Innostu oppimaan Vierumäellä!

Vailla opiskelupaikkaa tai työtä?

Jäitkö vaille opiskelupaikkaa? Kiinnostaako liikunta-ala? Meillä on tarjota sinulle vaihtoehtoja!

Liikunnanohjauksen perustutkinto – LPT

Haluatko suorittaa kokonaisen tutkinnon ja saada liikunnallisen ammatin? Hae liikunnanohjauksen perustutkinnolle kevään yhteishaussa. Jos olet suorittanut lukion oppimäärän, ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, voit hakea jatkuvassa haussa suorittamaan liikunnan ohjauksen perustutkintoa. Opinnot alkavat syksyllä 2020.

Liikunnanohjauksen peruskurssi – LOP

Haluaisitko tutustua liikunta-alaan neljän kuukauden mittaisella kurssilla? Liikunnanohjauksen peruskurssi on loistava mahdollisuus treenata huippuopettajien ohjaamana, totuttautua liikunnalliseen elämäntapaan ja kehittää esiintymis- ja ohjaustaitoja keskellä Suomen kauneinta luontoa. Seuraava kurssi alkaa 13.1.2020. Ilmoittaudu mukaan LOP:lle

Terävyyttä johtamiseen

Vierumäen suosittu Johtaja-Tahko -valmennusohjelma  kehittää valmiuksiasi johtaa ihmisiä uudella tavalla ja samalla uudistaa organisaatiosi toimintaa. Valmennusohjelma toteutetaan tiimioppimisen menetelmin. Johtaja- Tahko on suunnattu erityisesti liikunnan ammattijohtajille, urheilujärjestöjen, lajiliittojen ja urheiluseurojen johtajille sekä muissa liikunta-alan esimies- ja projektitehtävissä toimiville.

Urheilumanageriksi?

Vierumäen urheilumanageroinnin peruskoulutus kehittää valmiuksia toimia managerina joko urheiluyhteisössä, yrittäjänä tai muussa roolissa. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa kaksi tutkinnon osaa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta. Urheilumanageroinnin peruskoulutus alkaa maaliskuussa 2020 jo 11. kerran. Lue lisää urheilumanageroinnin peruskoulutuksesta ja hae mukaan!

Puhtia seuratoimintaan

Vierumäellä järjestetään monenlaista koulutusta seuratoimijoille. Tammikuussa käynnistyy liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoon valmistava Seuratoiminnan ammattilainen -koulutusohjelma. 1,5 vuoden mittainen koulutuskokonaisuus räätälöidään vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla sinun ja seurasi tarpeita. Lue lisää Seuratoiminnan ammattilainen -koulutusohjelmasta.

Ideoita varainhankintaan

Kahden viikonlopun mittainen urheiluseuran varainhankintakoulutus kehittää seuratoimijoiden valmiuksia lisätä varainhankintaa, oivaltaa uusia varainhankinnan mahdollisuuksia sekä jakaa hyviä käytänteitä. Lue lisää varainhankintakoulutuksesta.

Koulutuksia valmentajille

Vierumäki on valmentajakoulutuksen edelläkävijä ja tarjolla on vaihtoehtoja niin aloitteleville valmentajille kuin valmennustoiminnan kehittäjille ja johtajillekin. Tutustu seuraaviin koulutuksiin:

 


Tutustu koko koulutustarjontaamme, löydä oma liikkumisen opintopolkusi ja hae mukaan!