Koulutuksen avoimet ovet ja lisätietoa hakijoille

Tervetuloa tutustumaan opiskeluun Vierumäellä!

opiskelijoita.

Tutustutaan turvallisesti verkossa

Avoimet ovet järjestetään Vierumäen kampuksella tavallisesti kaksi kertaa vuodessa. Tämän lukuvuoden aikana olemme joutuneet muuttamaan suunnitelmiamme. Voit tutustua koulutustarjontaamme seuraavasti:

Katso syksyn avoimien ovien tallenne

Marraskuussa järjestettiin avoimet ovet verkossa. Katso noin 55 minuutin mittainen tallenne tästä linkistä. Videolla Suomen Urheiluopiston rehtori, opinto-ohjaaja, opettajat ja opiskelijat kertovat siitä, millaista opiskelu Vierumäellä on ja vastaavat hakijoita askarruttaviin kysymyksiin.

Katso 18.2.2021 pidetyn InstaLiven tallenne

Järjestimme torstaina 18.2.2021 klo 17 Vierumäen Instagramissa Live-tilaisuuden. Katso tallenne Vierumäen IGTV:stä tästä linkistä.

Seuraa Vierumäkeä TikTokissa!

Viikosta 4 eteepäin liikunnanohjauksen perustutkinnon opiskelijat esittelevät opiskelijoiden arkea ja hakijoita askarruttavia kysymyksiä Vierumäen TikTok-kanavalla. Ota seurantaan @vierumaki!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää opiskelusta ja Vierumäelle hakeutumisesta opinto-ohjaajalta tai opintotoimistosta. Vastaamme mielellään kysymyksiinne!

Opinto-ohjaaja
Annika Sirviö
045 7884 2648
annika.sirvio@vierumaki.fi

Koulutussuunnittelija
Anna Tiikkaja
0400 743032
anna.tiikkaja@vierumaki.fi

Opintosihteeri
Jaana Halla
045 7881 6258
opintotoimisto@vierumaki.fi


Opiskelu Vierumäellä

Suomen Urheiluopisto, yhdessä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa, tarjoaa Vierumäen kampuksella laajan valikoiman liikunta-alan tutkintoja ja ainutlaatuisen liikunta-alan oppimisympäristön. Vierumäellä voi opiskella perustason osaamisesta aina maisteritason opintoihin asti!

Vierumäen kampuksella opiskelijat kohtaavat erilaisia asiakasryhmiä, kuten huippu-urheilijoita, lapsia ja nuoria, vapaa- ajan liikkujia eri ikäryhmistä sekä yritysten henkilöstöä. Opiskelu on kaikissa koulutusohjelmissa hyvin käytännönläheistä. Tutustu koko koulutustarjontaamme tästä linkistä.

Kampuksellamme on myös erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet. Useimmat liikuntapaikat ovat vapaa-aikoina Vierumäen kampuksen opiskelijoiden käytettävissä maksutta tai alennettuun hintaan. Lue lisää liikuntapaikoista ja niiden käytöstä tästä linkistä.

Monet opiskelijamme myös asuvat Vierumäellä opintojensa aikana. Tarjolla on pitkäaikaista majoitusta päiväopiskelijoille sekä lyhytaikaista majoitusta monimuoto-opiskelijoille, jotka käyvät Vierumäellä lähiopiskelujaksoilla esimerkiksi kerran kuukaudessa.