheilijatestauksessa, ravintoon liittyvissä asioissa ja henkilökohtaisissa pelitaidossa akatemialla on paljon annettavaa.

Akatemian mentoreina toimivat salibandymaajoukkueen pitkäaikaiset luottopelaajat ja maailmanmestarit Mikko Kohonen, Miko Kailiala sekä Mikke Järvi. Kohonen ja Järvi tuovat omat kokemuksensa huippu-urheilusta ja salibandystä akatemian arvoihin, toiminnan linjauksiin ja konkreettisesti pelaajille pieninä käytännön vinkkeinä.

Hinta

Leirihinta 65€/hlö/vrk täysihoidolla sisältäen valmennuksen.

Tämän lisäksi joukkuekohtainen akatemiamaksu 1050€ (ilman valmentajan ammattitutkintoa) tai 3250€ (yhden valmentajan ammattitutkinnon kanssa). Hinnat sisältävät akatemiatuotteet (paita ja koulutusmateriaalit ja -välineet). Katso lisätiedot ja ehdot hakulomakkeesta sivun alareunasta.

Akatemiaan sisältyy neljä kahden vuorokauden leiriä arkipäivinä (ma-ke tai ke-pe) Vierumäellä. Leireihin haetaan lupa koulusta. Leirien hinta sisältää opistotason majoituksen, täysihoidon, urheilijatestauksen ja koulutuksen.

Leirit

Leirit sijoittuvat kaudella 2018-2019 syksyllä syyskuulle ja marraskuulle sekä jatkuvat vuonna 2019 tammi- ja maaliskuulla. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan akatemiaan valituille joukkueille. Leirit muodostavat pelikauden mittaisen oppimisprosessin, eivätkä ole siis yksittäisiä leirejä. Akatemiassa saa opiskella salibandyä!

Hakuaika

Salibandyakatemian haku kaudelle 2018-2019 on päättynyt.

Kiitos kaikille hakijoille ja tsemppiä harjoitteluun!