Lasten liikunnan koulutuksia Vierumäellä


Varhaiskasvatuksen opettajille ja ohjaajille

Lasten liikunnan edistäjä varhaiskasvatuksessa

Työskenteletkö varhaiskasvatuksen parissa? Haluaisitko kehittää lasten liikuntaa omalla työpaikallasi? Hae mukaan Suomen Urheiluopiston toteuttamaan koulutukseen! Koulutus valmistaa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoon, liikunnan osaamisalalle.

Hakuaika: Päivitämme seuraavan hakuajan syksyn aikana
Koulutuksen kesto: n. 1,5 vuotta
Koulutuksen hinta: 1500 € tai oppisopimus

Lisätiedot ja hakuohjeet tästä >>


Lasten ja nuorten valmentajille

Liikunnanohjauksen perustutkinto monimuotokoulutuksena

Toimitko lasten ja nuorten valmentajana? Haaveiletko valmentajan ammatista lasten ja nuorten parissa? Hae mukaan kahden vuoden mittaiseen monimuotokoulutukseen!

Tavoitteena on kouluttaa lasten ja nuorten valmennuksen asiantuntijoita urheiluseuroihin. Koulutus tarjoaa työkaluja lasten ja nuorten valmentajana toimimiseen ja urheiluseuran valmennustoiminnan kehittämiseen sekä verkostoitumiseen alan muiden toimijoiden kanssa.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähiopiskelua, etäopintoja ja työssäoppimista. Perustutkintokoulutus on maksutonta ja siihen kuuluu myös majoitus kahden hengen huoneissa sekä ateriat lähiopiskelupäivinä.

Hakuaika: 15.11.2020 asti
Koulutus alkaa: 01/2021
Koulutuksen kesto: 2 vuotta
Koulutuksen hinta: maksuton

Lisätiedot ja hakuohjeet tästä >>


Alakoulujen opettajille, ohjaajille ja avustajille

Lasten liikunnan edistäjä alakoulussa

Miten voisit lisätä liikuntaa alakoululaisten koulupäivään? Millaisin keinoin kannustaisit lapsia liikunnalliseen elämäntapaan? Järjestämme alakoulujen opettajille sekä koulunkäynninohjaajille ja -avustajille suunnatun koulutuksen, jossa kehität osaamistasi lasten liikunnan edistäjänä alakoulussa.

Koulutuksessa hankit osaamista lähiopiskelujaksoilla Vierumäellä sekä käytännön kehittämistyötä tekemällä omassa toimintaympäristössäsi. Kahden päivän mittaisia lähiopiskelujaksoja on noin 1,5 vuoden aikana yhteensä kymmenen. Lähijaksot järjestetään Vierumäellä viikonloppuisin (lauantai-sunnuntai).

Hakuaika: 1.10.-31.12.2020
Koulutus alkaa: 01/2021
Koulutuksen kesto: n. 1,5 vuotta
Koulutuksen hinta: 1500 € tai oppisopimus

Lisätiedot ja hakuohjeet tästä >>