Koulutuksen avoimet ovet etäyhteydellä 11.11.2020

Tervetuloa tutustumaan opiskeluun Vierumäellä!

opiskelijoita.

Tavataan turvallisesti etänä

Avoimet ovet järjestetään Vierumäen kampuksella kaksi kertaa vuodessa. Tämän lukuvuoden avoimet ovat järjestetään 11.11.2020 ja 10.2.2021.

Syksyn 2020 tilaisuus järjestetän koronatilanteesta johtuen tällä kertaa etäyhteydellä keskiviikkona 11.11.2020 klo 13.00-14.00. Mukana linjoilla on Vierumäen opettajia ja opiskelijoita, jotka vastaavat mielellään kysymyksiinne.

Kenelle tilaisuus on tarkoitettu?

Avoimet ovet on tarkoitettu kaikille liikunta-alan opiskelusta kiinnostuneille, nuorille ja aikuisille, vanhemmille, opoille ja opettajille. Tervetuloa tutustumaan Vierumäen kampukseen ja liikunta-alan koulutukseen!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu marraskuun tapahtumaan tästä linkistä! Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin sähköpostilla viimeistään 9.11.2020.


Opiskelu Vierumäellä

Suomen Urheiluopisto, yhdessä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa, tarjoaa Vierumäen kampuksella laajan valikoiman liikunta-alan tutkintoja ja ainutlaatuisen liikunta-alan oppimisympäristön. Vierumäellä voi opiskella perustason osaamisesta aina maisteritason opintoihin asti!

Vierumäen kampuksella opiskelijat kohtaavat erilaisia asiakasryhmiä, kuten huippu-urheilijoita, lapsia ja nuoria, vapaa- ajan liikkujia eri ikäryhmistä sekä yritysten henkilöstöä. Opiskelu on kaikissa koulutusohjelmissa hyvin käytännönläheistä. Tutustu koko koulutustarjontaamme tästä linkistä.

Kampuksellamme on myös erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet. Useimmat liikuntapaikat ovat vapaa-aikoina Vierumäen kampuksen opiskelijoiden käytettävissä maksutta tai alennettuun hintaan. Lue lisää liikuntapaikoista ja niiden käytöstä tästä linkistä.

Monet opiskelijamme myös asuvat Vierumäellä opintojensa aikana. Tarjolla on pitkäaikaista majoitusta päiväopiskelijoille sekä lyhytaikaista majoitusta monimuoto-opiskelijoille, jotka käyvät Vierumäellä lähiopiskelujaksoilla esimerkiksi kerran kuukaudessa.

Kaikesta tästä ja muustakin kuulet lisää avoimissa ovissa – tule kuulolle! ☺