LOP-kurssilta opit ja eväät liikunta-alalle!

Kuvittele, että kuulut ryhmään jossa kaikilla on samat mielenkiinnon kohteet, harrastukset ja elämäntapa. Puhutte samaa kieltä, ajattelette samalla tavalla, opiskelette ja treenaatte osaavien opettajien ohjaamana huippuolosuhteissa ja asutte keskellä Suomen kauneinta luontoa, järven rannalla. Tämä kaikki on mahdollista liikunnanohjauksen peruskurssilla!

Kokemuksia opiskelusta

Lue opiskelijoiden kokemuksia liikunnan ohjauksen peruskurssilla opiskelusta. Mikä oli parasta ja miksi? Mikä tekee heidän mielestään Vierumäestä parhaan mahdollisen opiskelupaikan? Ja mitä jäi käteen kurssin jälkeen?

Kolme parasta asiaa Vierumäellä opiskelussa?

“Ehdottomasti toimintaympäristö, ainutlaatuinen Vierumäki-pedagogiikka ja todella ammattitaitoiset opettajat, ohjaajat ja valmentajat!”

Millaista opiskelu Vierumäellä on?

“Kurssi on todella monipuolinen ja laaja. Kiitettävä katsaus niin erilaisia liikuntalajeja, liikuntamuotoja, ohjausmenetelmiä, aiheeseen liittyvää teoriaa jne.”

“Oli erinomaista, miten kurssiin kuului sekä varsinaisia liikuntalajeja, että yleisiä, hyödyllisiä asioita, kuten fyysinen toimintakyky, liikunnanohjaus, taidon oppiminen jne. Oli myös, hyvä että perinteisten lajien ohella oli ylipäätänsä monia liikuntamuotoja, kuten vaikka tanssi, kuntosali ja se paljon puhuttu ryhmäliikunta. Kivaa tai ei, se oli ehdottomasti hyvin olennaista ja tärkeää.”

“Olosuhteet olivat liki jokaiselta kannalta parhaat mahdolliset. Tunnelma täällä on uniikki, erilainen kuin missään muualla koko maailmassa.”

“Yleiset liikuntapaikkamahdollisuudet. Täydellistä hipovat. On hallit, kentät ja välineet joka lajiin. Urheiluhalli sisäjuoksuratoineen on ehkä paras asia ikinä. Kuntosali siellä on kaikin puolin paras mitä voi saada. Vapaat painot, check. Laitteet, check. Tilaa, check, Verryttelypaikka jossa hölkkäillä(!!!!), check. Vielä kun olisi hiihtoputki ja katettu tekonurmi niin ei puuttuisi yhtään mitään.”

“Olen saanut vanhoja taitoja takaisin ja oppinut, ettei mokaaminen ole maailman pahin juttu. Joka päivä oivaltaa uutta, joukkuelajeista on saatu tietoa, hyvistä harjoittelupaikoista on tullut tuttuja, on löydetty omia kehityskohteita ja lajitietous on parantunut. Tässä porukassa kaikki on kivaa!”

“Olen löytänyt oman paikkani!”

Tulevaisuuden haaveita

Kia: “Tarkoitus olisi päästä liikunnanopettajaksi liikuntatieteelliseen. Tämä kurssi on hyvä, että pääsee näkemään onko liikunta oma juttu ja toimii samalla hyvänä valmennuskurssina.”

Heli: “Haluan Haaga-Helian ammattikorkeakouluun opiskelemaan liikunnanohjaajaksi.” 

Maria: “En päässyt kouluun ja halusin kuitenkin opiskella. Tämä tuntui oikealta paikalta, missä saa tehdä todella urheilullisia juttuja ja on myös oikeasti opiskelua. Haaveissa on opiskeluille jatkoa Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Tässä porukassa kaikki on kivaa!”

Tee unelmista totta ja hae Suomen suurimmalle liikunta-alan kampukselle ja opiskele itsellesi liikunnasta ammatti!