Kursseja ja koulutusta - innostu liikkumaan!

Vailla opiskelupaikkaa tai työtä?

Jäitkö vaille opiskelupaikkaa ja työtäkään et ole yrityksestäsi huolimatta löytänyt? Kiinnostaako liikunta-ala? Meillä on tarjota sinulle vaihtoehtoja!

Jos sinulla on jo suoritettuna lukion oppimäärä, jokin ammatillinen perustutkinto tai korkeakoulututkinto, voit hakea jatkuvassa haussa suorittamaan liikunnan ohjauksen perustutkintoa (Vierumäki ja Turku). Jatkuva haku on avoinna 31.7.2019 asti.

Tai kiinnostaisiko mahdollisuus neljän kuukauden ajan treenata huippuopettajien ohjaamana, totuttautua liikunnalliseen elämäntapaan ja samalla kehittää esiintymis- ja ohjaustaitojasi, keskellä Suomen kauneinta luontoa? Liikunnanohjauksen peruskurssille voit ilmoittautua 16.8.2019 asti ja kurssilaisena voit hakea Kelasta tukea peruskoulun jälkeisiin opintoihin.

Tai mikset hakisi mukaan 18-24 -vuotiaille suunnattuun #verkkaritorstai -toimintaan tai vuoden mittaiseen hierojan valmennusohjelmaan.

Vierumäellä saat uusia ystäviä ja näkökulmia liikkumiseen ja hyvinvointiin. Opittuja taitoja voit hyödyntää niin harrastuksissa kuin työssäkin.

Tukea ammatilliseen osaamiseen

Myös suosittu Johtaja-Tahko -valmennusohjelma starttaa jälleen syyskuussa! Koulutuksen aikana opit tiimioppimisen menetelmiä, johtamaan ihmisiä uudella tavalla ja samalla uudistat organisaatiosi toimintaa. Tämä valmennusohjelma on suunnattu erityisesti liikunnan ammattijohtajille, urheilujärjestöjen, lajiliittojen ja urheiluseurojen johtajille ja muissa liikunta-alan esimies- ja projektitehtävissä toimiville. Hakuaika päättyy 16.8.2019.

Varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville puolestaan on syksyllä tarjolla Liikkumista kasvattamassa -varhaiskasvatuksen liikuntaseminaari (16. – 17.11.2019), johon kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Tutustu koko koulutustarjontaamme, löydä oma liikkumisen opintopolkusi ja hae mukaan!